Moderator: Estraven

Karolek(ona) pisze:u koleżanki na podwórku mieszka czarna kotka i ma 5 małych czarnuchów. Ona juz nie przygarnie nic bo ma swoje 10
ja nie mam warunlów ani kasy na wiecej kotów![]()
Te kote by sie przydało wysteryzlizowac ale nawet nie wiem gdzie sie zwrocic o kase na to bo ja niestety nie mam z czego wylożyc. Maluchy na jedzenie tylko przychodza a tak chowaja sie w piwnicy, krzakach lub w takiej szopie na sąsiednim podwórku.
Lila widzisz jak Ci tak tęskno to już masz następne kotulce
Miśka też żadnego nie ugryzła, najwyżej na nie warczała, co i tak nie przynosi nigdy pożądanego efektu. Miśka trafiła do mnie gdy miałam już Karinę i Fokusa [*], więc szybko się przyzwyczaiła i kolejne koty nie były problemem. Z Puszkiem był inny problem, bo była nasza 10-tka jak do nas trafił. Bałyśmy się z mamą jak zareaguje na koty, na szczęście wszystko było ok i nie wiem czy był poprzednio w domu z kotami czy stwierdził, że tak ma być. Z pieszczotami u nich to różnie bywa. Puszek czasem się upomni ale z reguły mu wystarczy jak w nocy śpi gdzieś w nogach lub chociaż przy łóżku. Miśka tak samo, zawsze śpi mi w nogach z resztą kotów Lilianna J-wie pisze:Hmm.. Czy ktoś z Was dawał swoim futerkom karmę Propesko? Dostałam ją, bo Whiskasa w hurtowni zabrakło, a chciałam coś w cenie do 2,50 i przysłali mi tę.. Ze składu wynika, że jest lepsza nawet jak animonda i łącznie mięska ma min. 8%..

Użytkownicy przeglądający ten dział: misiulka i 40 gości