KotyP.Franciszkiw Cudownych Domach-Pożegnania i Przemiany

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lis 17, 2011 11:12 Re: bezSzans,ale..6KOTÓWp.FranciszkiSzukaDOMÓW Łódź Pikuś[']

Jagooda pisze:Malutki - kot, który najbardziej leży mi na sercu, on jedyny nie ma nawet DT, dlaczego :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Gdybym mieszkała sama już dawno byłby u mnie, nie tylko on zresztą.

Malutki ma DT u kochanej Alienor :1luvu: ,
aczkolwiek jest to bardzo, bardzo "na siłę" bo jest u niej naprawdę silne zakocenie...:

Alienor pisze:Miałam nadzieję, że wyjdzie inaczej... Skoro Malutki nie ma DT i jest problem z dowiezieniem kotów w ten weekend do Zabrza, mogę być "domem tymczasowym ostatniej szansy" dla Malutkiego i przechować jadące do halbiny do Zabrza 2 koty u mnie - mieszkam w Sosnowcu, więc blisko. Wtedy majencja mogłaby ( o ile się zgodzi) przewieźć całą 3kę do mnie a tu mogłyby zaczekać aż kto "przerzuci je" do halbiny. To chyba ułatwiłoby wszystkim życie a i zgranie transportów też będzie mniejszym problemem.
Nazwałam się "DT ostatniej szansy" bo jestem zakocona na maksa, plus właśnie się dowiedziałam, że wraca do mnie tymczas - półdziki Justin. Mimo wszystko ( 35mkw, 2 rezydentki+5 tymczasów+ Malutki+Justin) mam wrażenie, że to lepsze niż schronisko. Ale będę bardzo szczęśliwa gdy znajdzie się DS lub DT z prawdziwego zdarzenia dla Malutkiego - choć zakochałam się w nim od pierwszego wejrzenia, to ważniejsze jest dla mnie Jego dobro i dobro moich kotów (i córki :wink: ). To tyle słów Ewangelii przeznaczonych na dzień dzisiejszy :ok:

Maciusia ma miejsce w hospicjum- ale też jest tam naprawdę tłoczno- 14 rezydentów i 6 tymczasowiczów + owczarki....
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Czw lis 17, 2011 12:32 Re: bezSzans,ale..6KOTÓWp.FranciszkiSzukaDOMÓW Łódź Pikuś[']

Fakt, przeoczyłam tego posta.
Alienor jesteś kochana, że przy takim zakoceniu bierzesz Malutkiego, najważniejsze że nie trafi do schroniska.
Czyli bardzo "na siłę" i bardzo tymczasowo ale wszystkie koty bezpieczne.
Trzymam :ok: za transport, tylko tyle mogę :(
ObrazekObrazek

Jagooda

Od: Czw wrz 08, 2011 12:47

Post » Czw lis 17, 2011 13:55 Re: bezSzans,ale..6KOTÓWp.FranciszkiSzukaDOMÓW Łódź Pikuś[']

Malutki kotek, całkiem żywy, dla wielbicieli:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

ruru

Post » Czw lis 17, 2011 14:01 Re: bezSzans,ale..6KOTÓWp.FranciszkiSzukaDOMÓW Łódź Pikuś[']

pluskwa6 pisze:jeśli chodzi o Maciusia to jego celem jest CHRZANÓWwięc prosiłabym o sprawdzenie czy Chrzanów nie jest na trasie do Krakowa, bo tak coś mi się zdaje :-) byłoby prościej - jeśli to nie kłopot dla kierowcy :-)

Kasiu, ale dla nas to jest kolejne zawirowanie
i organizowanie transportu w inny dzzień-
umawianie p. Franciszki, tysiące telefonów itd.
gdyby dało się wszystkie te 4 kotki za jednym zamachem
przewieźć w ten jeden dzień- to naprawdę byłoby ogromne ułatwienie...
Obrazek
Obrazek

ruru

Post » Czw lis 17, 2011 19:10 Re: bezSzans,ale..6KOTÓWp.FranciszkiSzukaDOMÓW Łódź Pikuś[']

Nie mam adresu do Alienor i czy będzie na mnie czekać w domu , nie mam adresu do Chrzanowa i czy będą wiedzieć że kot przyjedzie w sobotę/ jak zdąże /albo w niedzielę jak nie zdążę ! . Dograjcie to please
Gdzie mam te kociambry zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaawieźć 8O 8O 8O
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Czw lis 17, 2011 19:13 Re: bezSzans,ale..6KOTÓWp.FranciszkiSzukaDOMÓW Łódź Pikuś[']

majencja pisze:Nie mam adresu do Alienor i czy będzie na mnie czekać w domu , nie mam adresu do Chrzanowa i czy będą wiedzieć że kot przyjedzie w sobotę/ jak zdąże /albo w niedzielę jak nie zdążę ! . Dograjcie to please

Majencjo ja też poproszę Cię o tel. na Pw

Alienor, Pluskwo6- proszę dajcie namiary Majencji
Obrazek
Obrazek

ruru

Post » Czw lis 17, 2011 19:15 Re: bezSzans,ale..6KOTÓWp.FranciszkiSzukaDOMÓW Łódź Pikuś[']

majencja pisze:Nie mam adresu do Alienor i czy będzie na mnie czekać w domu , nie mam adresu do Chrzanowa i czy będą wiedzieć że kot przyjedzie w sobotę/ jak zdąże /albo w niedzielę jak nie zdążę ! . Dograjcie to please

Już masz :D poszło PW z adresem i telefonem.
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Czw lis 17, 2011 19:59 Re: bezSzans,ale..6KOTÓWp.FranciszkiSzukaDOMÓW Łódź Sobota!

Już w porządku, jestem znerwicowana i wszytko gra :ok: Znaczy kotka ok, ja szaleję niepotrzebnie :oops:

I oczywiście będę w domu czekała :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Czw lis 17, 2011 21:27 Re: bezSzans,ale..6KOTÓWp.FranciszkiSzukaDOMÓW Łódź Sobota!

Wszystkie kotki śliczne, więc proszę brać!
Nam się trafiła sama słodycz, mrucząca i ugniatająca łapkami powietrze nawet w czasie obcinania pazurków :1luvu:

karishma

Od: Nie sty 23, 2011 19:38

Post » Czw lis 17, 2011 21:56 Re: bezSzans,ale..6KOTÓWp.FranciszkiSzukaDOMÓW Łódź Sobota!

Karishma dobrze mowi
kotki są kochane
widziałam się z p.Franciszką ma zdjęcia Leonka wydrukowane przez Ruru z nowego domku u Ciebie Karishma :1luvu: i jest bardzo bardzo szczęśliwa że Leonek teraz Leo zadowolony i bezpieczny i kochany jest
Obrazek

felusia

Od: Śro wrz 28, 2011 11:23

Post » Czw lis 17, 2011 22:52 Re: bezSzans,ale..6KOTÓWp.FranciszkiSzukaDOMÓW Łódź Sobota!

karishma pisze:Wszystkie kotki śliczne, więc proszę brać!
Nam się trafiła sama słodycz, mrucząca i ugniatająca łapkami powietrze nawet w czasie obcinania pazurków :1luvu:

No Leonek to słodycz- to był ulubieniec męża p. Franciszki..
wszystkie te koty są słodkie i łagodne- no może z wyjątkiem Maciusi,
która rządzi i jest taką słodka złośniczką

felusia pisze:Karishma dobrze mowi
kotki są kochane
widziałam się z p.Franciszką ma zdjęcia Leonka wydrukowane przez Ruru z nowego domku u Ciebie Karishma :1luvu: i jest bardzo bardzo szczęśliwa że Leonek teraz Leo zadowolony i bezpieczny i kochany jest

Asiu, jak by się dało wydrukować po portreciku każdego
z kotków- to p. Franciszka byłaby przeszczęśliwa...
pytała mnie czy to możliwe- ale moja drukarka coś fatalnie teraz drukuje
Super że byłaś :1luvu:
Obrazek
Obrazek

ruru

Post » Czw lis 17, 2011 23:22 Re: bezSzans,ale..6KOTÓWp.FranciszkiSzukaDOMÓW Łódź Sobota!

Tatianko jasne, że tak :)
p. Franciszce pokazałam też zdjęcia malego Frania , bo pytała o niego i cieszyła sie, że chłopak dobrze ma i w lepszej formie jest :)

a Maciusia to jest bardzo ładna i w ogóle nie wygląda na swoje lata
Ostatnio edytowano Czw lis 17, 2011 23:36 przez felusia, łącznie edytowano 2 razy
Obrazek

felusia

Post » Czw lis 17, 2011 23:32 Re: bezSzans,ale..6KOTÓWp.FranciszkiSzukaDOMÓW Łódź Sobota!

Asiu :1luvu: :1luvu: :1luvu:

ja to strasznie lubię Maciusię,
ona taka niby jędza jest
ale jak mi się nagle wtuliła w rękę
tak tą swoją puchatą główką
to bardzo mnie wzruszyła....
Obrazek
Obrazek

ruru

Post » Czw lis 17, 2011 23:38 Re: bezSzans,ale..6KOTÓWp.FranciszkiSzukaDOMÓW Łódź Sobota!

ruru pisze:Asiu :1luvu: :1luvu: :1luvu:

ona taka niby jędza jest

a to tu miało być :roll:
że Maciusia jest bardzo ładna i młodo wyglada
Obrazek

felusia

Post » Czw lis 17, 2011 23:44 Re: bezSzans,ale..6KOTÓWp.FranciszkiSzukaDOMÓW Łódź Sobota!

felusia pisze:
ruru pisze:Asiu :1luvu: :1luvu: :1luvu:

ona taka niby jędza jest

a to tu miało być :roll:
że Maciusia jest bardzo ładna, i młodo wyglada

dobrze by było gdyby Maciusia znalazła super domek :)
Obrazek

felusia

[poprzednia][następna]