kciuki za poszukiwania

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mziel52 pisze:Każde ogłoszenie, to kolejna szansa dla Ogryni. Liczba osób, które o niej wiedzą, jest już spora. Może ktoś wypatrzy.
mziel52 pisze:Każde ogłoszenie, to kolejna szansa dla Ogryni. Liczba osób, które o niej wiedzą, jest już spora. Może ktoś wypatrzy.
marta-po pisze:A może ta karmicielka miałaby możliwość pstryknąć jej fotkę? Bo skoro karmi to częściej ją może tam spotkać niż Ty. Miałabyś pewność
marta-po pisze:No wiecie?Głupio mi . . .
Chatte pisze:Podczas poszukiwania mojego zbiega wielokroć dopadała mnie czarna rozpacz, raz nawet usiadłam w środku nocy pod płotem i ryczałam jak bóbr...
Warto sprawdzać kazdy, nawet najmniej prawdopodobny sygnal. Wiadomość, że ktoś widział podobnego kota pomaga utrzymać determinację w poszukiwaniach. Mnie duchowo pomagało też wypisywanie się na forum i swiadomość, że ktoś nas wspiera, chcociaz wirtualnie (bo w realu, niestety zdana bylam wyłacznie na własne siły).
Ja też jestem z Wami i, chociaż rzadko piszę zagladam codziennie na Wasz watek. I nieustająco zaciskam kciuki. Moje koty maja prikaz zaciskać pazurki za Ogrynię.
Trzymajcie się...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Gosiagosia i 28 gości