Czesc wszystkim.
Dzis o poranku bylo polowanie na koteczka-Rys poszedl na wyczesanie profesjonalne do Alinki

i przy okazji na przeglad i szczepienie do naszej pani wet

Alinka ,Formica -bardoz wam dziękuje,ze jestescie
Zachwycony moze nie byl-ale zniosl zabieg z godnoscia,dal sie wyglaskac -okazji do glaskow sie nie przepuszcza i meldujemy,ze jestesmy zaszczepieni
Teraz koty wcinaja puszke-bo po powrocie Rys darł sie na mnie bym szybko dala jesc dodatkoqwe wq nagrode-zawsze koty moje po powrocie dostaja jedzonko jakies dodatkowe mokre-by nie koncentrowaly sie na obcym zapachu
Gucio wprawdzie raz psyknal-ale zajal sie miska-reszta kotow nie jest pewna,czy tez ich nie wyniose-wiec wycofaly sie na bezpieczne pozycje-Gucio schowal sie za przezroczysta zaslonka,Smakusia po prostu pojadla i trzyma sie na dystans,by mi pomysl jej wyczesania nie przyszedl do glowy.
Na dzis maja spokoj,bo kolejka do zabiegow u Alinki wielka
W przyszlym tyg z reszta kotow pojdziemy
WSozek na razie nie ma wymienionych kolek-jezdzi swietnie ,ale halasuje=mimo ,ze staram sie jechac po podlozu malo halasujacym-to jedyny minus.......jak usa sie kupic kolka gumowe to bedzie odlot

Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.