Moderator: Estraven
Kiedyś dawno temu miałam możliwość,obserwować rozwój maluchów od momentu kiedy uczyłam je jeść.Z sąsiadką dokarmiałyśmy kotkę,która do nas przybłąkała się,sąsiadka chciała ją zabrać do domu.Okazało się,że kotka była półdzika i nie dała się złapać.Regularnie za meldowała się przy miskach i jedzonku,które jej wystawiałyśmy.Ja pewnego dnia mówię do sąsiadki,że nasza czarnulka coś za bardzo okrąglutka i chyba będzie miała maluszki.Pewnego dnia zastałyśmy pełne miseczki,to niepodobne do naszej czarnulki.Sąsiadka obiecała sprawdzić i dać mi znać.Okazało się,że nasza czarnulka zginęła pod kołami samochodu.Mnie nie dawało spokoju to,że była okrągła za jakiś czas boczków nie miała już takich wypukłych i później nie ruszone jedzonko.Jak nic musiała urodzić.Przeszukałyśmy komórkę i na starym kożuchu jej męża znalazłyśmy trzy kociaki z półotwartymi ślepkami.Zabrałam maluchy do siebie,bo miałam lepsze możliwości i więcej czasu,mama też pomagała-pracowała zawsze popołudniu.Kluchy małe wykarmiłam na niemowlęcym mleku(wtedy jeszcze na kartki).Jednego marmurka moja koleżanka sobie zaklepała,drugi został u mnie(sąsiad gołębiarz zabił mi go,choć do tego nie przyznał się
Byl jednak maly problem... RASISTKA!!!
Ona niecierpiala czarnych kotow, wszystkie inne w miare tolerowala, ale czarne tlukla
Tylko i wylacznie czarne!
niesaowitym miziakiem, przylepa, niezwykle spokojnym, cierpliwym, mlodym, kilkumiesiecznym koteczkiem. Milus odwzajemnial jej milosc, byli jak matka z synem, zawsze razem
Mieli isc razem do adopcji, nie bylo mowy o rozdzieleniu ich, nie potrafili zyc bez siebie
A wiecie sami, jak nieraz ciezko wydac dwupak...
Wetka nie mogla w tej chwili przyjechac, miala byc za ok. pol godziny, chciala podac jakis zastrzyk, bardzo drogi, na kreske nawet, wszystko po to, by ratowac kota!

.... ale przeżyła rozłąkę - jest bardzo podobna do mojej Neli .... Jak widać czas goi rany nawet te kocie ..... Dobrze że z tego wyszła ....
A jak dumnie paradowal na smyczy i szelkach 
Użytkownicy przeglądający ten dział: pibon, Silverblue i 6 gości