W wątku o swoim kotku/kotce http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=135760 opisuję znalezionego malucha. Mam sprzeczne opinie o jego/jej płci. A jakie jest Wasze zdanie? Oto pleć w całej okazałości Dziewczynka, czy chłopak? Ma niespełna 6 tygodni.
felin pisze:Zaraz Ci mod karze usunąć zdjęcie za obrazę moralności Po mojemu panienka.
Serio? Mogę usunąć, nie znam jeszcze reguł tu panujących Ja też skłonna jestem uważać, że dziewczynka, podparta autorytetem koleżanki b. doświadczonej, ale kolega kociarz twierdzi coś innego. Czyli 3:1 za panną.
Twój kot jest maści szylkretowej[czyli czarny w rude plamki],a bardzo niewiele jest kocurów[samców] tej maści-po umaszczeniu można sądzić,że Twój kot to kocica,a zdjęcie powyżej utwierdza mnie w tym przekonaniu masz w domu ładną panienkę
co do zapoznania psów i kota-kociak przyzwyczai się szybko,a psy,zanim skontaktujecie zwierzaki,musicie mieć pewność że są absolutnie karne i odwoływalne.pierwsze kontakty to pies i kot na smyczy.a pod waszą nieobecność zamknięte w osobnych pokojach.