Mamy Mistera i Miss MIAU!

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Wto lis 15, 2011 10:23 Re: Mamy Mistera i Miss MIAU!

... bardzo niezła :ok:

Ptysiu :1luvu: ogromnie cieszy się Obrazek
PLUTO - pies :) rasy bratnia dusza - już w DS !!!!
Obrazek

animalon

Od: Sob lis 27, 2010 8:48

Post » Wto lis 15, 2011 21:35 Re: Mamy Mistera i Miss MIAU!

sluchajcie, a wlasciwie czytajcie wszyscy zainteresowani kontynuacja kotnkursu na miss i mistera miau. Jeden pomysl bardzo mi sie spodobal:

isabell36 pisze:padało mnóstwo pomysłów na kategorie, wydaje mi się, że można by było określić tak np: miss i mister stycznia - buraski, lutego - czarne, marca - przewlekle chore, kwietnia - sprawne inaczej itd. Pomysł Gibutkowej aby na koniec zrobić wybory roku z "missek" poszczególnych miesięcy też jest dobry można by dać ich wtedy na okładkę :ok:
ja postaram się w miarę możliwości o nagrody dla wice ...

Pozdrawiam Iza

Co o tym sadzicie?

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Wto lis 15, 2011 21:38 Re: Mamy Mistera i Miss MIAU!

Bardzo fajny pomysł :ok: A mister i miss długowłosych też będzie? :oops:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Wto lis 15, 2011 21:42 Re: Mamy Mistera i Miss MIAU!

no powinno być osobne głosowanie na kotki "innaczej ładne" te pokrzywdzone przez los itp. bo na takim ogólnym cięzko wybrać
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Wto lis 15, 2011 21:48 Re: Mamy Mistera i Miss MIAU!

zobaczymy jak to wszystko ugryzc :)

Kociara82

Post » Śro lis 16, 2011 8:20 Re: Mamy Mistera i Miss MIAU!

Bardzo dziękuje misterowi miau za przekazane pieniazki które wczoraj wplynęly na konto :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek

monika74

Od: Czw gru 25, 2008 14:45

Post » Śro lis 16, 2011 10:14 Re: Mamy Mistera i Miss MIAU!

monika74 pisze:Bardzo dziękuje misterowi miau za przekazane pieniazki które wczoraj wplynęly na konto :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Dzięki za informacje :)
I myself think that to have a cat is more important than to have a Bible.— R. H. Blyth
A ja jestem tu- viewtopic.php?f=1&t=126453 Obrazek
Obrazek

urwiniu

Od: Nie lut 20, 2011 16:37

Post » Śro lis 16, 2011 10:37 Re: Mamy Mistera i Miss MIAU!

Kociara82 pisze:sluchajcie, a wlasciwie czytajcie wszyscy zainteresowani kontynuacja kotnkursu na miss i mistera miau. Jeden pomysl bardzo mi sie spodobal:

isabell36 pisze:padało mnóstwo pomysłów na kategorie, wydaje mi się, że można by było określić tak np: miss i mister stycznia - buraski, lutego - czarne, marca - przewlekle chore, kwietnia - sprawne inaczej itd. Pomysł Gibutkowej aby na koniec zrobić wybory roku z "missek" poszczególnych miesięcy też jest dobry można by dać ich wtedy na okładkę :ok:

Pozdrawiam Iza

Co o tym sadzicie?

jak dla mnie super pomysł,każdy kociak w miesiącu miałby szanse wśród "swoich"
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Śro lis 16, 2011 10:47 Re: Mamy Mistera i Miss MIAU!

A jak ktoś ma burego sprawnego inaczej? :wink:
Sprawne Łapy Fizjoterapia Zwierząt http://sprawnelapy.pl/
Fundacja KOT http://fundacjakot.pl/

justyna p

Od: Pon paź 18, 2010 19:45

Post » Śro lis 16, 2011 10:52 Re: Mamy Mistera i Miss MIAU!

Myszolandia pisze:
Kociara82 pisze:sluchajcie, a wlasciwie czytajcie wszyscy zainteresowani kontynuacja kotnkursu na miss i mistera miau. Jeden pomysl bardzo mi sie spodobal:

Pozdrawiam Iza

Co o tym sadzicie?

No i kalendarz byłby bardziej urozmaicony. :wink: Tu bury, tam rudy, tu kulawy, tam ślepy...
Wnoszę o kategorię "nosicieli" (FIV/FeLV). Mój Lulu wygrywa w cuglach :twisted:
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Śro lis 16, 2011 11:35 Re: Mamy Mistera i Miss MIAU!

Jak ten kalendarz wypali to będzie dopiero superowo,jaka pamiątka
Zosiu,zapodaj fotę Lulusia,bo go nie kojarzę zupełnie,mygło mi to imię ostatnio ,ale cóś pamięć nie ta :mrgreen: :oops:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Śro lis 16, 2011 12:13 Re: Mamy Mistera i Miss MIAU!

Karolek(ona) pisze:no powinno być osobne głosowanie na kotki "innaczej ładne" te pokrzywdzone przez los itp. bo na takim ogólnym cięzko wybrać

Jestem jak najbardziej ZA ...zresztą taki wniosek zgłosił mój Miszczunio Demolki jeszcze w trakcie trwania tych wyborów ... :mrgreen: Bo uważa, że będzie miał duże szanse .... :ryk: :ryk:
Obrazek

katarzyna1207

Od: Pt lip 03, 2009 21:58

Post » Śro lis 16, 2011 13:04 Re: Mamy Mistera i Miss MIAU!

Zofia&Sasza pisze:
Myszolandia pisze:

Pozdrawiam Iza

Co o tym sadzicie?

No i kalendarz byłby bardziej urozmaicony. :wink: Tu bury, tam rudy, tu kulawy, tam ślepy...
Wnoszę o kategorię "nosicieli" (FIV/FeLV). Mój Lulu wygrywa w cuglach :twisted:

No nie wiem :mrgreen: Z moimi by musiał powalczyć.
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Śro lis 16, 2011 13:21 Re: Mamy Mistera i Miss MIAU!

absolutnie nie, nie i jeszcze raz nie!!! Cioteczko Kasiu, z calym szacunkiem, ale nie zgodze sie z Toba w kwestii Miszczunia :evil:
On jest sliczny, koniec, basta! :evil: (chcialam w pierwszej chwili napisac: koniec, kropka, ale to by moglo byc odebrane w niewlasciwy sposob co do Miszczunia :ryk: )

co do kategorii FelV itp-ktos podsunal pomysl na kategorie-przewlekle chore-jesli bedzie taka, to koty z FelV, Fiv itp beda mogly startowac wlasnie w tej kategorii.

Wczoraj wstepnie wymyslilam juz kategorie, ale jeszcze niektore musze troszke zmodyfikowac, bo za duzo ich jest by pojedynczo robic, a troszke za malo, zeby zrobic po 2 kategorie w miesiacu (taki konkurs trwalby 2 tygodnie). Tak czy siak, dalsze kategorie "wyjda w praniu", a skoro zbliza sie grudzien, swieta, mikolajki, sylwester, to pierwszy konkurs chcialabym zrobic w tej tematyce.
Tak wiec ide przygotowywac wszystko :)

Kociara82

Post » Śro lis 16, 2011 14:11 Re: Mamy Mistera i Miss MIAU!

:arrow: :arrow: :arrow: viewtopic.php?f=20&t=135764&start=0 zapraszam na kolejny konkurs na Miau Najpiękniejszych :1luvu:

Kociara82

[poprzednia][następna]