DT Smarti 7-domku dla Fila -gdzie jesteś ?!?

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lis 14, 2011 22:46 Re: DT Smarti 7 !! U nas już zima-nowe foty str 18 i 22

smarti pisze:jak sobie życzysz.. :D

dzinks - może skończę w końcu swoją pracę "na tydzien temu" :mrgreen:

smarti pisze: trzymam milion :ok: za prześliczną Pierdołę-Gibutek pisała że nie jest dobrze...
Pierdołko-Latte-bądż dzielna-trzymaj się-prosze Cię... :kotek: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

bardzo się o Pierdółkę martwię, ale zaciskam mocno :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pon lis 14, 2011 22:53 Re: DT Smarti 7 !! U nas już zima-nowe foty str 18 i 22

Marzenia11 pisze:
smarti pisze:jak sobie życzysz.. :D

dzinks - może skończę w końcu swoją pracę "na tydzien temu" :mrgreen:

smarti pisze: trzymam milion :ok: za prześliczną Pierdołę-Gibutek pisała że nie jest dobrze...
Pierdołko-Latte-bądż dzielna-trzymaj się-prosze Cię... :kotek: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

bardzo się o Pierdółkę martwię, ale zaciskam mocno :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

śliczna-musisz wyzdrowieć!! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pon lis 14, 2011 23:02 Re: DT Smarti 7 !! U nas już zima-nowe foty str 18 i 22

No to widzę, że się naraziłam :( Ale ja naprawdę już nie ogarniam :oops: W pracy tylko przelotnie przeglądam wątki, bo w nowym dziale, wbrew pozorom, mam mniej czasu niż w poprzednim. Ale i tak jestem zadowolona, bo praca spokojniejsza i nie mam klientów na telefonie. Z drugiej strony jest nas mniej w dziale i mam wyrzuty sumienia jak mam wziąć wolne mam nadzieję, że mi to przejdzie z czasem :twisted:
Może to zdjęcie BB?
Z tego całego zamieszania nawet nie skojarzyłam, że ta chorująca bida u Gibutka to Latte :oops: Moja piękna bierz się w garść i zdrowiej :ok: :ok: :ok:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Pon lis 14, 2011 23:12 Re: DT Smarti 7 !! U nas już zima-nowe foty str 18 i 22

Bianka 4 pisze:Może to zdjęcie BB?

dopiero teraz się naraziłaś :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Pon lis 14, 2011 23:14 Re: DT Smarti 7 !! U nas już zima-nowe foty str 18 i 22

No dobra... miałam do wyboru BB albo Buranię... zmyliło mnie, że fotkę wstawiała Jamkasica... chociaż jak teraz myślę to chyba właśnie była podpowiedź :oops:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Pon lis 14, 2011 23:20 Re: DT Smarti 7 !! U nas już zima-nowe foty str 18 i 22

dobrze że smarti końkursu nie rozpisała, bo bym wygrała :mrgreen:

Marzenia11

Post » Wto lis 15, 2011 0:05 Re: DT Smarti 7 !! U nas już zima-nowe foty str 18 i 22

smarti - kogo miałam wystawić do castingu do rodziny z 3letnim dzieckiem, nie mających nigdy kota? Ma być łagodny, a nie takie zadziory jak Moko i Everest, którzy się naparzają leżąc częściowo na klawiaturze, przed monitorem. :roll:

Marzenia11

Post » Wto lis 15, 2011 6:44 Re: DT Smarti 7 !! U nas już zima-nowe foty str 18 i 22

Noc spędziłam an stabilizacji temperatury... o ile temperatura stabilna to mała i tak nie za dobrze wygląda. Jest baaardzo słabiutka, drgają jej łapki (podejrzewam że od toksyn robaków). Wymiotowała dwa razy, raz na pewno z robakami... Czekam na 8 bo wtedy lecimy do weta, może jaka kroplówka jej te toksyny wypłucze i choć trochę ją odżywi... mała w 2 dni schudła 300g :(
Nie wiem co będzie, naprawdę...

EDIT: Małą przelewa się przez ręce... niech już kuwa będzie ta 8 :crying: :crying:
Ostatnio edytowano Wto lis 15, 2011 7:27 przez Gibutkowa, łącznie edytowano 1 raz
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Wto lis 15, 2011 7:27 Re: DT Smarti 7 !! U nas już zima-nowe foty str 18 i 22

Cześć Smartinkowo! :)
Jak nocka Wam minęła? Nam, jak zwykle dobrze, ale za szybko.
Za Pierdółkę nadal mocne kciuki :ok: :ok: :ok:

Marzenia11 pisze:dobrze że smarti końkursu nie rozpisała, bo bym wygrała :mrgreen:

To i konia można wygrać u Smarti?
Fiu, fiu - jestem pod wrażeniem :ok: :mrgreen:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Wto lis 15, 2011 8:40 Re: DT Smarti 7 !! U nas już zima-nowe foty str 18 i 22

Gibutkowa pisze:Noc spędziłam an stabilizacji temperatury... o ile temperatura stabilna to mała i tak nie za dobrze wygląda. Jest baaardzo słabiutka, drgają jej łapki (podejrzewam że od toksyn robaków). Wymiotowała dwa razy, raz na pewno z robakami... Czekam na 8 bo wtedy lecimy do weta, może jaka kroplówka jej te toksyny wypłucze i choć trochę ją odżywi... mała w 2 dni schudła 300g :(
Nie wiem co będzie, naprawdę...

EDIT: Małą przelewa się przez ręce... niech już kuwa będzie ta 8 :crying: :crying:

Gibutku, jak maleńka? Co powiedział wet? nieustanne :ok:
"Kubusiu? Tak Prosiaczku? Przepraszam...Ale za co? Za to, że miłość do ciebie w moim serduszku jest tak mała jak ja."
Edisiu, przepraszam...jesteś w moim serduszku...

Mruśkowo

Od: Pt gru 04, 2009 18:36

Post » Wto lis 15, 2011 9:35 Re: DT Smarti 7 !! U nas już zima-nowe foty str 18 i 22

Mała ma wenflon, dostała kroplówkę dożylną, witaminy, antybiotyk, przeciwwymiotny i na lekkie zbicie gorączki bo miała 40st. Na następną kroplówkę o 17-18 ale to chyba mój chłop pójdzie bo ja też mam lekkie apogeum, wprawdzie już nie sikam tyłkiem ale jak mój chłop zobaczył rano jak hafciłam kwasami żołądkowymi (dwa dni hafciłam jedzeniem) to pojechał do pracy załatwić sobie wolne. Mam kontrolować temperaturę i dogrzewać jak spadnie poniżej 38. Mała jest mocno odwodniona ale tylko tyle w sumie wyszło z morfologii okrojonej bardzo, bo nie było z czego jej zrobić... :roll:
Naprawdę myślałam że wrócę bez kota albo że nie zdążę do weta.
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Wto lis 15, 2011 9:38 Re: DT Smarti 7 !! U nas już zima-nowe foty str 18 i 22

Biedulki z Was :?
Zdrowiejcie szybko! :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Wto lis 15, 2011 9:45 Re: DT Smarti 7 !! U nas już zima-nowe foty str 18 i 22

Co u malutkiej, Gibutku?

Marzenia11 pisze:smarti - kogo miałam wystawić do castingu do rodziny z 3letnim dzieckiem, nie mających nigdy kota? Ma być łagodny, a nie takie zadziory jak Moko i Everest, którzy się naparzają leżąc częściowo na klawiaturze, przed monitorem. :roll:

A może któraś z łaciatych? Mućka, Milka czy Krówka?
Albo Kuleczka?

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Wto lis 15, 2011 9:48 Re: DT Smarti 7 !!

smarti pisze:Koty gotowe do adopcji posiadające ogłoszenia:

Promyk,
Simba i Zuza - idą do domu....?
Burania - idzie do domu do pana zakochanego? :>
Rysia.

Koty gotowe do adopcji czekające na swoje ogłoszenia:

Funio,
Pinia,
Kulka,
Isia - idzie do domku?
Zozol2,

A jak te się czują, Smartinku? :)
smarti pisze:Koty niegotowe do adopcji wraz z podaną przyczyną:

Krówka-brzydkie oczko,
Milka-leczony glut przewlekły,oraz zewnątrzwydzielnicza niewydolność trzustki.
Ciumcia-leczona anemia i zapalenie dróg moczowych,
Nesca-dzikunka oswajania,
Pedros-dzikunek oswajany.

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Wto lis 15, 2011 9:56 Re: DT Smarti 7 !! U nas już zima-nowe foty str 18 i 22

Szalony Kot pisze:Co u malutkiej, Gibutku?

Marzenia11 pisze:smarti - kogo miałam wystawić do castingu do rodziny z 3letnim dzieckiem, nie mających nigdy kota? Ma być łagodny, a nie takie zadziory jak Moko i Everest, którzy się naparzają leżąc częściowo na klawiaturze, przed monitorem. :roll:

A może któraś z łaciatych? Mućka, Milka czy Krówka?
Albo Kuleczka?

Milka i Krówka jeszcze się leczą.
Mućka jedzie w piątek.
Kulka ma chore oczko a to ma być pierwszy i bezproblemowy kot.

Marzenia11

[poprzednia][następna]