ALE CIACHO! Ptyś ma Balbinkę i STAŁY DOMEK - WROCEK :))))

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pt lis 18, 2011 11:11 Re: ALE CIACHO! Ptyś ma Balbinkę a Balbinka Ptysia po DS :))))

He he, a mi się wydawało, że ja taka stara jestem. Chyba aż tak źle ze mną nie jest, bo bajka o Ptysiu i Balbince nie jest mi znana. Ja jestem z epoki Żwirka Muchomorka, Reksia, i Misia Uszatka :mrgreen:

ja1

Od: Czw cze 16, 2011 21:37

Post » Pt lis 18, 2011 13:59 Re: ALE CIACHO! Ptyś ma Balbinkę a Balbinka Ptysia po DS :))))

.... nioooo :1luvu:

a Ptysiu chciałby zaprezentować swoją dobraną bieliznę :ryk:

Obrazek ...białe skarpetki i majtusie - ten to ma gust :ok:

.....no i krawacik
:ok: - oj to chyba stanik ..... :oops:

Obrazek
Ostatnio edytowano Pt lis 18, 2011 14:19 przez animalon, łącznie edytowano 4 razy
PLUTO - pies :) rasy bratnia dusza - już w DS !!!!
Obrazek

animalon

Od: Sob lis 27, 2010 8:48

Post » Pt lis 18, 2011 14:07 Re: ALE CIACHO! Ptyś ma Balbinkę a Balbinka Ptysia po DS :))))

.... a tutaj polowanie na ogonek

w pojedynkę ...... potem we dwójkę

ObrazekObrazek

..... aż Ptysiu rusza do ataku :ryk:

Obrazek

...... i ściągnął wielką Kole z parapetu :ryk:
Obrazek

animalon

Post » Pt lis 18, 2011 14:09 Re: ALE CIACHO! Ptyś ma Balbinkę a Balbinka Ptysia po DS :))))

Witajcie wesołe ciasteczka :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Obrazek
Biegaj sobie za TM kochana Misieńko [*]/26.05.2005r.-11.11.2010r./
===================================
Teraz w Twoim domku mieszka Miłka:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Prawda, że pięknota

Dom bez kota jest jak samolot bez pilota

ula-misia

Od: Pon lis 01, 2010 14:34

Post » Pt lis 18, 2011 14:17 Re: ALE CIACHO! Ptyś ma Balbinkę a Balbinka Ptysia po DS :))))

witamy, witamy w Ptysiowej krainie :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

animalon

Post » Pt lis 18, 2011 15:59 Re: ALE CIACHO! Ptyś ma Balbinkę a Balbinka Ptysia po DS :))))

Ooooooooooooo!Kurczę,ale z Ptysia komandos,Balbinka też pojętna uczennica i próbuje naśladować brata,Niezłe z nich rozrabiaki rosną.Do ja1 kochaniutka ty nie jesteś stara tylko młoda inaczej :wink: A Misia Uszatka też oglądałam,Żwirka i Muchomorka również i jeszcze Wodnika Szuwarka (fajny stworek z fajną czuprynką,ja mam taką jak wstanę z łóżka) :lol: Ze współczesnych bajek to oglądam Smerfy,Gumisie.

rudy kociak

Od: Śro paź 19, 2011 18:21

Post » Pt lis 18, 2011 16:25 Re: ALE CIACHO! Ptyś ma Balbinkę a Balbinka Ptysia po DS :))))

JAKIE ONE SĄ CUUUUDNE !!!!!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Pt lis 18, 2011 16:37 Re: ALE CIACHO! Ptyś ma Balbinkę a Balbinka Ptysia po DS :))))

ewar pisze:JAKIE ONE SĄ CUUUUDNE !!!!!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu:

....a może troszkę zareklamujesz Ciasteczka "u swoich"? .... nigdy nie wiadmomo kto się skusi :ryk:
Obrazek

animalon

Post » Pt lis 18, 2011 17:08 Re: ALE CIACHO! Ptyś ma Balbinkę a Balbinka Ptysia po DS :))))

.... posłuchajcie tego: ".... Czy wiecie dokąd ja idę? Nie wiecie? Ja też nie wiem. I żeby jeszcze bardziej nie wiedzieć zamknę oczyyyyy .... o tak , super ! nic nie widać .... :ryk: " http://www.youtube.com/watch?v=ghthJ3Lx ... re=related
Obrazek

animalon

Post » Pt lis 18, 2011 17:14 Re: ALE CIACHO! Ptyś ma Balbinkę a Balbinka Ptysia po DS :))))

oj, slodziaki, slodziaki :1luvu: :1luvu: Zwirka i Muchomorka tez pamietam ale nie lubie, Misia Uszatka tak samo, Reksio jest ok :) Gumisie... Wole smerfy albo myszke miki :)
ale zdecydowanie zamiast bajek wole bajecznie slodkie koteczki :1luvu:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pt lis 18, 2011 20:10 Re: ALE CIACHO! Ptyś ma Balbinkę a Balbinka Ptysia po DS :))))

słodkie koteczki to ja codziennie oglądam i zachwycam się :ok: ale bajki na dobranoc też tez chyba dziecinnieję na starość :wink:

rudy kociak

Od: Śro paź 19, 2011 18:21

Post » Pt lis 18, 2011 20:57 Re: ALE CIACHO! Ptyś ma Balbinkę a Balbinka Ptysia po DS :))))

kociaste sa przecudne, ale ta tapeta tez mi sie bardzo podoba :ok:

Kociara82

Post » Pt lis 18, 2011 22:56 Re: ALE CIACHO! Ptyś ma Balbinkę a Balbinka Ptysia po DS :))))

Kociara82 pisze:kociaste sa przecudne, ale ta tapeta tez mi sie bardzo podoba :ok:

:wink:
Wieczorkiem się kłaniamy :wink: .... i na dobranoc mruczki podsyłamy :1luvu:

Co do tapety to z nią taka historia, że była dobierana pod koty :ok: :wink: - nigdy nie na odwrót :ryk: ciężko mi zrobić czytelne zdjęcia bo maluchy czarne, tapeta czarno biała, meble czarne, rogówka czarna .... o sufit jest biały .... tiaaa :mrgreen:
rano wyszodzę do pracy to na dworzu półmroczność jasna ...wracam do domu noc - wszędzie czarno :ryk: Jak zrobię zdjęcie to najczęściej oczy tylko wychodzą na zdjęciu ... no i to wygląda tak, że ciemno, ciemno, ciemno ...czarno i dwa żółte punkciki :ryk:
A Ptysie już z moją pomocą na szafki kuchenne wskakują ... jak tak paczę na nie i paczę to tak czuje się jak mamuśka , która patrzy na ich "pierwsze" kroki w świat Dużych ....ah

Komu Ptysia i Balbinkę :1luvu: ??? Kochane słodziaki szukają kochanego domku ...
Obrazek

animalon

Post » Pt lis 18, 2011 23:05 Re: ALE CIACHO! Ptyś ma Balbinkę a Balbinka Ptysia po DS :))))

cudnie jest obserwowac male kocieta jak sie rozwijaja, jak rosna, ich pierwsze kroki, psoty i zabawy... kiedy ucza sie wspinac na fotel itp... Czasem jak za bardzo napsoca mozna sie wkurzyc, ale zlosc szybko przechodzi, no bo to jak z ludzkimi dziecmi, my tez psocilismy jak bylismy brzdacami. Cudownie jest moc obserwowac jak kocio dorasta, jak zaczyna na pysiu nabierac "powagi", wtedy widac, ze juz "prawie dorosly"... Tylko dlaczego dla niektorych ludzi, kiedy kot dorosnie to te wszystkie piekne chwile sie koncza i kot juz tak nie zachwyca i staje sie bezdomny?... :roll:
Dorosly kot tez potrafi sie bawic niczym mlody kociaczek, tez potrafi byc kochany i cieszyc swa obecnoscia. Oby i te skarby kochane trafily do takiego domku, gdzie beda cieszyc swych Duzych tak samo jako kocieta jak i koty w podeszlym wieku, niech dozyja tam sedziwych lat otoczone miloscia, troskliwa opieka, szacunkiem... Bezpieczne, szczesliwe i kochane nawet, jesli powaznie sie pochoruja (tfu, tfu, tfu!!!)

buziaczki na miaudobranoc sle :1luvu: :1luvu:

Kociara82

Post » Pt lis 18, 2011 23:40 Re: ALE CIACHO! Ptyś ma Balbinkę a Balbinka Ptysia po DS :))))

Bardzo się cieszę,że dalej jesteście z nami i kibicujecie :ok: Ptysiowi i Balbince ... jest nam weselej, mamy zapał do szukania domku i godnie się prezentowania przyszłym kochanym Dużym
Jutro obiecuję :oops: wstawić nowe fotki dla podgrzania zimnej jesieni :ryk:
Jak tak człowiek popatrzy sobie na takie beztroskie maluchy - pełne wigoru, to i weselej i lżej się samemu Dużemu zrobi , że świat wcale nie musi być taki straszny jaki on sam go sobie namaluje ... sam od takich słodziaków może się wiele nauczyć ....

....dobranoc :1luvu:
Obrazek

animalon

[poprzednia][następna]