Ptysiu

Moderator: Moderatorzy
isabell36 pisze:padało mnóstwo pomysłów na kategorie, wydaje mi się, że można by było określić tak np: miss i mister stycznia - buraski, lutego - czarne, marca - przewlekle chore, kwietnia - sprawne inaczej itd. Pomysł Gibutkowej aby na koniec zrobić wybory roku z "missek" poszczególnych miesięcy też jest dobry można by dać ich wtedy na okładkę![]()
ja postaram się w miarę możliwości o nagrody dla wice ...
Pozdrawiam Iza
monika74 pisze:Bardzo dziękuje misterowi miau za przekazane pieniazki które wczoraj wplynęly na konto![]()
![]()
![]()
Kociara82 pisze:sluchajcie, a wlasciwie czytajcie wszyscy zainteresowani kontynuacja kotnkursu na miss i mistera miau. Jeden pomysl bardzo mi sie spodobal:isabell36 pisze:padało mnóstwo pomysłów na kategorie, wydaje mi się, że można by było określić tak np: miss i mister stycznia - buraski, lutego - czarne, marca - przewlekle chore, kwietnia - sprawne inaczej itd. Pomysł Gibutkowej aby na koniec zrobić wybory roku z "missek" poszczególnych miesięcy też jest dobry można by dać ich wtedy na okładkę![]()
Pozdrawiam Iza
Co o tym sadzicie?
Myszolandia pisze:Kociara82 pisze:sluchajcie, a wlasciwie czytajcie wszyscy zainteresowani kontynuacja kotnkursu na miss i mistera miau. Jeden pomysl bardzo mi sie spodobal:isabell36 pisze:padało mnóstwo pomysłów na kategorie, wydaje mi się, że można by było określić tak np: miss i mister stycznia - buraski, lutego - czarne, marca - przewlekle chore, kwietnia - sprawne inaczej itd. Pomysł Gibutkowej aby na koniec zrobić wybory roku z "missek" poszczególnych miesięcy też jest dobry można by dać ich wtedy na okładkę![]()
Pozdrawiam Iza
Co o tym sadzicie?
jak dla mnie super pomysł,każdy kociak w miesiącu miałby szanse wśród "swoich"
Karolek(ona) pisze:no powinno być osobne głosowanie na kotki "innaczej ładne" te pokrzywdzone przez los itp. bo na takim ogólnym cięzko wybrać
Zofia&Sasza pisze:Myszolandia pisze:Kociara82 pisze:sluchajcie, a wlasciwie czytajcie wszyscy zainteresowani kontynuacja kotnkursu na miss i mistera miau. Jeden pomysl bardzo mi sie spodobal:isabell36 pisze:padało mnóstwo pomysłów na kategorie, wydaje mi się, że można by było określić tak np: miss i mister stycznia - buraski, lutego - czarne, marca - przewlekle chore, kwietnia - sprawne inaczej itd. Pomysł Gibutkowej aby na koniec zrobić wybory roku z "missek" poszczególnych miesięcy też jest dobry można by dać ich wtedy na okładkę![]()
Pozdrawiam Iza
Co o tym sadzicie?
jak dla mnie super pomysł,każdy kociak w miesiącu miałby szanse wśród "swoich"
No i kalendarz byłby bardziej urozmaicony.Tu bury, tam rudy, tu kulawy, tam ślepy...
Wnoszę o kategorię "nosicieli" (FIV/FeLV). Mój Lulu wygrywa w cuglach
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości