Balkonowy Misio - jest DT, potrzebne wsparcie finansowe

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Wto lis 15, 2011 19:29 Re: Balkonowy Misio - nie ma się gdzie podziać na zimę :(

Mi się też podoba to, że na tym forum "w jedności siła".
Ja pokoju zaoferować nie mogę (niestety ;(() ale już poprosiłam o nr konta, żeby wesprzeć Opiekunkę Misia :)
---------------------------------------------
Rysia i Tasia - moje wąsate słoneczka :)
Obrazek
Obrazek

Zarozumiałością oraz bezczelnością człowieka jest mówienie, że zwierzęta są nieme, tylko dlatego że są nieme dla jego tępej percepcji
(Mark Twain)

berushkaa

Od: Wto kwi 12, 2011 18:48

Post » Wto lis 15, 2011 20:02 Re: Balkonowy Misio - nie ma się gdzie podziać na zimę :(

Gdyby było bliżej to mogłabym go przetrzymać 10 dni, ale mieszkam w Toruniu to trochę daleko. Niestety nie mogę się dorzucić, bo sama finansuję domki dla moich podopiecznych a muszę ich parę zbudować tzn. mój Tż, ja jestem kierownikiem budowy :lol: Całym sercem jestem z Misiem, żeby mu się udało. :ok:

golla

Od: Wto sty 13, 2009 20:56

Post » Wto lis 15, 2011 20:41 Re: Balkonowy Misio - nie ma się gdzie podziać na zimę :(

Mam na widoku jeden TDT u koleżanki na 10dni, trzymajcie kciuki - jutro będę miała odpowiedź:)
"Zarozumiałością oraz bezczelnością człowieka jest mówienie, że zwierzęta są nieme, tylko dlatego że są nieme dla jego tępej percepcji." Mark Twain

"Im bardziej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta." G.B.Shaw
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Kituni

Od: Sob lut 05, 2011 16:55

Post » Wto lis 15, 2011 21:43 Re: Balkonowy Misio - nie ma się gdzie podziać na zimę :(

Szczepionka kosztuje 65 zł. Wydaje mi się to trochę drogo, ale może nie jestem na bieżąco, bo własne koty szczepiłam ostatnio 2 lata temu, a wet powiedział, że wycofano Fel-O-Vax i np. Tricat jest droższy.

Miś był na balkonie. Ze swoim kumplem, niestety. :( Piszę "niestety", bo będzie mi smutno zabierać Misia, wiedząc, że pozbawiam tamtego kota towarzystwa... No ale cóż, nic nie poradzimy.

Trzymam mocno kciuki za TDT.

aniaposz

Od: Pt maja 25, 2007 8:41

Post » Wto lis 15, 2011 22:02 Re: Balkonowy Misio - nie ma się gdzie podziać na zimę :(

Cieszę się bardzo z perspektywy domku dla Misia, ale to jdnak taki happy end bez happy endu :?
Obrazek Obrazek Obrazek

Astaroth86

Od: Pon wrz 12, 2011 20:05

Post » Wto lis 15, 2011 22:27 Re: Balkonowy Misio - nie ma się gdzie podziać na zimę :(

Jutro jadę z moją Cytrynką do doktora Czerwieckiego na pl.Hallera, zapytam ile u niego kosztuje taka szczepionka. Pamiętam, że jak moje futra szczepiłam u niego to było taniej. Dam znać:)
"Zarozumiałością oraz bezczelnością człowieka jest mówienie, że zwierzęta są nieme, tylko dlatego że są nieme dla jego tępej percepcji." Mark Twain

"Im bardziej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta." G.B.Shaw
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Kituni

Od: Sob lut 05, 2011 16:55

Post » Wto lis 15, 2011 22:41 Re: Balkonowy Misio - nie ma się gdzie podziać na zimę :(

Mnie się zawsze wydawało, że osiedlowa lecznica powinna być tańsza niż uznana, w centrum, ale może to tylko złudzenie, bo ostatnio rzeczywiście miałam niepokojące wrażenie, że wszystko tam jakieś drogie. :?

EDIT: Zapomniałam o moim wątku sprzed roku, kiedy pojawiła się u mnie Mała. ;) Wtedy też ją szczepiłam i już wtedy zapłaciłam 65 zł: viewtopic.php?f=13&t=119656&hilit=ma%C5%82a+kicha&start=30 - szósty post od góry.

aniaposz

Post » Śro lis 16, 2011 8:39 Re: Balkonowy Misio - jest DT, potrzebne wsparcie finansowe

Ja szczepiłam koty tydzień temu i płaciłam 40 zł za 1. mała lecznica na Żoliborzu.
Mogę połowę zasponsorować.
ObrazekObrazek

Jagooda

Od: Czw wrz 08, 2011 12:47

Post » Śro lis 16, 2011 9:03 Re: Balkonowy Misio - jest DT, potrzebne wsparcie finansowe

Dzięki. :1luvu: Napisałam PW.

Wobec tego potrzebuję jeszcze 20 zł i mogę biec z Misiem na szczepienie. :)

aniaposz

Post » Śro lis 16, 2011 9:24 Re: Balkonowy Misio - jest DT, potrzebne wsparcie finansowe

Podaj numer konta, masz już te 20 zł. Miś złapał mnie za serce :D
Obrazek Obrazek Obrazek

Simran

Od: Czw cze 23, 2011 15:31

Post » Śro lis 16, 2011 9:41 Re: Balkonowy Misio - jest DT, potrzebne wsparcie finansowe

Jeju, dzięki! Już piszę PW!

EDIT: Przelew już dotarł. 8O Wstępnie ustawiam się na szczepienie Miśka w piątek. :D

aniaposz

Post » Śro lis 16, 2011 11:36 Re: Balkonowy Misio - jest DT, potrzebne wsparcie finansowe

Słuchajcie, sytuacja się nieco zmieniła. Kasia (córka przyszłej opiekunki) znalazła panią, która weźmie Miśka na TDT, a przy okazji zaszczepi i odrobaczy (ma w lecznicy b. korzystne ceny).

Simran, ponieważ Twój przelew już doszedł, mogę Ci zwrócić pieniążki lub przeznaczyć je na pomoc przyszłej opiekunce (karma). Cokolwiek zdecydujesz, stanie się. ;)

aniaposz

Post » Śro lis 16, 2011 12:31 Re: Balkonowy Misio - jest DT, potrzebne wsparcie finansowe

Aniu, proszę o pw z namiarami na przyszłą opiekunkę Misia (lub na Ciebie, jeśli będziesz w tym pośredniczyć). Jak wcześniej napisałam, stałego wsparcia zaoferować nie mogę, ale do jedzonka grosik dorzucę.

pamir

Od: Pon lip 28, 2008 16:59
Lokalizacja: fizycznie Warszawa, mentalnie Kraina Wierzby Rosochatej

Post » Śro lis 16, 2011 13:28 Re: Balkonowy Misio - jest DT, potrzebne wsparcie finansowe

Fajni z Was ludzie, tak szybko Miś ma szczepionkę. Jak powiedział k. Rydzyk "Alleluja i do przodu". :wink:

golla

Od: Wto sty 13, 2009 20:56

Post » Śro lis 16, 2011 15:11 Re: Balkonowy Misio - jest DT, potrzebne wsparcie finansowe

pamir pisze:Aniu, proszę o pw z namiarami na przyszłą opiekunkę Misia (lub na Ciebie, jeśli będziesz w tym pośredniczyć). Jak wcześniej napisałam, stałego wsparcia zaoferować nie mogę, ale do jedzonka grosik dorzucę.

Myślę, że najwygodniej byłoby zrobić przelew bezpośrednio na konto opiekunki lub jej córki. Skontaktuję się i napiszę co i jak.

aniaposz

[poprzednia][następna]