Jaaga pisze:Domyslam się, na schroniskowym zdjęciu nie poznałabym ich. W rzeczywistosci są śliczne, puchate i rozrabiaki, a w schronisku wyszły jak ostatnie sierotki.
Bardzo puchate już były w schronie...
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Jaaga pisze:Domyslam się, na schroniskowym zdjęciu nie poznałabym ich. W rzeczywistosci są śliczne, puchate i rozrabiaki, a w schronisku wyszły jak ostatnie sierotki.
Arabella26 pisze:O kurczaczek dawno nie zaglądałam na najbardziej szukające domkówJak się czuje Szprotek
Te wiadomości są najaktualniejsze
wolontariusz pisze:Znalazł się domek rudo białego kota, który wypadł z okna - Facet mi się tłumaczył, że teściowa nie zamknęla okna i kociasty wyleciał za muchą..... nie komentuję.... ale balkon mają osiatkowany...itd....
Dorota Wojciechowska pisze:wolontariusz pisze:Znalazł się domek rudo białego kota, który wypadł z okna - Facet mi się tłumaczył, że teściowa nie zamknęla okna i kociasty wyleciał za muchą..... nie komentuję.... ale balkon mają osiatkowany...itd....
Piotrek to ten połamaniec
Jaaga pisze:Czy moge prosić o wstawienie zdjęć ślicznotek od mamy na schroniskową stronę?
Zrobiłam im ogłoszenia, ale bez odzewu, a one mamie razem z Zofijką (buraską) i tymczasowym szczeniakiem Szpilką roznoszą dom. Mnie się słabo robi, jak widzę ich akrobacje i wspinaczki. Ciągle skądś spadaja i lecą dalej.
Jaaga pisze:Czy moge prosić o wstawienie zdjęć ślicznotek od mamy na schroniskową stronę?
Zrobiłam im ogłoszenia, ale bez odzewu, a one mamie razem z Zofijką (buraską) i tymczasowym szczeniakiem Szpilką roznoszą dom. Mnie się słabo robi, jak widzę ich akrobacje i wspinaczki. Ciągle skądś spadaja i lecą dalej.
mar_tika pisze:Jaaga pisze:Czy moge prosić o wstawienie zdjęć ślicznotek od mamy na schroniskową stronę?
Jaga jeżeli chodzi o miot 246 to już dawno jest uzupełniony łacznie z namiarami na wasSprawdź proszę może cos pominęła z twoich tymczasów?
Jaaga pisze:Piotrek, odnosnie ropy pod pazurami u persiczki, to proponuje podać kotce Convenię. Tak samo ma mój onek i podobno jesli infekcja jest stara, to inne antybiotyki nie docierają do miejsca, gdzie tworzą się pazury. Takie stany nazywaja się pododermatitis i jesli trwaja kilka lat nieleczone, to praktycznie nie są do wyleczenia. u nas z wymazu wyszły drozdżaki i e.coli. Pomaga tez moczenie łapek w środkach odkażających np. roztworze abacilu.
The Szops pisze::D Super, że Ray znalazł dom
Ktoś się zgłosił z ogłoszenia, czy jacyś znajomi?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, niafallaniaf, puszatek, quantumix i 88 gości