gertaaa pisze:Mogę postać w galerii w I niedzielę /4 grudzień/ 16-18.30 - tylko ja bez doświadczenia i bez kota![]()
Weź Kufla, przeciez Cie kocha

Ja w pierwszy weekend pracuje.
Pisze sie na drugi weekend, 11.12. - 13.30-16, z jakimś kocimiakiem
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
gertaaa pisze:Mogę postać w galerii w I niedzielę /4 grudzień/ 16-18.30 - tylko ja bez doświadczenia i bez kota![]()
miszelina pisze:gertaaa pisze:Mogę postać w galerii w I niedzielę /4 grudzień/ 16-18.30 - tylko ja bez doświadczenia i bez kota![]()
Weź Kufla, przeciez Cie kocha![]()
gertaaa pisze:miszelina pisze:gertaaa pisze:Mogę postać w galerii w I niedzielę /4 grudzień/ 16-18.30 - tylko ja bez doświadczenia i bez kota![]()
Weź Kufla, przeciez Cie kocha![]()
No wiesz, to dopiero dwa buziaki były![]()
![]()
On u Ciebie na rękach grzeczny, nie wiem czy u mnie też będzie taki dobry
Przećwiczymy w takim razie jutro
gertaaa pisze:A może właśnie Donatka? Taka rozkoszna jest, no i merda ogonkiem![]()
Ona może galeriować?
annakreft pisze:ja moge postać na ostatniej zmianie w sobotę 3 grudnia - z doświadczeniem ale raczej bez kota (Msio raczej nie na takie imprezy) i w niedziele na ostatniej zmianie z gertaaa i Kuflem (?)
ps jutro wpadnę zobaczyć jak ćwiczycie z Kuflem i poćwiczę z dziewczętami - Rita i Donia
Tweety pisze:Dla przypomnienia: Cała zbiórka grudniowa idzie na koty AFN, tak powiedziałam ustalając zbieranie funduszy w Zoo Afryka, nikt wtedy nie protestował, nie mówił "nie" więc tak pozostaje, zwłaszcza, że tylko w jednej lecznicy faktur na AFN mamy na 8800 zł (w tym zadłużenie kotów AFN, bez tymczasów własnych, ok. 4800 zł). Również dla przypomnienia: stałych kosztów miesięcznych mamy prawie 4 tys zł i w tym momencie nie ma już ich za co uregulować w listopadzie, o grudniu nie wspominam jeszcze
To tylko tak jakby ktoś nie pamiętał lub nie uczestniczył w rozmowach
Tweety pisze:Dla przypomnienia: Cała zbiórka grudniowa idzie na koty AFN, tak powiedziałam ustalając zbieranie funduszy w Zoo Afryka, nikt wtedy nie protestował, nie mówił "nie" więc tak pozostaje, zwłaszcza, że tylko w jednej lecznicy faktur na AFN mamy na 8800 zł (w tym zadłużenie kotów AFN, bez tymczasów własnych, ok. 4800 zł). Również dla przypomnienia: stałych kosztów miesięcznych mamy prawie 4 tys zł i w tym momencie nie ma już ich za co uregulować w listopadzie, o grudniu nie wspominam jeszcze
To tylko tak jakby ktoś nie pamiętał lub nie uczestniczył w rozmowach
Tweety pisze:jutro zaczyna się remont kociarni, potrwa do piątku (dzisiaj się zgłosili ni przypiął ni wypiął). Prace będą tylko w pierwszym pomieszczeniu ale będą kuć młotami, bo będzie dodatkowa studzienka z zaworem. Koty z kwarantanny pojadą najprędzej do Komendy ale na cat-roomie pewnie się wściekną ze strachu.
Jutro od 8 do 12 będzie siedzieć vanja z robotnikami, kto mógłby od 12 do 15? i tak samo w piątek? Bo inaczej Robert nic nie załatwi nigdzie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 67 gości