Jana pisze:PcimOlki to akurat facet.
Dokładnie - Pcimolki to facet, natomiast osoby płci żeńskiej pisały konkretne rady na temat uzdrowienia stosunków pomiędzy koteczką a Tobą.
Moderator: Estraven
Jana pisze:PcimOlki to akurat facet.
maxy pisze:Ja jej nie bije raz dostała klapsa i tyle od tamtej pory używam spryskiwacza z wodą gdy robi coś złego

maxy pisze:Dokładnego wieku nie znam bo to przybłęda, znalazłem ją gdy była kociakiem pod maska naszego samochodu (całe szczęście nim nie jeździliśmy akurat) ale biorąc pod uwagę jej wielkość i wage z weterynarzem uznaliśmy iż urodziła się pod koniec maja tego roku więc ma już z 6 miechów

maxy pisze:Szczepiona jeszcze nie ale co do wychodzenia to spokojnie bo już tego nie robi od 3 dni tylko dwa razy udało jej się zwiać, ale nic jej to nie dało bo kiedy weszła na drzewo ja wszedłem za nią i nie mineło 5 minut a wróciła do domu. Jednak najgorzej było z zejściem z drzewa, wejść łatwizna bo mam obie ręce wolne ale jak wróciuć na ziemie gdy ma się tylko jedną ?? odpowiedź jest niezbyt higieniczna (bynajmniej dla mnie) musiałem ją trzymać w zębach bo sam bym spadł. Przynajmniej są siedzi mieli rozrywke
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510, kota_brytyjka, madziek*GONZO* i 72 gości