BOENA pisze:Połamaniec już u mnie![]()
Jest klonem wydanego Bolusia![]()
Ulokowany w klatce,zjadł posiłek i patrzy gdzie to trafił
Zapoznaje się z otoczeniem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
BOENA pisze:Połamaniec już u mnie![]()
Jest klonem wydanego Bolusia![]()
Ulokowany w klatce,zjadł posiłek i patrzy gdzie to trafił
Mała1 pisze:[....]
ka_towiczanko-jak najbardziej super pomysł
Juz byłysmy z tangerine na takiej pogadance, tylko z ciut starszymi dzieciakami![]()
Zorientuj się czy jest mozliwość załatwienia projektora i laptopa-można puścić fotki kociaków
[...]
Mała1 pisze:[...]
ka_towiczanko-nie trzeba zgłaszać w schronisku
nie wiem tez czy tangerine będzie mogła, wszystko do obgadania
Wolałabym ,żeby oprócz mnie jeszcze ktos był![]()
[...]
Mała1 pisze:ka_towiczanko-mój numer jest juz wszędzie![]()
moge tu wklepać 889 771 107
Dzwoń kiedy chcesz-najwyżej nie odbiorę i oddzwonię jak nie będę mogła. Ja nie mam unormowanych godzin pracy.
W schronisku oczywiście zgłoszę-podaj jakie to przedszkole
Jesli chodzi o nasz status-to tak jak na 1 stronie pisze-niekochane to grupa wolontariuszy Fundacji SOS dla Zwierząt
Jesli chodzi o zbiórkę to spytam prezesowej czy mogę dac tam puszkę zaplombowaną-do ręki nie wolno nam zbierać.
Mozna zrobic tez tak ,że zbierzecie Wy i zakupicie też juz Wy za to dary-typu karma dla zwierzaków.
Taka tylko ogromna prośba, niech to nie będxzie najtańsze suche marketowe-bo sie marnuje, nie jedzą wogłe, trzeba wyrzucać.Lepiej za trzy paczki całkowitej taniochy choc whiskas, albo kitiket.
Ale zbiórka darów najlepiej po prostu na Schronisko dla bezdomnych żwierząt w Katowicach. Potem schronisko wystawia taki dyplom-podziękowanie. Pieniążków samo schronisko zbierać nie może-trzeba zbierać na Fundację która wspiera własnie ten schron czyli SOS
Moze nastawmy sie na piatek? bo wtedy z tego co wiem tangerine moze by mogła
ka_towiczanka pisze:Prywatne Przedszkole Artystyczne "Domino" w Katowicach -Ligocie ul.Franciszkańska, budynek Domu Kultury
Użytkownicy przeglądający ten dział: fruzelina, Google [Bot], Google Adsense [Bot] i 635 gości