Schronisko Sosnowiec zbiórka na rzecz zwierząt w schronisku

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lis 17, 2011 13:45 Re: Schronisko Sosnowiec zbiórka na rzecz zwierząt w schronisku

Dorosłym kotom ze schroniska zrobiłam allegro,tablice i cafe.To teraz czekamy na domki:)

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Czw lis 17, 2011 16:48 Re: Schronisko Sosnowiec zbiórka na rzecz zwierząt w schronisku

mar_tika pisze:Dorosłym kotom ze schroniska zrobiłam allegro,tablice i cafe.To teraz czekamy na domki:)

Marta wielkie dzięki - bez Twoich super fotek byłby duży kłopot z adopcjami - ludzie zwracają uwagę jak kot wygląda na zdjęciu - potem dzwonią. Fotki to połowa sukcesu, druga połowa to to czy domek będzie dobry.
ObrazekObrazek

jedno serce, jedna miłość - tylko MAN UTD i żona :-)

wolontariusz

Od: Pt mar 25, 2011 9:14

Post » Czw lis 17, 2011 16:49 Re: Schronisko Sosnowiec zbiórka na rzecz zwierząt w schronisku

Dzisiaj do domu poszła Persiczka - domek już ma jednego Persa, Pani bardzo fajna....
ObrazekObrazek

wolontariusz

Post » Czw lis 17, 2011 16:50 Re: Schronisko Sosnowiec zbiórka na rzecz zwierząt w schronisku

I wielkie dzięki dla Gosi od Jadzi za ekspresowe plakaty:)....
ObrazekObrazek

wolontariusz

Post » Czw lis 17, 2011 19:28 Re: Schronisko Sosnowiec zbiórka na rzecz zwierząt w schronisku

wolontariusz pisze:Dzisiaj do domu poszła Persiczka - domek już ma jednego Persa, Pani bardzo fajna....

Super że persiczka i Ray pojechały te koty bardzo potrzebowaly domku.Teraz kolej na Filemonka
Obrazek

A co z ta bidą ?Wiesz coś ?
Obrazek

Nie wiem czy pisalam ale Monika podarowała 3 kg puriny,cążki do pazurków i 100 zl na boksy :1luvu:

Jaga zmieniłam miniaturkę:)

mar_tika

Post » Czw lis 17, 2011 21:19 Re: Schronisko Sosnowiec zbiórka na rzecz zwierząt w schronisku

Czy znacie osobę, która na allegro wystawiła aukcję charytatywną na budy do naszego(?) schroniska? - wątek tutaj: viewtopic.php?f=21&t=135778&start=0
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Czw lis 17, 2011 22:04 Re: Schronisko Sosnowiec zbiórka na rzecz zwierząt w schronisku

Juz wiem że kotka z drugiego zdjęcia dziś została poodana eutanazji:(Kompletnie nie poszła na zastosowane leczenie i jej stan z dnia na dzień się pogorszał.Śpij spokojnie kochana:(

mar_tika

Post » Pt lis 18, 2011 10:19 Re: Schronisko Sosnowiec zbiórka na rzecz zwierząt w schronisku

mar_tika pisze:Juz wiem że kotka z drugiego zdjęcia dziś została poodana eutanazji:(Kompletnie nie poszła na zastosowane leczenie i jej stan z dnia na dzień się pogorszał.Śpij spokojnie kochana:(

Nie jesteśmy w stanie wszystkich uratować.. ona była w ciężkim stanie, Pani Dr zrobiła co mogła... Smutne są takie sytuacje
ObrazekObrazek

wolontariusz

Post » Pt lis 18, 2011 17:22 Re: Schronisko Sosnowiec zbiórka na rzecz zwierząt w schronisku

wolontariusz pisze:
mar_tika pisze:Juz wiem że kotka z drugiego zdjęcia dziś została poodana eutanazji:(Kompletnie nie poszła na zastosowane leczenie i jej stan z dnia na dzień się pogorszał.Śpij spokojnie kochana:(

Nie jesteśmy w stanie wszystkich uratować.. ona była w ciężkim stanie, Pani Dr zrobiła co mogła... Smutne są takie sytuacje

Smutne :-(. Dobrze chociaż, ze ostatnie chwile spędziła w ciepłym miejscu z pełna miska pod noskiem.

ultra75

Od: Śro wrz 14, 2011 10:14

Post » Pt lis 18, 2011 19:52 Re: Schronisko Sosnowiec zbiórka na rzecz zwierząt w schronisku

wolontariusz pisze:

Wiem wiem .Dziś rozmawiałam z p.Doktor 4 antybiotyki i zero efektów :(

No cóż troszkę pocieszających wieści .Ciężarna kotka która zostala skatowana przez 10 latka ,przez nas wolontariuszy zwana Skopaną pojechała do domu :ok: Do domu trafiła tez Niunia śliczna puchata koteczka oddana powodu alergi.Oby tak dalej :ok:

mar_tika

Post » Sob lis 19, 2011 9:50 Re: Schronisko Sosnowiec zbiórka na rzecz zwierząt w schronisku

U mojej mamy telefon ciągle dzwoni, ale tylko o puchatki. Zwykłych juz nikt nie chce. Do domu pojechał puchaty kocurek, a w poniedziałek ma jechać ostatnia koteczka. mam ją musiała przetrzymać, bo w czasie szaleństw zaczęła kuleć. Na szczęście przeszło jej i jest gotowa do adopcji.

U mnie 5 mies. Ala nie ma wzięcia, dla większości dzwoniących jest "za stara".
Mrówka dalej chora. Intestinal sie skończył, jelita dalej grube i ogromne. KK bez zmian, jakby z grzybem tylko lepiej, ale boję się podać drugiej dawki szczepionki, żeby nie zaostrzyc objawów kk. Mam w domu Enisyl-F, ale ona go zwraca po podaniu. Dziwne, bo innym kotom odpowiada trochę tranowy smak. Antybiotyków podac nie mogę, bo zwiększy sie grzybica.

Dorotko, podeślę fotki fantów na bazarek, dobrze :oops: ? Dałabyś radę wystawić mi parę rzeczy? Mam jeszcze dla Ciebie pojemnik na karmę.

Znajoma z dogo szuka domów dla dwóch persów. Nie zostały Wam jakieś kontakty z ogłoszeń tej pieknej persiczki?

Jaaga

Od: Pon lip 03, 2006 16:49

Post » Sob lis 19, 2011 11:36 Forum

Z ogloszeniami nie ma sprawy- ślij Jaga :ok:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Nie lis 20, 2011 10:02 Re: Schronisko Sosnowiec zbiórka na rzecz zwierząt w schronisku

Wczoraj poszły do adopcji.... 3 koty z Adopcji i 2 maluchy, które trafiły wczoraj do schronu z Remondisu...
Kropeczka nr 98/129,
Pół Adolfik
i Biało Czarna mloda koteczka - miziasta.
ObrazekObrazek

wolontariusz

Post » Nie lis 20, 2011 10:10 Re: Schronisko Sosnowiec zbiórka na rzecz zwierząt w schronisku

We wtorek i w środę w schronie robimy akcję skręcania boksów w szpitaliku. Pan Grzegorz i Pani Ola proszą o pomoc. O 15 wszystko rusza... jeśli ktoś miałby czas i ochotę zapraszam i również proszę o pomoc. Ja we wtorek pracuję do 16, więc będę 16:30 w schronie... w środę będę dopiero po 18...
ObrazekObrazek

wolontariusz

[poprzednia][następna]