DT Smarti 7-domku dla Fila -gdzie jesteś ?!?

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lis 16, 2011 12:04 Re: DT Smarti 7 !! U nas już zima-nowe foty str 18 i 22

Sushicaty, Almonature, Animonda baby pate i jakieś chyba jeszcze z Niemiec ;)
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Śro lis 16, 2011 12:05 Re: DT Smarti 7 !! U nas już zima-nowe foty str 18 i 22

Jutro od godz. 15 możemy przyjechać na wizytę pa do pana mieszkającego na końcu świata, zakochanego w Buranii. Kto dysponujący autem może pojechać ze mną w godz. 15-19? później ja już nie mogę ale oczywiście można pojechać też.

Jeśli pani nie dostanie Buranii to bierze Pinię! :D

za adopcje :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Śro lis 16, 2011 12:06 Re: DT Smarti 7 !! U nas już zima-nowe foty str 18 i 22

Gibutkowa pisze:Sushicaty, Almonature, Animonda baby pate i jakieś chyba jeszcze z Niemiec ;)

Almonature gdzie kupujesz?

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Śro lis 16, 2011 12:07 Re: DT Smarti 7 !! U nas już zima-nowe foty str 18 i 22

Erin pisze:
Gibutkowa pisze:Sushicaty, Almonature, Animonda baby pate i jakieś chyba jeszcze z Niemiec ;)

Zooplus

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Śro lis 16, 2011 13:06 Re: DT Smarti 7 !! U nas już zima-nowe foty str 18 i 22

kurczaczki Marzenia :1luvu: :D :kotek: :kotek: :ok:

pismo obrazkowe myślę że całkiem dobrze się sprawdza i nie są to wbrew temu co widzą niektórzy-kciuki i serduszka a dobrze zakamuflowane tajne informacje 8) 8) 8)
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Śro lis 16, 2011 13:09 Re: DT Smarti 7 !! U nas już zima-nowe foty str 18 i 22

Jus87 pisze:Dobry :) już tyle stron mnie ominęło ale dzisiaj pod kocykiem sobie poczytam :mrgreen:

Smarti droga czy Ty możesz mi jeszcze raz wysłać to pw z danymi wiesz do czego :) bo przecież chyba usunęłam :)

wyślę Ci :mrgreen: ale wiesz kto mnie zabije :roll: :evil: -jakby co ( w sensie jak zabije :mrgreen: ) to lubię tulipany :D
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Śro lis 16, 2011 13:12 Re: DT Smarti 7 !! U nas już zima-nowe foty str 18 i 22

Gibutkowa pisze:
Erin pisze:

Zooplus

a to jest jakiś zestaw ratujący życie?
dla niejadków?

bo na whiskasa nie poszła,podobno gotowany kurczaczek jej smakuje ale ogólnie to nie bardzo..ale to wiad z trzeciej ręki-dowiem się póżniej czegoś pewniejsego tylko nie wiem gdzie posiałam telefon-na bank jest gdzieś tu bo po rozstaniu z Marzenią nie wysiadałam,tylko pewnie jest na cicho i gdzieś sobie spokojnie leży :roll:

A u naszych kiciów dzisiaj szorowanie 4-ki na przyjazd "zwyrodnialców"-szorujemy beton po kociaczkach,virkonujemy,myjemy okna,lodówkę,szafki,lampujemy,pierzemy kocyki i posłanka,picujemy drapak i te sprawy...
p.Ada -( ta pani która dba o czystość otoczenia naszych kotków :D ) nazwała kocie pokoje-
:arrow: 1-ka-"katary" ze Szczytna
:arrow: 2-ka Ciumcia,Milka i "Zozole"
:arrow: 3-ka Promyś,Kulka,Burania, Simba i Zuza oraz nowiutki-jeszcze piękny drapak :D-tu gdzie zlewozmywak
:arrow: 4-ka po kociakach i mamuśkach,obecnie pusty a to się dotąd nie zdarzyło a więc ,korzystając z okazji dzielimy go na dwa-czyli będzie 4-ka korytarz +
:arrow: 5-ka pokój.
w 4-ce będzie "kwarantanna" jakoże nie ma tam okna -na razie kwarantanna dla "zwyrodnialców"czyli Maciusia :kotek: i "tygrysków"-Tigry i Tigerka :kotek: :kotek: ...ale lepszy na 2 tyg pokój bez okna niż śmierć...

nareszcie u nas piękne słońce świeci a zapowiada się na jeszcze słoneczniejszą aurę-co wykorzystujemy skwapliwie z dużym pożytkiem dla kiciów
:D

Marzeniu-czyli znaczy że Pinia zyskała Pani sympatię też???? :D :kotek: Pinia to urocza kotka i tak ufnie patrzy w oczy ... :kotek: :1luvu:
Ostatnio edytowano Śro lis 16, 2011 14:32 przez smarti, łącznie edytowano 4 razy

smarti

Post » Śro lis 16, 2011 13:46 Re: DT Smarti 7 !! U nas już zima-nowe foty str 18 i 22

Nie to jest bardzo dobry tuńczyk (Almo Nature), kurak (Sushicat) i dla bebisiów (Animonda Baby Pate). Któreś zawsze działa ;) A w Biedronce jest pstrąg rzeczny świeży, odciąć głowę, ogon, płetwy, ugotować, porządnie obrac ości i to tez pewnie zje. :ok:

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Śro lis 16, 2011 16:07 Re: DT Smarti 7 !! U nas już zima-nowe foty str 18 i 22

Smartinkowo macie kota o takich parametrach? viewtopic.php?f=1&t=135768
"Kubusiu? Tak Prosiaczku? Przepraszam...Ale za co? Za to, że miłość do ciebie w moim serduszku jest tak mała jak ja."
Edisiu, przepraszam...jesteś w moim serduszku...

Mruśkowo

Od: Pt gru 04, 2009 18:36

Post » Śro lis 16, 2011 17:46 Re: DT Smarti 7 !! U nas już zima-nowe foty str 18 i 22

Mruśkowo pisze:Smartinkowo macie kota o takich parametrach? viewtopic.php?f=1&t=135768

Moje za stare :mrgreen: a Marzeni to dwupak nie do rozdzielenia.
dałam znać AprilRain bo Ona ma taka dzidzię :ok:

smarti

Post » Śro lis 16, 2011 19:41 Re: DT Smarti 7 !! U nas już zima-nowe foty str 18 i 22

Merzeniu-tak myślę..a Simba i Zuza to mają ogłoszenie jako parka,tak?

może by je jakoś wyróżnić póki kicie są młode ..no i niepotrzebnie zajmują miejsce innym które mogłyby już u mnie się leczyć..

Pinisława :kotek: oraz Ryszarda Trzecia Waza :kotek: mają kontrolę u dra Garncarza w sobotę o 11-tej-w razie potrzeby Pinia dostanie Zyexis.
a więc możesz panią umawiać na ok 12-12.30 :D jak chcesz to napisz do pani esemesa żeby była spokojna (bo zakładamy że pan Buraniowy wypali :mrgreen: )

smarti

Post » Śro lis 16, 2011 20:42 Re: DT Smarti 7 !! U nas już zima-nowe foty str 18 i 22

Informuję, że Kulka też podwieszona na allegro, czyli:

- u mnie - Rysia, Kulka
- u Aburacze - Simba+Zuza, Burania, Promyk

Czy jest jakiś tekst do Funia, bo nie znam chłopaka za dobrze? :oops:

alareipan

Od: Wto lip 22, 2008 13:50

Post » Śro lis 16, 2011 21:02 Re: DT Smarti 7 !! U nas już zima-nowe foty str 18 i 22

Proszszsz bardzo -wszystko co wiem o Fuńku!!

kiedyś był Funią-w sensie przyjechał do mnie jako Funia :D

Moment jego zmiany płci zapewne pamiętasz bo jako Funio objawił nam się na suto :mrgreen: zakrapianej imprezie :piwa: :piwa: :piwa:

Bosz,co to się u tej podłej Smarti na imprezach dzieje-koty płcie zmieniają jak rękawiczki :mrgreen: :ryk: ...

a więc-Funio-słodki kochany miły piękny :D
troszkę łobuziak bo zawsze pierwszy do miski i gotowy wyjeść każdej dziewczynie z miski.
Towarzyski i łagodny, ale chce zawsze wszędzie być pierwszy i rządzić swoim haremem.Audiencje u Księcia Promyka nie robią na nim większego wrażenia :oops: :ryk:

Chodzi za człowiekiem jak piesek-ciągle prosi o głaskanie :D
tulić go można ale krótko bo zazwyczaj nie ma czasu :mrgreen:
wszelkie leki moimi sposobami podaję mu bez problemu-przy odpowiednim podejściu całkowicie obsługowy.
Jeść lubi wszystko-byle dużo-ale mimo zaokrąglonego brzuszka (bez "ampuł płodowych" :mrgreen: ), stara się trzymać linię :kotek: Bardzo lubi mięsko-na jego widok wstępuje w niego domowy tygrys :mrgreen:

Świetny na dokocenie dla (oczywiście raczej dla kociczki) albo na samotność dla człowieka który mało wychodzi z domu-
(a najlepiej nie pracuje ale stać go na pełen wypas dla kota-kawior, krewetki-te sprawy :mrgreen: :ryk: )

wiem mam dziś głupawkę :spin2: :spin2: :spin2:

Charrakter-połączenie Erniunia z Filemonkiem-mój ukochany koci typ charrakteru :mrgreen: :evil: :ryk: :spin2:

Marzenia11 pisze:Funiek :D

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

smarti

Post » Śro lis 16, 2011 21:14 Re: DT Smarti 7 !! U nas już zima-nowe foty str 18 i 22

smarti pisze:Moment jego zmiany płci zapewne pamiętasz bo jako Funio objawił nam się na suto :mrgreen: zakrapianej imprezie :piwa: :piwa: :piwa:

Bosz,co to się u tej podłej Smarti na imprezach dzieje-koty płcie zmieniają jak rękawiczki :mrgreen: :ryk: ...

Oj pamiętam nasze zdziwienie na wiadomość o zmianie Funi na Funia :lol:
No okropna ta Smarti... takie trans.. u siebie trzymać... tak nie można... :mrgreen:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Śro lis 16, 2011 22:38 Re: DT Smarti 7 !! U nas już zima-nowe foty str 18 i 22

A co u Mućki, bo mi jej zabrakło na pierwszej stronie? :mrgreen:

I jeszcze mam pytanie, który to ze Szczytniaków? To zdjęcie jeszcze ze schronu, w albumie a FB mam to foto opisane jako Funia, ale brak plamki na nosie sugeruje co innego :>
Obrazek

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

[poprzednia][następna]