» Czw lis 17, 2011 22:20
Re: Aukcja allegro - charytatywna?
dziękujemy bardzo
Edzina
na policję zostanie złozone doniesienie
a tu inna tworczosc tego pana bo to facet
Będzin Dodane przez wojtek 19:51, 28 Paź 2011
Witam wszystkich ludzi dobrego serca,piszę ponieważ niemam już sił by zmagać się
sam z trudami dnia codziennego. Nazywam się Wojtek i jestem ojcem trójki dzieci,córeczki w wieku 8,4,i 2,5latka.
Sam wychowuję moje pociechy,gdyż żona rok temu nas opuściła,od tej pory nie potrafię się
pozbierać psychicznie,niewiem co mówić dzieciom,gdy pytają o mamę.Jest nam strasznie
ciężko,nigdy nie mieliśmy wspólnego konta,obecnie gdzie mieszkamy grozi nam eksmisja,
ponieważ mam ogromne zadłużenie za mieszkanie,jeszcze dochodzą opłaty za media.
Nigdy nie prosiłem nikogo o pomoc,ale jestem do tego zmuszony moją sytuacją. Ileż to osób potrzebuje pomocy innych ludzi.Różne osoby potrzebują różnego rodzaju
pomocy.Jedni wymagają wsparcia psychicznego,inni pomocy związanej z problemami sfery
fizycznej,a jeszcze inni pomocy finansowej,do której"JA"należe,utrzymuje się z zasiłku
rodzinnego,jestem zarejestrowany w Urzędzie Pracy,iż nie mogę podjąć żadnej pracy
ponieważ dotychczasowy tryb życia mi na to nie pozwala. BŁAGAM o pomoc finansową,bym choć częściowo mógł wyjść z tych kłopotów.
Wierzę,że są osoby czułe na czyjś ból.Każdy kto ma w sobie najmniejsze pokłady empatii.
Kto ma serce,nie jest w stanie przejść obok takich osób jak ja obojętnie. Na tym kończę ten smutny list i BŁAGAM na litość o pomoc Państwa"POMÓŻCIE" To mój numer konta:ING BANK ŚLĄSKI 93 1050 1227 1000 0090 9126 2197
"Każda symboliczna kwota,zmieni moje dotychczasowe życie"
Za okazałą mi pomoc,wyrozumiałość i życzliwość jestem bardzo wdzięczny z góry i z całego
serca ślicznie dziękuję. DZIĘKUJĘ!!!