Czarny Kocie...(*)....Ruda Łapa i...Kochane rude w domu...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lis 16, 2011 6:50 Re: Kubus wds! torpedy juz zdrowe -SORIA i PICO w ds! dlug300zł

Marzenia11 pisze:Obrazek :D

Jaki brzuchol do wycałowania :love:
"Kubusiu? Tak Prosiaczku? Przepraszam...Ale za co? Za to, że miłość do ciebie w moim serduszku jest tak mała jak ja."
Edisiu, przepraszam...jesteś w moim serduszku...

Mruśkowo

Od: Pt gru 04, 2009 18:36

Post » Śro lis 16, 2011 9:25 Re: Kubus wds! torpedy juz zdrowe -SORIA i PICO w ds! dlug300zł

Obrazek
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Śro lis 16, 2011 11:50 Re: Parkingowy Ogonek (*) b smutno..SORIA i PICO w ds! dlug300zł

Dzisiaj rano pani U. znalazła w korytarzu, tuż pod okienkiem, nieżyjącego buraska z parkingu , ktory z racji posiadania połowy ogona zwany był Ogonem... wiosnę, lato i jesień zamieszkiwał n a parkingu, a każdej zimy przychodził mieszkać do piwnicy. Oczywiście stołował się pod okienkiem a regularnie był karmiony na murku.
Ostatnio go widziałam jakieś 3 tygodnie temu i wtedy był strasznie chudy....

Żegnaj kochany kocurku, do zobaczenia.... (*)(*)(*)...
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Śro lis 16, 2011 11:54 Re: Parkingowy Ogonek (*) b smutno..SORIA i PICO w ds! dlug300zł

Ech :cry:
Ogonku [*]

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Śro lis 16, 2011 11:57 Re: Parkingowy Ogonek (*) b smutno..SORIA i PICO w ds! dlug300zł

:( (*)
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Śro lis 16, 2011 12:05 Re: Parkingowy Ogonek (*) b smutno..SORIA i PICO w ds! dlug300zł

:(
Obrazek

Axa76

Od: Śro wrz 24, 2008 13:56

Post » Czw lis 17, 2011 0:25 Re: Parkingowy Ogonek (*) b smutno..SORIA i PICO w ds! dlug300zł

Bardzo smutno i pusto...
Mimo że nie widuję regularnie wszystkich wolnozyjących kotów to jedna świadomość, zę Ogona nie ma już wśród nas bardzo mnie dzisiaj przybiła... Pusto i zimno na podwórku, pod okienkiem. :roll:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Czw lis 17, 2011 1:13 Re: Parkingowy Ogonek (*) b smutno..SORIA i PICO w ds! dlug300zł

Brykaj szczęśliwie biedny Ogonku ['] :(

każda kocia śmierć jest tak strasznie smutna... :cry: nawet kicia którego się nigdy nie widziało...serce boli :(
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Czw lis 17, 2011 23:54 Re: Parkingowy Ogonek (*) b smutno..SORIA i PICO w ds! dlug300zł

Torpedy pojechały. Moko i Everest mają wspólny domek.
Kciukamy za zdrowie Everesta i za szybką aklimatyzację w nowym domu.
Myślałam, ze tyle napiszę, że wstawię foty z pierwszych chwil w ds, ale nie daję rady. Tak bardzo mi brakuje tych plastrów i łobuzów.
Może jutro.

Marzenia11

Post » Pt lis 18, 2011 0:01 Re: Parkingowy Ogonek (*) b smutno..SORIA i PICO w ds! dlug300zł

Marzeniu, nie wiem co napisać, oprócz tego że Ci podziwiam. Ja nie umiałam się rozstać ani z Zazi, którą znalazłam jak miała 7 tygodni, ani z Fotką która miała 5 tygodni jak do mnie przyjechała (z silnym postanowieniem, że to tylko tymczas) :twisted: Ale pomyśl, że teraz mają razem wspaniały domek, a Ty będziesz mogła poświęcić Twoim rezydentkom więcej czasu i nie będą zestresowane :ok:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Pt lis 18, 2011 0:04 Re: Ogonku (*).. EVEREST+MOKO, SORIA i PICO w ds! dlug300zł

Tak, masz rację, ale chyba to tak jest, że najpierw się po prostu bardzo płacze.
Trochę mi lżej ze świadomością, że są razem i mogą np. się przytulić i wtulić w siebie i spać.

Marzenia11

Post » Pt lis 18, 2011 9:01 Re: Ogonku (*).. EVEREST+MOKO, SORIA i PICO w ds! dlug300zł

Obrazek
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Pt lis 18, 2011 20:34 Re: Ogonku (*).. EVEREST+MOKO, SORIA i PICO w ds! dlug300zł

Na chwilę wstałam z łóżka i zaraz wracam... jakiś nawrocik zaliczam :roll:
Takiego maila dzis dostałam:

Pani M... kotki mają się świetnie! Jak zasypialismy wczoraj wieczorem to zapoznawały się z rybką, ale nic jej nie chciały zrobić, tylko patrzyły i były wyraźnie zaaprobowane tym, że sobie pływa :) A króliczkowi otworzylismy klatkę, żeby sprawdzić reakcję, tak jak przewidywałyśmy miały trochę zdziwione mordki, czemu ta futrzasta kulka nie miauczy i nie biega, ale szybko straciły zainteresowanie i zaczęły się ganiać :) Rozkoszny widok, naprawdę, z reszta sama Pani wie! Jak już zasnęliśmy to nie na długo, bo do drugiej latały za sobą wokół stołu i po szafkach i się tłukły troche, ale w końcu zasnęły koło nas, a o piątej znowu pobudka i znowu bieganie i kocie pogaduszki :) Trochę jestesmy posiniaczeni, bo parę razy Everest po nas przebiegł z calym impetem, ale ilość śmiechu przy ich obserwacji wszystko wynagradza :) Moko jeszcze troszkę się boi, tzn jest troszkę spłoszona jeszcze, ale Everest już poczuł, że to jego dom, łasił się cały ranek i spał na 3/4 łóżka, tak się rozciągnął, że miał chyba z metr :)

Pani M... te kociaki to tyle radości, że ah! Cudownie, ze akurat na nie trafiliśmy, pozdrawiam!!!

:D :piwa: :piwa: :piwa:

Marzenia11

Post » Pt lis 18, 2011 22:58 Re: Ogonku (*).. EVEREST+MOKO, SORIA i PICO w ds! dlug300zł

Super domek im znalazłaś i dobrze, że Maluchy się w nim odnalazły :ok: :ok: :ok:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

[poprzednia][następna]