K-ów, czyli jak 30 kotów jechało kuligiem, potrzebna karma!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lis 17, 2011 15:20 Re: K-ów, no i gdzie te domy dla naszych podopiecznych?

czy ktoś miałby do oddania/do odkupienia urinary RC lub Hillsa cd?
Obrazek

edit_f

Od: Śro gru 10, 2008 12:27

Post » Czw lis 17, 2011 15:45 Re: K-ów, no i gdzie te domy dla naszych podopiecznych?

edit_f pisze:czy ktoś miałby do oddania/do odkupienia urinary RC lub Hillsa cd?

ja mogę trochę rufinowej użyczyć.

Jak z tym kocurkiem? dotarłaś? ciachnęli?

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Czw lis 17, 2011 15:47 Re: K-ów, no i gdzie te domy dla naszych podopiecznych?

Mam saszetki urinary RC, które kupiłam dla Jaśka, a których on jeść nie chce :( .
Chcesz? sprzedam po 1,5 zł sztuka, bedzie 10.
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Czw lis 17, 2011 16:00 Re: K-ów, no i gdzie te domy dla naszych podopiecznych?

Misio może się podzielić :)

annakreft

Od: Pon wrz 05, 2011 10:20

Post » Czw lis 17, 2011 16:13 Re: K-ów, no i gdzie te domy dla naszych podopiecznych?

Tweety pisze:

ja mogę trochę rufinowej użyczyć.

Jak z tym kocurkiem? dotarłaś? ciachnęli?

karmy potrzebuję dla Gandalfa mojego na dwa tygodnie, więc chyba muszę mieć sporo..
pingwin okazał się pingwinicą.. jest w arwecie.. i wciąż nie wiem, czy dziczy.. już po operacji..
Obrazek
Obrazek

edit_f

Post » Czw lis 17, 2011 16:16 Re: K-ów, no i gdzie te domy dla naszych podopiecznych?

tak, kupiłabym saszetki, niekoniecznie wszystko, no chyba że nie ma co z nimi zrobić, to wezmę alles czy jak tam..
a suchą to pewnie nie będziecie mieć tyle, coby odkupić na dwa tygodnie..
Obrazek

edit_f

Post » Czw lis 17, 2011 16:20 Re: K-ów, no i gdzie te domy dla naszych podopiecznych?

nie wiem ile Gandalf je ale Misio niedawno zaczął duże opakowanie i i do dna jeszcze daleko :)

annakreft

Od: Pon wrz 05, 2011 10:20

Post » Czw lis 17, 2011 16:23 Re: K-ów, no i gdzie te domy dla naszych podopiecznych?

edit_f pisze:tak, kupiłabym saszetki, niekoniecznie wszystko, no chyba że nie ma co z nimi zrobić, to wezmę alles czy jak tam..

miszelina, możesz mi jakoś zostawić na kocimskiej? proszę na pw nr konta, wyślę pieniążki.. dziękuję..
Obrazek

edit_f

Post » Czw lis 17, 2011 16:27 Re: K-ów, no i gdzie te domy dla naszych podopiecznych?

edit_f pisze:
edit_f pisze:tak, kupiłabym saszetki, niekoniecznie wszystko, no chyba że nie ma co z nimi zrobić, to wezmę alles czy jak tam..

miszelina, możesz mi jakoś zostawić na kocimskiej? proszę na pw nr konta, wyślę pieniążki.. dziękuję..

A ile chcesz tych saszetek? Moge podrzucic w sobote rano.

Urinary suche tez miałam, ale nalezy juz do Toszy :mrgreen: Dostarczam je dzisiaj do kociarni.
Jaśko urinary ma w .....nosie, woli fibre lub whiskasa
Obrazek

miszelina

Post » Czw lis 17, 2011 16:34 Re: K-ów, no i gdzie te domy dla naszych podopiecznych?

ja bym 6 poprosiła.. tych saszetek..
Obrazek

edit_f

Post » Czw lis 17, 2011 16:40 Re: K-ów, no i gdzie te domy dla naszych podopiecznych?

Miszelina, wpadłabym ok 19-tej n kociarnię z fantem na kiermasz. Wyślę Ci na pw telefon, w razie gdybyś jednak wcześniej wyszła. I podaj mi, proszę, dokładny adres lub wskazówki, jak trafić.

Annazoo pisze:
katgral pisze:
Annazoo pisze:
katgral pisze:
Cammi pisze:Mam bardzo duże pudło dziwnych rzeczy, które mogłyby się nadać na bazarek.
Są tam między innym dwa urządzenia do fondu (czy jak to się pisze) - jedno do czekoladowego, drugie do serowego, taka mini (wielkości zeszytu) gra piłkarzyki, filiżanka z tależykiem wykonana z ... kordonka :-), filmy DVD, książki.

Zbieram to od dłuższego czasu i za nic nie mogę znaleźć czasu do zrobienia bazarku. Czy ktoś miałby czas/ochotę/siłę zrobić z tego bazarek? Pudło wyślę z Rawicza - jak to już do ustalenia :-) plose... :1luvu:
Ewentualny dochód poprosiłabym podzielić między tymczasy własne a AFN.

JAKIE JAKIE JAKIE, wyslij zdjęcia, albo jaki model, aj szukam moze od razu kupię :)

Kasiu, ja po to się zgłaszam. by je kupić ;)

Aha, ja myślałam że się zgłaszasz do wystawienia bazarku

Zgłaszam, będzie na bazarku i będziemy podbijać cenę - dla dobra kotów :)

Oooo, to będzie duża bitwa o to fondue, bo też mam chrapkę :twisted:

jaibura

Od: Śro mar 31, 2004 9:46

Post » Czw lis 17, 2011 18:29 Re: K-ów, no i gdzie te domy dla naszych podopiecznych?

chodzi o urinary hd czy so?

Kocuria

Od: Nie kwi 02, 2006 12:47

Post » Czw lis 17, 2011 20:11 Re: K-ów, no i gdzie te domy dla naszych podopiecznych?

Będziemy miec w kociarni stażystki, praktykantki. Troszke odciążą wolontariuszy. Zaczną już od grudnia. Grafik mam nadzieję dostać od nich pod koniec przyszłego tygodnia. Mam nadzieję przynajmniej na dwa weekendy w miesiącu. Jedna była dzisiaj, przyjdzie jeszcze jutro, umówi się z Milu.

W kociarni ok, ale w podłodze wieeeelka dziura, Kazek dziczy, Donia nieco pokichuje, a Rita ma ciężki oddech.

Karma dla Toszy stoi podpisana na szklanej szafce.
Obrazek

miszelina

Post » Czw lis 17, 2011 20:17 Re: K-ów, no i gdzie te domy dla naszych podopiecznych?

miszelina pisze:Będziemy miec w kociarni stażystki, praktykantki. Troszke odciążą wolontariuszy. Zaczną już od grudnia. Grafik mam nadzieję dostać od nich pod koniec przyszłego tygodnia. Mam nadzieję przynajmniej na dwa weekendy w miesiącu. Jedna była dzisiaj, przyjdzie jeszcze jutro, umówi się z Milu.

W kociarni ok, ale w podłodze wieeeelka dziura, Kazek dziczy, Donia nieco pokichuje, a Rita ma ciężki oddech.

A nie było u nich sraczki? Nie były dziś w lecznicy? Jak Katki oko?

queen_ink

Od: Nie lis 20, 2005 17:45

Post » Czw lis 17, 2011 20:47 Re: K-ów, no i gdzie te domy dla naszych podopiecznych?

queen_ink pisze:
miszelina pisze:W kociarni ok, ale w podłodze wieeeelka dziura, Kazek dziczy, Donia nieco pokichuje, a Rita ma ciężki oddech.

A nie było u nich sraczki? Nie były dziś w lecznicy? Jak Katki oko?

Nic o tym nie wiem, żadnych uwag nie było.
Oko Katki lepiej nieco, maść dostała.
Obrazek

miszelina

[poprzednia][następna]