Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
edit_f pisze:czy ktoś miałby do oddania/do odkupienia urinary RC lub Hillsa cd?
edit_f pisze:czy ktoś miałby do oddania/do odkupienia urinary RC lub Hillsa cd?
Tweety pisze:edit_f pisze:czy ktoś miałby do oddania/do odkupienia urinary RC lub Hillsa cd?
ja mogę trochę rufinowej użyczyć.
Jak z tym kocurkiem? dotarłaś? ciachnęli?
edit_f pisze:tak, kupiłabym saszetki, niekoniecznie wszystko, no chyba że nie ma co z nimi zrobić, to wezmę alles czy jak tam..
a suchą to pewnie nie będziecie mieć tyle, coby odkupić na dwa tygodnie..
edit_f pisze:edit_f pisze:tak, kupiłabym saszetki, niekoniecznie wszystko, no chyba że nie ma co z nimi zrobić, to wezmę alles czy jak tam..
a suchą to pewnie nie będziecie mieć tyle, coby odkupić na dwa tygodnie..
miszelina, możesz mi jakoś zostawić na kocimskiej? proszę na pw nr konta, wyślę pieniążki.. dziękuję..
Annazoo pisze:katgral pisze:Annazoo pisze:katgral pisze:Cammi pisze:Mam bardzo duże pudło dziwnych rzeczy, które mogłyby się nadać na bazarek.
Są tam między innym dwa urządzenia do fondu (czy jak to się pisze) - jedno do czekoladowego, drugie do serowego, taka mini (wielkości zeszytu) gra piłkarzyki, filiżanka z tależykiem wykonana z ... kordonka, filmy DVD, książki.
Zbieram to od dłuższego czasu i za nic nie mogę znaleźć czasu do zrobienia bazarku. Czy ktoś miałby czas/ochotę/siłę zrobić z tego bazarek? Pudło wyślę z Rawicza - jak to już do ustaleniaplose...
![]()
Ewentualny dochód poprosiłabym podzielić między tymczasy własne a AFN.
JAKIE JAKIE JAKIE, wyslij zdjęcia, albo jaki model, aj szukam moze od razu kupię
Kasiu, ja po to się zgłaszam. by je kupić
Aha, ja myślałam że się zgłaszasz do wystawienia bazarku
Zgłaszam, będzie na bazarku i będziemy podbijać cenę - dla dobra kotów
miszelina pisze:Będziemy miec w kociarni stażystki, praktykantki. Troszke odciążą wolontariuszy. Zaczną już od grudnia. Grafik mam nadzieję dostać od nich pod koniec przyszłego tygodnia. Mam nadzieję przynajmniej na dwa weekendy w miesiącu. Jedna była dzisiaj, przyjdzie jeszcze jutro, umówi się z Milu.
W kociarni ok, ale w podłodze wieeeelka dziura, Kazek dziczy, Donia nieco pokichuje, a Rita ma ciężki oddech.
Karma dla Toszy stoi podpisana na szklanej szafce.
queen_ink pisze:miszelina pisze:W kociarni ok, ale w podłodze wieeeelka dziura, Kazek dziczy, Donia nieco pokichuje, a Rita ma ciężki oddech.
Karma dla Toszy stoi podpisana na szklanej szafce.
A nie było u nich sraczki? Nie były dziś w lecznicy? Jak Katki oko?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], kasiek1510, puszatek, Szymkowa i 57 gości