DZIKUSku zdrowiej ............SZCZECIN

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lis 15, 2011 9:15 Re: Fatalny stan Dzikuska i Niedźwiadka : ((( .... SZCZECIN

Pan , który odłowił i zawiózł kotkę na sterylizację i zabieg chirurgiczny ogonka namawia mnie, żebym znalazła dla niej dom, bo ona mieszka na ulicy, prawie dosłownie, animalon widziałaś jak tam jest, ale czy mieszkańcy mnie nie zlinczują jak jej nie przywiozę, nie wiem co mam zrobić...
Kod:
Soniusia Obrazek Feluś Obrazek Obrazek ObrazekBusia już wśród kocich aniołków [*] http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=360

lula11

Od: Pon paź 31, 2011 10:32

Post » Wto lis 15, 2011 9:18 Re: Fatalny stan Dzikuska i Niedźwiadka : ((( .... SZCZECIN

lula11 - GRATULACJE :ok: :ok: :ok: działasz jak błyskawica :1luvu:

A ja muszę sama odłowić mamę Ptysia i Balbinki, bo karmicielka wycofała się z pomocy w ostatniej chwili, z powodu grzechu jaki na nią spadnie. Nie pomagały argumenty, że lepiej posłuchać specjalistów, weterynarzy i samego życia....
Zdołowała mnie :cry: , wczoraj specjalnie wzięłam wolne, aby zorganizować wszystko z Mamuśką i .... klapa
PLUTO - pies :) rasy bratnia dusza - już w DS !!!!
Obrazek

animalon

Od: Sob lis 27, 2010 8:48

Post » Wto lis 15, 2011 9:19 Re: Fatalny stan Dzikuska i Niedźwiadka : ((( .... SZCZECIN

lula11 pisze:Pan , który odłowił i zawiózł kotkę na sterylizację i zabieg chirurgiczny ogonka namawia mnie, żebym znalazła dla niej dom, bo ona mieszka na ulicy, prawie dosłownie, animalon widziałaś jak tam jest, ale czy mieszkańcy mnie nie zlinczują jak jej nie przywiozę, nie wiem co mam zrobić...

Jeżeli mieszkańcy tak jej żałują to niech wezmą do domku ją..... rób to co jest dobre dla kotka :ok:
Obrazek

animalon

Post » Wto lis 15, 2011 10:14 Re: Fatalny stan Dzikuska i Niedźwiadka : ((( .... SZCZECIN

animalon - a może chcesz namiary na tego pana to pomoże Ci ją złapać ?
Kod:
Soniusia Obrazek Feluś Obrazek Obrazek ObrazekBusia już wśród kocich aniołków [*] http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=360

lula11

Post » Wto lis 15, 2011 11:04 Re: Fatalny stan Dzikuska i Niedźwiadka : ((( .... SZCZECIN

...pomyślę , jak nie uda mi się jej wyłapać to tak, ale możesz mi na pw podesłać jego namiary i kwotę jaką sobie za niebezintersowność kasuje :ryk:
Obrazek

animalon

Post » Wto lis 15, 2011 15:16 Re: Fatalny stan Dzikuska i Niedźwiadka : ((( .... SZCZECIN

adres na fb
Ostatnio edytowano Wto lis 15, 2011 15:22 przez lula11, łącznie edytowano 1 raz
Kod:

lula11

Post » Wto lis 15, 2011 15:20 Re: Fatalny stan Dzikuska i Niedźwiadka : ((( .... SZCZECIN

http://www.facebook.com/event.php?eid=317832348232898 - tak chyba jest poprawnie ;0 ciągle się uczę...
Kod:

lula11

Post » Wto lis 15, 2011 21:19 Re: Fatalny stan Dzikuska i Niedźwiadka : ((( .... SZCZECIN

No , no, no BRAVO :ok:
Weszłam, poczytałam i jestem pod wrażeniem. Świetnie sobie poradziłaś. Super :ok:
Sądzę , że warto byłoby na początku poszukać DT. Wtedy dowiesz się jak się zachowuje w mieszkaniu: czy nie płacze - bo chce wyjść na dwór, czy nie niszczy, czy korzysta z kuwety itd, itp..... z takimi pytaniami możesz się spotkać od osób zainteresowanych adopcją kotuni.
Obrazek

animalon

Post » Wto lis 15, 2011 21:54 Re: Fatalny stan Dzikuska i Niedźwiadka : ((( .... SZCZECIN

witam widzę że znów układasz plan a ja dam prądy dobre to może się uda
Obrazek

panimama

Od: Czw paź 08, 2009 15:14

Post » Śro lis 16, 2011 7:55 Re: Fatalny stan Dzikuska i Niedźwiadka : ((( .... SZCZECIN

panimama pisze:witam widzę że znów układasz plan a ja dam prądy dobre to może się uda

ślicznie dziękujemy :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

animalon

Post » Śro lis 16, 2011 8:01 Re: Fatalny stan Dzikuska i Niedźwiadka : ((( .... SZCZECIN

lula11 pisze:No, Madzia odłowiona, co prawda dość drastycznie bo na siatkę przez pana który tym się zajmuje (nie bezinteresownie) , ale już dzisiaj pojedzie na zabieg. Jutro muszę ją odebrać od niego jak nie będą mogli przetrzymać jej w TOZ. Zobaczymy.
Jeszcze muszę zrobić jej budkę na zimę, bo mieszkańcy nie bardzo wiedzą gdzie ona pomieszkuje nocą, ale chcą ja mieć z powrotem. Obiecałam to zrobię, już wiem jak :)

lula11 , masz jakieś wieści o Madzi? Co z ogonkiem zrobili?
Obrazek

animalon

Post » Śro lis 16, 2011 10:14 Re: Fatalny stan Dzikuska i Niedźwiadka : ((( .... SZCZECIN

Madzia ma swój wątek :

viewtopic.php?p=8208369#p8208369
Obrazek

animalon

Post » Sob lis 19, 2011 11:02 Re: Fatalny stan Dzikuska i Niedźwiadka : ((( .... SZCZECIN

Wiadomo co słychać u Dzikuska ?

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Sob lis 19, 2011 12:44 Re: Fatalny stan Dzikuska i Niedźwiadka : ((( .... SZCZECIN

jasdor pisze:Wiadomo co słychać u Dzikuska ?

Jutro jadę do niego osobiście z tableką i jedzonkiem. Wczoraj rozmawiałam z panią, która mi pomaga go "postawić " na nogi. Dostała ode mnie i tabletki i jedzenie dla niego - karmi go regularnie z tabletką. Dzikusek posłusznie je....
Chociaż widziałam tam parę razy jakąś nową biszkoptową tygryskę ..... :? Pewnie wiosną się jej stan zmieni ..... Jak byłam tydzień temu to dopadł jedzenia obcy kocur DOMINATOR -silny, z podrapanym nosem .... Dzikusek wyraźnie był przestarszony i tak wsuwał jedzenie ,że o dzikości swojej zapomniał, Jutro wrzucę fotki kochaniutkiego Dzikuska .... Przed nim jeszcze ok. 2 m-ce leczenia ....

Bardzo dziękujemy za pamięć :1luvu:
Obrazek

animalon

Post » Sob lis 19, 2011 17:13 Re: Fatalny stan Dzikuska i Niedźwiadka : ((( .... SZCZECIN

witaj animalon - jak on się czuje, lepiej trochę?
Czy udało Ci się złapać mamę maluszków ?
Kod:

lula11

[poprzednia][następna]