PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lis 15, 2011 15:26 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

Ale cichość nastała...
Wszyscy oglądają mojego TŻ :lol: :!: :?:

Dopadło mnie grypsko jakieś albo coś... Zimnoooomiiiii
najszczesliwsza

Post » Wto lis 15, 2011 15:36 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

mnie też zimno .
cichość nastała,bo co poniektórzy z pracy wyszli :mrgreen: , a inni obiad szykują :evil: / to o mnie /. A jeszcze muszę isć do szopki po drewno, w pokoju teraz 14 st.

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Wto lis 15, 2011 15:38 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

Ja utknęłam w domu.

Szpital się zapowiada, znaczy domowy taki, bo TeŻeta też bierze...
najszczesliwsza

Post » Wto lis 15, 2011 16:47 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

najszczesliwsza pisze:Ja utknęłam w domu.

Szpital się zapowiada, znaczy domowy taki, bo TeŻeta też bierze...

To już zacznij uczyć koty parzyć herbatę z prądem.Jak zalegniecie oboje będzie jak znalazł. :ryk:
U mnie dzisiaj tak:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Wto lis 15, 2011 21:08 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

No co ja jeszcze mogę dodać.....
:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: !
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Wto lis 15, 2011 21:11 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

Ty się tak nie chichraj, tylko gadaj gdzie byłaś , jak cie nie było

izka53

Post » Wto lis 15, 2011 21:19 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

izka53 pisze:Ty się tak nie chichraj, tylko gadaj gdzie byłaś , jak cie nie było

Najpierw to byłam w MOPS, awanturę robić o alimenty, bo to już nie są żarty, w sobotę facet do pieca ma przyjść :evil: .
I zrobiłam tą cholerną awanturę, i ulżyłam sobie, a babole wstrętne swoje, że w przyszłym tygodniu już napewno, itd.
Dodam, że w zeszłym tygodniu słyszałam to samo :evil: .
Więc przedstawiłam moją sytuację- może ciut za głośno :oops: - i stwierdziłam, że to jest lekceważenie petenta i swoich obowiązków i że postaram sie o nagłośnienie sprawy. Dżwiami czasłam :oops: .
A jak wróciłam na chatę, to mnie tak łepetyna rozbolała, że masakra...dopiero niedawno mi przeszło :( ...to wlazłam tu...no i co widzę? Parę stron śmichów- chichów :ryk: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Wto lis 15, 2011 21:20 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

A tutaj beton, wpieniła mnie baba, że łooo

viewtopic.php?f=13&t=135672&start=0
najszczesliwsza

Post » Wto lis 15, 2011 21:21 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

witam się i pytam z czego HA ,bo mi się czytać nie kce :oops: :mrgreen:
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Wto lis 15, 2011 21:23 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

kotx2 pisze:witam się i pytam z czego HA ,bo mi się czytać nie kce :oops: :mrgreen:

To ja
Obrazek
A to mój TeŻet
Obrazek
najszczesliwsza

Post » Wto lis 15, 2011 21:31 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

No dyć Agata jak żywa :D !
TŻ-ta Agaty ocenic nie mogę, bo go w ubraniu jedynie widziałam :( ...

vip

Post » Wto lis 15, 2011 21:36 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

najszczesliwsza pisze:
kotx2 pisze:witam się i pytam z czego HA ,bo mi się czytać nie kce :oops: :mrgreen:

To ja
Obrazek
A to mój TeŻet
Obrazek

A było tego wiecej :ryk: :ryk: :ryk:
vip0 pisze:
izka53 pisze:Ty się tak nie chichraj, tylko gadaj gdzie byłaś , jak cie nie było

Najpierw to byłam w MOPS, awanturę robić o alimenty, bo to już nie są żarty, w sobotę facet do pieca ma przyjść :evil: .
I zrobiłam tą cholerną awanturę, i ulżyłam sobie, a babole wstrętne swoje, że w przyszłym tygodniu już napewno, itd.
Dodam, że w zeszłym tygodniu słyszałam to samo :evil: .
Więc przedstawiłam moją sytuację- może ciut za głośno :oops: - i stwierdziłam, że to jest lekceważenie petenta i swoich obowiązków i że postaram sie o nagłośnienie sprawy. Dżwiami czasłam :oops: .
A jak wróciłam na chatę, to mnie tak łepetyna rozbolała, że masakra...dopiero niedawno mi przeszło :( ...to wlazłam tu...no i co widzę? Parę stron śmichów- chichów :ryk: .

MOPSY , jak asma nazwa wskazuje, leniwe wszędzie są, moja córka też zawsze problemy ma i dżwiami czaska :1luvu: :1luvu:
No i widzisz , jak bys od razu tu weszła, to by cię głowa wcześniej przestała boleć :ok:

izka53

Post » Wto lis 15, 2011 21:38 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

Iza, a skad ja mogłam wiedzieć, że tu jakieś takie kabarety som :ryk: ?
Myślałam, że o tej porze to wszystkie ciotki i wujek przykładnie pracują :mrgreen: .

vip

Post » Wto lis 15, 2011 21:43 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

Małgosia przepraszam, że tutaj, ale tak mnie naszło na smutek, bo mały chory...
Jak źle to opiernicz i wywalę...

viewtopic.php?f=27&t=135739
najszczesliwsza

Post » Wto lis 15, 2011 21:47 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

najszczesliwsza pisze:Małgosia przepraszam, że tutaj, ale tak mnie naszło na smutek, bo mały chory...
Jak źle to opiernicz i wywalę...

viewtopic.php?f=27&t=135739

A przecie mnie to nie przeszkadza, co Ty!
O cenach chyba zapomniałaś, Aga...

vip

[poprzednia][następna]