Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Anna Rylska pisze:Jutro monikah zrobi rozliczenie.
Pieniędzy zostało już bardzo mało.
Bardzo prosimy o wpłaty na konto fundacyjne, na zakup karmy na zimę (żeby karmicielka miała co dawać jeść tym biedakom)
Anna Rylska pisze:Jutro monikah zrobi rozliczenie.
Bardzo prosimy o wpłaty na konto fundacyjne, na zakup karmy na zimę (żeby karmicielka miała co dawać jeść tym biedakom)
Anna Rylska pisze:Dzień dobry![]()
Prosimy o zaglądanie do brwinowskich kotów.
Zbliża się zima, pomóżmy tym kotom ją przetrwać![]()
Bardzo potrzebne są DT, przynajmniej dla tych oswojonych, porzuconych kotów.
Dla czarnego puchacza i niebieskiego kocurka - on mocno kuleje od jakiegoś czasu, nie wiadomo dlaczego ( szkło? samochód?).
W tym tygodniu będę jeszcze na cmentarzu raz lub dwa na cmentarzu, niestety za wiele nie zawiozę, nie mam,moje koty też mocno są już zaniedbane, delikatnie mówiąc
Na chwilę obecną nie mam już podstawowych materiałów do produkcji budek, takich jak chociażby styropian.
Do dziś zrobiłam na cmentarz 12 zimowych budek, tyle samo zrobiłam letnich ( większość wymieniona), padam .............
Są jednak dobre miejsca, gdzie nie stoi żadna budka, miejsca gdzie są kociaki i młode kotki, one nie mają żadnego schronienia.
taizu pisze:Anna Rylska pisze:Jutro monikah zrobi rozliczenie.
Może ktoś obyty z FB zrobi w okolicach 6.12 wydarzenie "gwiazdk/mikołajki a dla kotów z cmentarza?"
Anna Rylska pisze:taizu pisze:Anna Rylska pisze:Jutro monikah zrobi rozliczenie.
Może ktoś obyty z FB zrobi w okolicach 6.12 wydarzenie "gwiazdk/mikołajki a dla kotów z cmentarza?"
czy może ktoś zadeklarować taką pomoc?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], label3 i 80 gości