OTW5-Świat koci i Żuniek.Nie jest fajnie:(

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro lis 16, 2011 8:21 Re: OTW5-rudy,puszysty,bajkowy Edi szuka DS!f.od s.8

zuzzik pisze:Witaj Asiu z całą bandą!!!
co wciąż serca nasze kradną :ryk: :ryk:
coraz więcej u Was zwierza
lecz do tego wszystko zmierza,
by zwierzatka domki miały
ludźmi się opiekowały :ok: :ok:
kazdy zwierz ma mieć człowieka
na to tylko w zyciu czeka :aniolek:

:1luvu:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Śro lis 16, 2011 8:40 Re: OTW5-rudy,puszysty,bajkowy Edi szuka DS!f.od s.8/12

iwona66 pisze:A co to te TOTW 8O ,że w opakowaniu dużym to kumam
a dalej :idea: proszę oświecić :mrgreen:

taka karma, która lubią moje koty :mrgreen: http://www.zooplus.pl/shop/koty/karma_d ... ild/177979

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Śro lis 16, 2011 9:06 Re: OTW5-rudy,puszysty,bajkowy Edi szuka DS!f.od s.8/12

Obrazek

kto to? zagadka :mrgreen:

Obrazek

Patmol

Post » Śro lis 16, 2011 9:12 Re: OTW5-rudy,puszysty,bajkowy Edi szuka DS!f.od s.8/12

Obrazek

Patmol

Post » Śro lis 16, 2011 9:40 Re: OTW5-rudy,puszysty,bajkowy Edi szuka DS!f.od s.8/12

:ok: za domki stałe dla kociaków Ask :kotek:

Maria Szczyglińska

Od: Pt gru 03, 2010 14:58

Post » Śro lis 16, 2011 11:02 Re: OTW5-rudy,puszysty,bajkowy Edi szuka DS!f.od s.8/12

Wczorajszego dość późnego wieczora koty zafundowały nam regularną bitwę.Akuratnie produkowałam się w ogłoszeniach.Co jest wielce stresującym zajęciem, jak darcie pysków i wrzask mnie poderwał. Myślę,że Edi też był przyczyną zatargu bo przytargał łobce smrodki. A cierpliwość naszego zwierza ma granice. Dwa zakapiory Wojtek i Witek poszli w szranki. Pikuś poleciał dołożyć jednemu i drugiemu.Kłębowisko dziadyg bijacych się, miauki mało wybredne bo w słowach nie przebierali zapaśnicy, warczenie i pazuro-czyny całkiem nas zaskoczyły.Jakoś tam ich rozdzieliliśmy. Każdy z nich schował się w swoim azylu.No, Witek dobrowolnie :wink: do klatki poszedł.Insza zwierzyna nie ucierpiała bo dokonała szybkiej ewakuacji w kąty odległe i niedostępne.Ucierpiała nasza i bijących się duma. Moje równie wybredne :wink: słowa były dla ludzi zrozumiałe ,dla kotów może nie do końca.Ale coś im zapadło we łbach bo z podkulonymi ogonami siedzieli. Dziś rano towarzystwo omijało się łukiem szerokim spuszczając wzrok. Nie byli głodni.Nawet cała puszka nie poszła. Może to sposób na oszczędność :roll: .

Domki, DOMKI potrzebne :!:
Obrazek

ASK@

Post » Śro lis 16, 2011 11:47 Re: OTW5-rudy,puszysty,bajkowy Edi szuka DS!f.od s.8/12

ASK@ pisze:Wczorajszego dość późnego wieczora koty zafundowały nam regularną bitwę.Akuratnie produkowałam się w ogłoszeniach.Co jest wielce stresującym zajęciem, jak darcie pysków i wrzask mnie poderwał. Myślę,że Edi też był przyczyną zatargu bo przytargał łobce smrodki. A cierpliwość naszego zwierza ma granice. Dwa zakapiory Wojtek i Witek poszli w szranki. Pikuś poleciał dołożyć jednemu i drugiemu.Kłębowisko dziadyg bijacych się, miauki mało wybredne bo w słowach nie przebierali zapaśnicy, warczenie i pazuro-czyny całkiem nas zaskoczyły.Jakoś tam ich rozdzieliliśmy. Każdy z nich schował się w swoim azylu.No, Witek dobrowolnie :wink: do klatki poszedł.Insza zwierzyna nie ucierpiała bo dokonała szybkiej ewakuacji w kąty odległe i niedostępne.Ucierpiała nasza i bijących się duma. Moje równie wybredne :wink: słowa były dla ludzi zrozumiałe ,dla kotów może nie do końca.Ale coś im zapadło we łbach bo z podkulonymi ogonami siedzieli. Dziś rano towarzystwo omijało się łukiem szerokim spuszczając wzrok. Nie byli głodni.Nawet cała puszka nie poszła. Może to sposób na oszczędność :roll: .

Domki, DOMKI potrzebne :!:

8O 8O
Obrazek
ObrazekObrazek
Fiodorek <3 [*]19.11.2014

zuzzik

Od: Wto mar 16, 2010 17:04

Post » Śro lis 16, 2011 11:49 Re: OTW5-rudy,puszysty,bajkowy Edi szuka DS!f.od s.8/12

Zuza nie rób takich oczu :roll: :lol: To nie pierwszy raz mamy boje i przeboje. Ot, liczna rodzina z humorami :mrgreen: Faceci wzięli się za łby - normalka.
Obrazek

ASK@

Post » Śro lis 16, 2011 11:59 Re: OTW5-rudy,puszysty,bajkowy Edi szuka DS!f.od s.8/12

ASK@ pisze:Zuza nie rób takich oczu :roll: :lol: To nie pierwszy raz mamy boje i przeboje. Ot, liczna rodzina z humorami :mrgreen: Faceci wzięli się za łby - normalka.

:1luvu: :1luvu: musi być wesoło :wink:
Obrazek
ObrazekObrazek
Fiodorek <3 [*]19.11.2014

zuzzik

Od: Wto mar 16, 2010 17:04

Post » Śro lis 16, 2011 18:22 Re: OTW5-rudy,puszysty,bajkowy Edi szuka DS!f.od s.8/12

zuzzik pisze:
ASK@ pisze:Zuza nie rób takich oczu :roll: :lol: To nie pierwszy raz mamy boje i przeboje. Ot, liczna rodzina z humorami :mrgreen: Faceci wzięli się za łby - normalka.

i strasznie czasem :twisted:

Nikt nie chce rudzika Edzika 8O

koniec świata :cry:
Obrazek

ASK@

Post » Śro lis 16, 2011 18:33 Re: OTW5-rudy,puszysty,bajkowy Edi szuka DS!f.od s.8/12

Zechcą, zechcą.
Tylko nabierz siły na odbieranie tych "sesemesów" gdzie masz kota dostarczyć i jeszcze ślicznie podziękować :mrgreen:

Widac jeszcze się wieść nie rozniosla, jakie cuda grasują po otwockich ulicach. A z cudną Polcią jak było?

Edit:
zapomniałam zapytac jak się ma czarny łobuzujący dwupak?
Obrazek Obrazek

Chatte

Od: Śro kwi 02, 2003 8:46

Post » Śro lis 16, 2011 19:10 Re: OTW5-rudy,puszysty,bajkowy Edi szuka DS!f.od s.8/12

Witam. :kotek:
Trochę mnie nie było, ale póki co mam internet i sprawny komputer, więc na miau będę wchodzić. Muszę sporo podoczytywać. 8)
Obrazek

mimbla64

Od: Pon lis 12, 2007 9:29

Post » Śro lis 16, 2011 20:21 Re: OTW5-rudy,puszysty,bajkowy Edi szuka DS!f.od s.8/12

mimbla64 pisze:Witam. :kotek:
Trochę mnie nie było, ale póki co mam internet i sprawny komputer, więc na miau będę wchodzić. Muszę sporo podoczytywać. 8)

cześć Małgoś!
Myślałam o tobie często.Widziałam Manię u Justynki.Pamiętasz, poleciłaś ten domek mojej Mani zamiast Suri.Dzięki tobie zyskaliśmy wspaniałych przyjaciół.
Obrazek

ASK@

Post » Śro lis 16, 2011 20:54 Re: OTW5-rudy,puszysty,bajkowy Edi szuka DS!f.od s.8/12

ASK@ pisze:
zuzzik pisze:

i strasznie czasem :twisted:

Nikt nie chce rudzika Edzika 8O

koniec świata :cry:

No ja chcę w ramach wymiany oddam 2kg Muszki za 5 kg Edka :ok: :mrgreen:

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Śro lis 16, 2011 20:58 Re: OTW5-rudy,puszysty,bajkowy Edi szuka DS!f.od s.8/12

5 kg nie więcej :mrgreen:
Może mi kita zostanie choć :lol: To se to toczka przytroczę :lol: jak go zakupię najsajpierw
Obrazek

ASK@

[poprzednia][następna]