Mam nadzieję, że Klakier nie pójdzie w jej ślady, bo to by groziło zerwaniem karnisza.

Niestety nie zrobiłam fotek, bo akurat rozmawiałam przez telefon.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Bazyliszkowa pisze:Bajka pokazała dziś, jak pięknie wspina się po firankach. Mam firankę tylko w jednym oknie, i to krótką, ale małej małpeczce to wystarczyło![]()
Mam nadzieję, że Klakier nie pójdzie w jej ślady, bo to by groziło zerwaniem karnisza.![]()
Bazyliszkowa pisze:Mir Murka skończyłaby dziś 7 lat.
Tymczasem jutro miną dwa miesiące, odką odeszła...
Aleksandra59 pisze:Bazyliszkowa pisze:Bajka pokazała dziś, jak pięknie wspina się po firankach. Mam firankę tylko w jednym oknie, i to krótką, ale małej małpeczce to wystarczyło![]()
Mam nadzieję, że Klakier nie pójdzie w jej ślady, bo to by groziło zerwaniem karnisza.![]()
UpsNiegrzeczna małpeczka Bajeczka
Mam jednak nadzieję, że akcja z firankami to jednostkowy incydent
![]()
![]()
![]()
Mizianka dla obu futerek proszę przekazać![]()
ninakiler pisze:miejmy nadzieje ze to jednorazowy wybrykach chcialabym to zobaczyc bo u mnie firanki wiszą i wiszą i nikt niechce sie wspinac
hehe ale nie to zebym narzekała
![]()
miziaczki dla futer.
Bazyliszkowa pisze:A firanki mają taki splot, że nawet nie widać, że pozaciągane.
Bazyliszkowa pisze:Bajka pokazała dziś, jak pięknie wspina się po firankach. Mam firankę tylko w jednym oknie, i to krótką, ale małej małpeczce to wystarczyło![]()
Bazyliszkowa pisze:No mam. W jednym oknie. Dotychczas nie wzbudzały specjalnego zainteresowania, czasem je tylko Klakier łapą pacnął.
Bardzo jestem ciekawa, czy Bajka powtórzy swój wyczyn
Użytkownicy przeglądający ten dział: joanjoan i 50 gości