Fundacja "JOKOT" - potrzebne DT/DS w każdej ilości...

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Nie lis 13, 2011 21:19 Re: Fundacja "JOKOT" - prośba o zwrot transporterów i klatek!!!

Ty nie masz napisu,ty masz NEON!!!
Zawsze to mówię jak patrzę na siebie w lusterko.

Swoja drogą co to za fundacja co spychologie uskutecznia :roll:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 9 >>

Post » Nie lis 13, 2011 21:20 Re: Fundacja "JOKOT" - prośba o zwrot transporterów i klatek!!!

Ja tam nie powiem, co za fundacja, ale pomysł na rewanż bym miała :roll: :roll: :roll:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Nie lis 13, 2011 21:48 Re: Fundacja "JOKOT" - prośba o zwrot transporterów i klatek!!!

mruczące koty, tylko takie były, miały być dzikie i niedostępne

malgosiab

Od: Czw gru 18, 2008 14:35

Post » Nie lis 13, 2011 23:58 Re: Fundacja "JOKOT" - prośba o zwrot transporterów i klatek!!!

OKI pisze:Ja tam nie powiem, co za fundacja, ale pomysł na rewanż bym miała :roll: :roll: :roll:

OKI, Ty to jednak dobra kobieta jesteś. :mrgreen:
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Nie lis 13, 2011 23:59 Re: Fundacja "JOKOT" - prośba o zwrot transporterów i klatek!!!

Agneska pisze:
OKI pisze:Ja tam nie powiem, co za fundacja, ale pomysł na rewanż bym miała :roll: :roll: :roll:

OKI, Ty to jednak dobra kobieta jesteś. :mrgreen:

Tak tak, moje złote serce jest szeroko znane w świecie :twisted:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Pon lis 14, 2011 6:41 Re: Fundacja "JOKOT" - prośba o zwrot transporterów i klatek!!!

malgosiab pisze:mruczące koty, tylko takie były, miały być dzikie i niedostępne

zaczynamy marzyć o tych dzikich :mrgreen:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 9 >>

Post » Pon lis 14, 2011 10:21 Re: Fundacja "JOKOT" - prośba o zwrot transporterów i klatek!!!

poranne nakarmienie i zapuszczenie kropli zajęło mi tylko godzinę. teraz jadę na gersona oporządzać tamtejsze stadko ;)

maluchy wczorajsze zaczynają już kojarzyć mnie z tackami animondy, choć na razie jeszcze syczą potwornie :twisted: puste oczodoły oczywiście przez noc się zakleiły ropą, więc miałam przesympatyczne chwile rozklejania, tradycyjnie zakończone oblaniem mnie ropą :twisted:
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

Post » Pon lis 14, 2011 10:35 Re: Fundacja "JOKOT" - prośba o zwrot transporterów i klatek!!!

U nas szylka słabo je i denerwuje ją samotne siedzenie w klatce.
Czarne gnojki za to znowu robią się sympatyczniejsze, Louis dzisiaj sam przyszedł do drzwiczek klatki i kazał się głaskać. Trochę niestety podsrywają.
Rudy kocha inne kotki i kocha nas.

A w domu mam Kozę z grzybem monstre :evil:
Są chwile, kiedy brak ludożerców daje się boleśnie odczuć.
Alfons Allais

Aleba

Od: Czw sie 05, 2004 16:52

Post » Wto lis 15, 2011 9:57 Re: Fundacja "JOKOT" - prośba do JOKOTowych DT s.66

Szalony Kot pisze:
klauduska pisze:szczury cierpią będąc w pojedynkę. popadają w depresje i apatie oraz mogą bardzo ciężko zachorować. i mówię to całkiem serio.
nigdy człowiek nie zastąpi szczurowi drugiego szczura. i tak, pojedynczo trzymane szczury bardzo silnie się związują z właścicielem, bo po prostu potwornie pragną towarzystwa, którego człowiek w odpowiedniej ilości i tak nie jest w stanie mu zapewnić.

a Meg to w labie pracuje, że ma dostęp do wyciągania szczurów?
edit:
szukałam użytkownika i nie wiem o kim ty mówisz ;).
tam Megów jest za dużo, albo ma jakis inny nick ktoś z większą ilością postów albo nie ma postów wcale.

Wątek Megany: viewtopic.php?f=21&t=131742

http://szczury.org/viewtopic.php?f=161& ... 60#p826622 :1luvu: :mrgreen:

klauduska

Od: Nie lut 27, 2011 19:49

Post » Wto lis 15, 2011 10:23 Re: Fundacja "JOKOT" - prośba o zwrot transporterów i klatek!!!

Odrobaczyliśmy wczoraj stado w boksie.
W efekcie dzisiaj z kuwet wygarniałam długie sztywne robale. Fuj :x
Szylcia płacze w samotności. Najbardziej płacze, jak widzi Rudego :shock:
Są chwile, kiedy brak ludożerców daje się boleśnie odczuć.
Alfons Allais

Aleba

Od: Czw sie 05, 2004 16:52

Post » Wto lis 15, 2011 10:39 Re: Fundacja "JOKOT" - prośba o zwrot transporterów i klatek!!!

Wpuść ją do Rudego, niech się socjalizują :twisted:

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Wto lis 15, 2011 13:16 Re: Fundacja "JOKOT" - prośba o zwrot transporterów i klatek!!!

Wczorajsza akcja była mocno zimna i niespecjalnie efektywna.

Złapaliśmy jedną kotkę i jednego kastrowanego kocura ;) Ten drugi dał mi się złapać w ręce, ma jakieś rany na plecach, po południu to obejrzymy porządnie. Nie widzę dla niego DT, więc chyba musi wrócić na ulicę.

Kto mógłby go wieczorem (po 18-ej, bo dopiero wtedy go obejrzymy) wywieźć na Nieporęcką?

Na Tarchomińskiej jedna z karmicielek uprzedzona o akcji chyba specjalnie nakarmiła wyjątkowo porządnie koty. Jedna kotka spojrzała wprawdzie na tuńczyka, ale nie była nim zainteresowana. Reszta nawet nosa nie wystawiła z piwnicy. No cóż, w takim razie następnym razem chyba jej NIE powiadomię o akcji, może będzie lepiej...
Obrazek

jopop

Post » Wto lis 15, 2011 14:39 Re: Fundacja "JOKOT" - prośba o zwrot transporterów i klatek!!!

BARDZO dziękuję KTOSiowi, który zamówił w animalii worek puriny dla kociąt ;) właśnie przybył na plecach strudzonego kuriera ;)
Obrazek

jopop

Post » Wto lis 15, 2011 15:37 Re: Fundacja "JOKOT" - prośba o zwrot transporterów i klatek!!!

Potrzebny transport dla Taryfka, na jutro po 20-ej Bielany-Mokotów (okolice Królikarni)
Obrazek

jopop

[poprzednia][następna]