dilah pisze:... całe namaczam potem napieniam nizoralem w całościchwile czekam i Gucia pod bierząca wodą w wannie spłukuje, Rudą prysznicem a potem - ręcznik + kocyk i "włala"
...
jakoś Cię wcześniej nie spytałam: Twoje koty są pluszowe?

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
dilah pisze:... całe namaczam potem napieniam nizoralem w całościchwile czekam i Gucia pod bierząca wodą w wannie spłukuje, Rudą prysznicem a potem - ręcznik + kocyk i "włala"
...
dilah pisze:bo Ruda to 10 kg pies kundelek - więc kompiel idzie sprawnie
magdaradek pisze:tak? to ja Cię zapraszam na kąpiel Amelki.......chętnie sobie popatrzętylko zabierz od razu bandaże, plastry i nici chirurciczne
Georg-inia pisze:magdaradek pisze:tak? to ja Cię zapraszam na kąpiel Amelki.......chętnie sobie popatrzętylko zabierz od razu bandaże, plastry i nici chirurciczne
posiadam nici! posiadam nici! i mam prawo nakładac szwy skórne! (co prawda zwierzakom, ale w końcu człowiek to też zwierzę) Mogę przyjść popatrzeć?
Georg-inia pisze:magdaradek pisze:tak? to ja Cię zapraszam na kąpiel Amelki.......chętnie sobie popatrzętylko zabierz od razu bandaże, plastry i nici chirurciczne
posiadam nici! posiadam nici! i mam prawo nakładac szwy skórne! (co prawda zwierzakom, ale w końcu człowiek to też zwierzę) Mogę przyjść popatrzeć?
gosiaa pisze:Cóż, są koty z które współpracują na wszystkich płaszczyznach, są takie które na pewnych płaszczyznach współpracują, na innych nie, a są takie które nie współpracują kompletnie na żadnej płaszczyźnie
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek, Silverblue i 9 gości