PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lis 17, 2011 13:03 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

już jestem, doleciałam

Obrazek

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Czw lis 17, 2011 13:08 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

izka53 pisze:już jestem, doleciałam

Obrazek

:ryk:

Zajrzyjcie do Henia :piwa: ja się tak cieszę :dance:
najszczesliwsza

Post » Czw lis 17, 2011 13:13 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

najszczesliwsza pisze:Zajrzyjcie do Henia :piwa: ja się tak cieszę :dance:

Byłam , czytałam, wreszcie chłopak zaczął przybierać / na wynikach sie nie znam

izka53

Post » Czw lis 17, 2011 13:17 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

izka53 pisze:
najszczesliwsza pisze:Zajrzyjcie do Henia :piwa: ja się tak cieszę :dance:

Byłam , czytałam, wreszcie chłopak zaczął przybierać / na wynikach sie nie znam

Spadła kreatynina i mocznik.
Jest lepiej!
najszczesliwsza

Post » Czw lis 17, 2011 13:21 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

To dobrze :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Czw lis 17, 2011 13:27 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

a Babcia to już się melduje z flaszeczką ?
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Czw lis 17, 2011 13:31 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

no niestety , alarm odwołany, lekarze się nie moga zdecydować i synowa wraca do domu :evil:

izka53

Post » Czw lis 17, 2011 13:33 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

ło bidula
grunt,że wsio ok
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Post » Czw lis 17, 2011 13:40 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

Za pomyślny ciąg dalszy :ok:

A ja tymczasem zapraszam na bazarek z książkami, Święta za miesiąc, może coś na prezent wybierzecie: viewtopic.php?f=20&t=135801

Podrzucanie też mile widziane :)

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Czw lis 17, 2011 15:25 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

Ja tylko na chwilę, będę potem trochę dłużej.
Witam cioteczki :D !
Tak tylko, bo dobrymi nowinami się muszę podzielić.
Po pierwsze zadzwoniła pani z MOPS, że mam decyzję do odebrania.
Więc jeszcze z półtora tygodnia i znów będą alimenty. Niby niewiele, ale jak cieszy :D .
Po drugie, może się kroi praca....ale o tym napiszę, jak otrzymam odpowiedź na pw :D .

Agata, zajrzałam do Henia.... :piwa: :piwa: :piwa: !
Tak się cieszę :D !
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Czw lis 17, 2011 15:29 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa:
ObrazekObrazek

mamaGiny

Post » Czw lis 17, 2011 15:31 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

mamaGiny pisze::ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa:

:ryk: :ryk: :ryk: ... :1luvu:
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Czw lis 17, 2011 15:31 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

zorientowałam się jak kliknełam ENTER - wyjdę na alkoholika :ryk:
ObrazekObrazek

mamaGiny

Post » Czw lis 17, 2011 15:36 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

Oj tam zaraz na alkoholika, dobrze jest, może lepiej bedzie, to i toast trza zrobić :D !

vip

Post » Czw lis 17, 2011 15:44 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

Alek przed chwilą otworzył swoje diabelskie oczęta, ziewnął, a mnie zmroziło....
Czy Wy wiecie, jakie on ma ZĘBY 8O 8O 8O ?
Jezusmaria, jakby mnie capnął, to by palca odgryzł jak nic...no takie kły to pierwszy raz widzę...

vip

[poprzednia][następna]