Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mar_tika pisze:Dorosłym kotom ze schroniska zrobiłam allegro,tablice i cafe.To teraz czekamy na domki:)
wolontariusz pisze:Dzisiaj do domu poszła Persiczka - domek już ma jednego Persa, Pani bardzo fajna....
mar_tika pisze:Juz wiem że kotka z drugiego zdjęcia dziś została poodana eutanazji:(Kompletnie nie poszła na zastosowane leczenie i jej stan z dnia na dzień się pogorszał.Śpij spokojnie kochana:(
wolontariusz pisze:mar_tika pisze:Juz wiem że kotka z drugiego zdjęcia dziś została poodana eutanazji:(Kompletnie nie poszła na zastosowane leczenie i jej stan z dnia na dzień się pogorszał.Śpij spokojnie kochana:(
Nie jesteśmy w stanie wszystkich uratować.. ona była w ciężkim stanie, Pani Dr zrobiła co mogła... Smutne są takie sytuacje
wolontariusz pisze:mar_tika pisze:Juz wiem że kotka z drugiego zdjęcia dziś została poodana eutanazji:(Kompletnie nie poszła na zastosowane leczenie i jej stan z dnia na dzień się pogorszał.Śpij spokojnie kochana:(
Nie jesteśmy w stanie wszystkich uratować.. ona była w ciężkim stanie, Pani Dr zrobiła co mogła... Smutne są takie sytuacje
Użytkownicy przeglądający ten dział: CatnipAnia, Google [Bot], Majestic-12 [Bot] i 18 gości