Lajla ...Kacper morf.+bioch.b.d. tylko te oczy.......

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lis 18, 2011 12:07 Re: Uraz Lajli przedawniony.Czy Zosia wróci z DS ???????

Welinko,strasznie mi przykro :cry: i złość mnie bierze na tą nieodpowiedzialną babę...
Proszę Cię,nie załamuj się,na pewno wszystko rozstrzygnie się pozytywnie.

Bądź dzielna,trzymam za Was kciuki :1luvu: :ok: :1luvu:
PS.To ona nawet na szczepieniu z Zosią nie była 8O :?

BUSIO

Od: Śro cze 30, 2010 22:53

Post » Pt lis 18, 2011 12:09 Re: Uraz Lajli przedawniony.Czy Zosia wróci z DS ???????

nie pluszaka a z ceraty. Pluszak się kurzy.
Ola ma rację.Kotka cierpi od dłuższego czasu.
Ewa zmień tytuł na poszukiwanie DT.I ze PILNE! Dodaj to co napisali w pierwszym poście. Lub załóż nowy wątek.Koci trzeba na cito DT szukać.
Niestety miałaś rację z tym niepokojem. Nie zrozumiem postępowania.Jest problem to nie dzwonią, nie piszą ,nie radzą się...Tylko od razu wynocha.
Podaj ich dane w wątku domów nie polecanych , do jaaany.

Ewa, na spokój.Mała nie jest chora na zakaźną. Ma co najwyzej rujke nie ustającą którą zaczęła bardzo wcześnie.Lub zapalenie pęcherza. Ale ja stawiam na ruję i problemy z domem.Musi sie czuć nie chciana.

Bardzo prosze na pw ich dane bo będą szukać nowego kota.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pt lis 18, 2011 12:20 Re: Uraz Lajli przedawniony.Czy Zosia wróci z DS ???????

Asia ma rację - koniecznie dane do domów nie polecanych!

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pt lis 18, 2011 12:22 Re: Uraz Lajli przedawniony.Czy Zosia wróci z DS ???????

ASK@ pisze:nie pluszaka a z ceraty. Pluszak się kurzy.
Ola ma rację.Kotka cierpi od dłuższego czasu.
Ewa zmień tytuł na poszukiwanie DT.I ze PILNE! Dodaj to co napisali w pierwszym poście. Lub załóż nowy wątek.Koci trzeba na cito DT szukać.
Niestety miałaś rację z tym niepokojem. Nie zrozumiem postępowania.Jest problem to nie dzwonią, nie piszą ,nie radzą się...Tylko od razu wynocha.
Podaj ich dane w wątku domów nie polecanych , do jaaany.

Ewa, na spokój.Mała nie jest chora na zakaźną. Ma co najwyzej rujke nie ustającą którą zaczęła bardzo wcześnie.Lub zapalenie pęcherza. Ale ja stawiam na ruję i problemy z domem.Musi sie czuć nie chciana.

Bardzo prosze na pw ich dane bo będą szukać nowego kota.

Tak Asiu miałam przeczucie.Mało osób wie co przeżywałam,bo nie pisałam na wątku..Zmieniła nr. telefonu,bo czuła się przeze mnie kontrolowana.Ja mam cholerną intuicję.Kot ode mnie poszedł zdrowy.Wróci do mnie jakoś ją wyleczę-może w ogóle nie jest chora..A po prostu maskotka się znudziła i trzeba wybulić na sterylke.
Ostatnio edytowano Pon lis 21, 2011 11:40 przez welina, łącznie edytowano 1 raz

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Pt lis 18, 2011 12:28 Re: Uraz Lajli przedawniony.Czy Zosia wróci z DS ???????

nosz, co za ludzie Obrazek
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

Post » Pt lis 18, 2011 12:29 Re: Uraz Lajli przedawniony.Czy Zosia wróci z DS ???????

skontaktuj sie z Koterią. Oni może je wyciachają. Można zawieźć i wyciąc a wieczorem odebrać.Nie muszą tam dulczyć.
Obrazek

ASK@

Post » Pt lis 18, 2011 12:32 Re: Uraz Lajli przedawniony.Czy Zosia wróci z DS ???????

BUSIO pisze:Welinko,strasznie mi przykro :cry: i złość mnie bierze na tą nieodpowiedzialną babę...
Proszę Cię,nie załamuj się,na pewno wszystko rozstrzygnie się pozytywnie.

Bądź dzielna,trzymam za Was kciuki :1luvu: :ok: :1luvu:
PS.To ona nawet na szczepieniu z Zosią nie była 8O :?

Busieńku nie wiem.Jeżeli okazał się babsztylem nieodpowiedzialnym. :( Przecież wiesz,że nie chciała kontaktu z DT,czyli ze mną.Dopiero odpisała i przysłała zdjęcie ,że z Zosią :ok: jak napisałam do niej list.
Ostatnio edytowano Pon lis 21, 2011 11:41 przez welina, łącznie edytowano 1 raz

welina

Post » Pt lis 18, 2011 12:43 Re: Uraz Lajli przedawniony.Czy Zosia wróci z DS ???????

ASK@ pisze:skontaktuj sie z Koterią. Oni może je wyciachają. Można zawieźć i wyciąc a wieczorem odebrać.Nie muszą tam dulczyć.

Jeszcze jej nie ma u mnie,więc nie moge robić planów.Przed ciachnięciem trzeba sprawdzić,czy jest zdrowa.Sprawa nad którą myślę teraz to jak zdobyć pieniądze.

welina

Post » Pt lis 18, 2011 12:44 Re: Uraz Lajli przedawniony.Czy Zosia wróci z DS ???????

W Koterii jest bezpłatnie.
Obrazek

ASK@

Post » Pt lis 18, 2011 12:54 Re: Uraz Lajli przedawniony.Czy Zosia wróci z DS ???????

ASK@ pisze:W Koterii jest bezpłatnie.

Ale jestem osobą prywatną,choć była u mnie w DT.Nie wiem,czy mi zrobią.

welina

Post » Pt lis 18, 2011 13:09 Re: Uraz Lajli przedawniony.Czy Zosia wróci z DS ???????

Trzeba zapytać :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pt lis 18, 2011 13:17 Re: Uraz Lajli przedawniony.Czy Zosia wróci z DS ???????

welina pisze:
ASK@ pisze:W Koterii jest bezpłatnie.

Ale jestem osobą prywatną,choć była u mnie w DT.Nie wiem,czy mi zrobią.

zrobią.Powiesz,ze zgarnęłas je z podwórka.
Obrazek

ASK@

Post » Pt lis 18, 2011 13:46 Re: Uraz Lajli przedawniony.Czy Zosia wróci z DS ???????

Jeszcze 7 tygodni temu tak bardzo ją kochali.

Zosia w domu stałym ( 30.09.2011r. )[/b][/size][/color]

Obrazek

Kąpali i może ją przeziębili
:(
Ostatnio edytowano Pon lis 21, 2011 18:09 przez welina, łącznie edytowano 1 raz

welina

Post » Pt lis 18, 2011 22:19 Re: Uraz Lajli przedawniony.Czy Zosia wróci z DS ???????

:evil: co za ludzie :evil:

Staraj sie nie martwic welinko, jesli ja oddadza, to rzeczywiscie nie zasluguja na Zosie.

Cieple mysli i kciuki :ok: :ok:

popi

Od: Czw gru 28, 2006 21:32

Post » Sob lis 19, 2011 11:24 Re: Uraz Lajli przedawniony.Czy Zosia wróci z DS ???????

miałam tak ,niestety. Tydzień po mailach pełnych ochów i achów wrócił dwupak i rudy. Domy nie wiedzą co pisac i oczerniają siebie w ten sposób.Bo jak można kochać i być zachwyconym a za tydzień zero uczuć.
Obrazek

ASK@

[poprzednia][następna]