najszczesliwsza pisze:Ma ktoś taki kabel co się mocuje do kostki i na końcu tego kabla jest otwór i w ten otwór się wkłada odwłok żarówki i jest światło wtedy?
Nie mam takiego ustrojstwa, niestety

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
najszczesliwsza pisze:Ma ktoś taki kabel co się mocuje do kostki i na końcu tego kabla jest otwór i w ten otwór się wkłada odwłok żarówki i jest światło wtedy?
vip0 pisze:najszczesliwsza pisze:Ma ktoś taki kabel co się mocuje do kostki i na końcu tego kabla jest otwór i w ten otwór się wkłada odwłok żarówki i jest światło wtedy?
Nie mam takiego ustrojstwa, niestety.
Erin pisze:No to kopas w doopas na rozpędas i finito la comedyja
Erin pisze:O Boże, ja myślałam, że do kostki u nogi![]()
Chyba muszę iść spać
vip0 pisze:Przepraszam za chwilową nieobecność, ale konwersowałam przez telefon z koleżanką Agatą.
Nasze rozmowy są o tyle specyficzne, że rozmawiając ze sobą rozmawiamy równocześnie z członkami naszych rodzin i kotami...a tam, grunt, że sie rozumiemy.
vip0 pisze:Przepraszam za chwilową nieobecność, ale konwersowałam przez telefon z koleżanką Agatą.
Nasze rozmowy są o tyle specyficzne, że rozmawiając ze sobą rozmawiamy równocześnie z członkami naszych rodzin i kotami...a tam, grunt, że sie rozumiemy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: muza_51, zuza i 74 gości