PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lis 17, 2011 15:45 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

Wilkołak? 8O
Albo raczej kotołak? :lol:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Czw lis 17, 2011 15:45 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

może na "tamte czasy" musiał je wyostrzyć :ryk:
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Czw lis 17, 2011 15:52 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

No dajcie spokój, straszne ma to uzębienie 8O !
Może kiedy mi sie uda sfocić....
To nie jest normalne kocie uzębienie, to mutant jakiś jest :? .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Czw lis 17, 2011 15:58 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

Ciesz sie, że ma zdrowe zęby:))
Każdy chciałby mieć takie, żeby usmiechnać sie pełną gebą:) Pełną zebów:)
No chyba, że ma jakis stan zalalny, to juz gorzej przy tej ilości.

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Czw lis 17, 2011 16:02 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

Lidka pisze:Ciesz sie, że ma zdrowe zęby:))
Każdy chciałby mieć takie, żeby usmiechnać sie pełną gebą:) Pełną zebów:)
No chyba, że ma jakis stan zalalny, to juz gorzej przy tej ilości.

Lidzia, ino że to nie o ilość sie rozchodzi, raczej o wielkość :? .
Ma tak długie kły, że masakra 8O .
Ale dobra, nie czepiam się, duży jest to ma prawo.
A zdrowe są, na szczęście :ok: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Czw lis 17, 2011 16:03 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

To ja się teraz będę bała dwóch stworów..
najszczesliwsza

Post » Czw lis 17, 2011 16:04 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

najszczesliwsza pisze:To ja się teraz będę bała dwóch stworów..

Coś mi się widzi, że przy Alusiowych zębach Michalina odpada w przedbiegu :mrgreen: .
Zresztą przecież Michaśki się już nie boisz :D .

vip

Post » Czw lis 17, 2011 16:07 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

mamoGiny! o której bydziesz jutro doma?? Bo jo żech se urlopa wziena i mogłabych być nieco pryndzej, co by po nocy nie fiakrować
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Czw lis 17, 2011 16:24 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

mamaGiny pisze::ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa:

A po ostatnim

Obrazek

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Czw lis 17, 2011 16:24 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

vip0 pisze:
najszczesliwsza pisze:To ja się teraz będę bała dwóch stworów..

Coś mi się widzi, że przy Alusiowych zębach Michalina odpada w przedbiegu :mrgreen: .
Zresztą przecież Michaśki się już nie boisz :D .

Udaję, że nie boję.
najszczesliwsza

Post » Czw lis 17, 2011 17:05 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

to ja wysyłam tylko gigantyczne :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: za pracę!!!!!

i koniecznie proszę ode mnie Alusia ucałować - może być w kiełki!!! :1luvu:

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

Post » Czw lis 17, 2011 17:18 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

Pomóżcie proszę, bo coś nie idzie
viewtopic.php?f=20&t=135746
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Czw lis 17, 2011 17:37 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

A jaką ja wczoraj miałam akcję... Zasypiałam sobie, a TŻ gotował sobie wodę na herbatkę... No i poszedł do WC. Jak wrócił, to Astka skakała ze zlewu na stół (zlew jest obok kuchenki). W kuchni unosił się przeraźliwy smrodek palonych włosów. Zanim TŻ załapał, to postawił całą chałupę na głowie... Nic jej się nie stało, uff, ale teraz na krok się nie ruszam jak gotuję wodę... Ogonek śmierdoli do tej pory i pościel, bo małe gdzie poszło po taaaaakim stresie? Do mamusi się wtulić pod kołderkę...
najszczesliwsza

Post » Czw lis 17, 2011 17:40 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

Znam ten strach, skutków, jak na razie nie :mrgreen: . Gucio uwielbia balansowac na krawędzi zlewozmywaka, który tez jest koło kuchenki

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Czw lis 17, 2011 19:51 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

Mój Dudek jako mały kociak, wlazł łapką na gorący jeszcze palnik :? Na szczęście nic się nie stało, ale więcej tego nie powtórzył.
A propos kocich "wyczynów" kuchennych - każdemu przydałby się taki pomocnik przy zmywaniu http://www.youtube.com/watch?v=lPCYBhJy2Vg :mrgreen:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

[poprzednia][następna]