Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
krynia08 pisze:w czem?
AniaWrocław pisze:Mam pytanie: czy jest ktoś np. z Dogomanii na forum? Nie mogę się tam zalogować). Jest zapotrzebowanie na kilkumiesięcznego owczarka niemieckiego, może być oczywiście bez rodowodu
A może ktoś wie o takim psiaku?
krynia08 pisze:AniaWrocław pisze:Mam pytanie: czy jest ktoś np. z Dogomanii na forum? Nie mogę się tam zalogować). Jest zapotrzebowanie na kilkumiesięcznego owczarka niemieckiego, może być oczywiście bez rodowodu
kotx2 pisze:krynia08 pisze:AniaWrocław pisze:Mam pytanie: czy jest ktoś np. z Dogomanii na forum? Nie mogę się tam zalogować). Jest zapotrzebowanie na kilkumiesięcznego owczarka niemieckiego, może być oczywiście bez rodowodu
mnie pomogła Koszmaria
AniaWrocław pisze:kotx2 pisze:krynia08 pisze:AniaWrocław pisze:Mam pytanie: czy jest ktoś np. z Dogomanii na forum? Nie mogę się tam zalogować). Jest zapotrzebowanie na kilkumiesięcznego owczarka niemieckiego, może być oczywiście bez rodowodu
mnie pomogła Koszmaria
Who is Koszmaria ? Telefonik, namiarek??
kotx2 pisze:AniaWrocław pisze:kotx2 pisze:krynia08 pisze:AniaWrocław pisze:Mam pytanie: czy jest ktoś np. z Dogomanii na forum? Nie mogę się tam zalogować). Jest zapotrzebowanie na kilkumiesięcznego owczarka niemieckiego, może być oczywiście bez rodowodu
mnie pomogła Koszmaria
Who is Koszmaria ? Telefonik, namiarek??
napisałam pw do niej
Użytkownicy przeglądający ten dział: aania, Google [Bot] i 163 gości