Czekamy cierpliwie ....

Moderator: Moderatorzy
Gacusiowa pisze:można zamawiać jeszcze czy to już koniec bazarku?
Magis pisze:czy kolory typu pomarańczowy, czerwony, fioletowy są już dostępne?
juana pisze:Magis pisze:czy kolory typu pomarańczowy, czerwony, fioletowy są już dostępne?
Fioletowy mam na 2 ośmiornice i to jest ciemny fiolet. Ale mam jeszcze zielony- żywy, żółty ciemny (bardzo ładny) i kawałek pomarańczowo- żółto-różowego w paski. Ale to lepiej na myszy lub piłeczki bo ośmiornice fajniejsze są z jednolitego.
Magis pisze:juana pisze:Magis pisze:czy kolory typu pomarańczowy, czerwony, fioletowy są już dostępne?
Fioletowy mam na 2 ośmiornice i to jest ciemny fiolet. Ale mam jeszcze zielony- żywy, żółty ciemny (bardzo ładny) i kawałek pomarańczowo- żółto-różowego w paski. Ale to lepiej na myszy lub piłeczki bo ośmiornice fajniejsze są z jednolitego.
super, to ja poproszę dwie ośmiornice fioletowe, dwie piłeczki w paski pomarańczowo-żółte i dwie myszy, jedną zieloną i jedną żółtą. I poproszę dane do przelewu wraz z kwotą całościową na pw
Magis pisze:to jeszcze zapytam czy zabawki są z kocimiętką jakąś w środku?
juana pisze:Magis pisze:to jeszcze zapytam czy zabawki są z kocimiętką jakąś w środku?
Nie ale mam spray i mogę nim prysnąć
Magis pisze:juana pisze:Magis pisze:to jeszcze zapytam czy zabawki są z kocimiętką jakąś w środku?
Nie ale mam spray i mogę nim prysnąć
poproszę
AntoninaBandzioras pisze:kurczę na mnie awizo czeka od kilku dni ale pracowałam od rana do wieczora... sierściuchy muszą poczekać
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości