Działkowa kotka szuka kochającego domu! Warszawa Mińsk Maz

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Czw lis 17, 2011 9:40 Działkowa kotka szuka kochającego domu! Warszawa Mińsk Maz

Umaszczenie: tricolor; łapki, brzuszek, szyja i część pyszczka białe, reszta szaro-biało-ruda

Kotka jest bardzo przymilna, lgnie do ludzi i uwielbia głaskanie. Jest nieduża jak na swój wiek, raczej nie będzie dużym kotem. Wychowana z innymi kotami.
Możliwość dowiezienia kotki do nowego domu w Mińsku i okolicach.

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Ostatnio edytowano Pt lis 18, 2011 18:29 przez agusia_1, łącznie edytowano 1 raz

agusia_1

Od: Pon lip 30, 2007 18:30

Post » Czw lis 17, 2011 9:41 Re: Działkowa kotka szuka kochającego i domu!!! Mińsk Mazowiecki

Śliczna kicia :ok: za domek
ObrazekObrazek

dorota13

Od: Pt maja 09, 2008 12:06

Post » Czw lis 17, 2011 9:53 Re: Działkowa kotka szuka kochającego i domu!!! Mińsk Mazowiecki

Szukam także pomocy w transporcie kotów działkowych na sterylizację, najchętniej do Koterii. Oprócz kotki z tego wątku na działkach mieszkają również jej mama i 2 braci :( Matka jest płochliwa ale da się do siebie zbliżyć, kocurki niestety są dzikie (ale przy karmieniu dałoby się je złapać).
Niestety nie mam własnego transportu, transporterków ani możliwości ich wypożyczenia :(

Jeśli ktoś mógłby pomóc będę bardzo wdzięczna - koty na pewno też :kotek:

agusia_1

Post » Czw lis 17, 2011 10:18 Re: Działkowa kotka szuka kochającego i domu!!! Mińsk Mazowiecki

W Mińsku działa Kalinuwka ale z tego co wiem czasu ostatnio ma niewiele.

Ja transportu też nie mam, poruszam się komunikacją miejską.
Transporterek mam 1 ale pożyczenie na razie odpada bo od 2 miesięcy jest bardzo intensywnie używany i trudno przewidzieć kiedy będzie potrzebny.

Możesz zrobić bazarek na transporterek lub założyć wątek bo może ktoś ma niepotrzebny lub za niewielką kwotę.
ObrazekObrazek

dorota13

Post » Czw lis 17, 2011 10:32 Re: Działkowa kotka szuka kochającego i domu!!! Mińsk Mazowiecki

Wysterylizuj małą takze.daj jej ogłoszenia.Tutaj raczej trudno o dom.ale kto wie. Wszyscy jesteśmy zakoceni.
Poproś w tytule o pomoc w sterylkach.
Koci nie mozesz zabrać do siebie na tymczas.jej nawet łazienka,klatka wystrczy.Kota łatwiej z domu wydać. Śliczna jest. Ja tak robi.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 9 >>

Post » Czw lis 17, 2011 11:05 Re: Działkowa kotka szuka kochającego i domu!!! Mińsk Mazowiecki

ASK@ pisze:Wysterylizuj małą takze.daj jej ogłoszenia.Tutaj raczej trudno o dom.ale kto wie. Wszyscy jesteśmy zakoceni.
Poproś w tytule o pomoc w sterylkach.
Koci nie mozesz zabrać do siebie na tymczas.jej nawet łazienka,klatka wystrczy.Kota łatwiej z domu wydać. Śliczna jest. Ja tak robi.

Oczywiście mała w pierwszej kolejności jedzie na sterylkę jak tylko uda się coś zorganizować. Ogłoszenia ma już dodane w kilku miejscach, później postaram się jeszcze na kilku stronach je dodać.

Niestety do siebie nie mogę jej zabrać, ewentualnie na krótko mogłaby zostać u mojej mamy w Mińsku ale to dopiero po przeglądzie u weta. Mama ma 2 nieszczepione domowe-niewychodzące koty które mogłyby coś złapać od małej, a jestem obecnie bezrobotna i nie mogę zabrać jej do weta na swój koszt :(

agusia_1

Post » Pt lis 18, 2011 18:30 Re: Działkowa kotka szuka kochającego domu! Warszawa Mińsk Maz

Dom wciąż poszukiwany :(

agusia_1

Post » Sob lis 19, 2011 0:36 Re: Działkowa kotka szuka kochającego domu! Warszawa Mińsk Maz

:ok: za domek

Może przyda się wątek o ogłoszeniach: viewtopic.php?f=1&t=120970
ObrazekObrazek

dorota13