Moderator: Estraven
..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" Marzenia11 pisze:Kontynuuuje - dopoki Everest sienie zorientuje![]()
![]()
![]()
Zima!!! w dt smarti![]()
![]()
Charlie - rezydent - uwielbia siedzieć na środku talerza, aby mu żadne żarełko sprzed nosa nie uciekło.![]()
..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" smarti pisze:a taki elektryczny bucik albo kocyk?
..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" smarti pisze:a dziś poszły do Marzeni nowe foty Zuzy i Simby,Isi i Zozoli.
czekają na wysłanie jeszcze Ciumol,Promyś i Milka
zamknij i obłóż kocykami i włóż nawet butlę z gorącą woda owiniętą kocykiem
smarti pisze:i chciałam w ogóle zapytać:
czy nikt nie zauważył jaka u nas piękna zima??
i jakie lśniące footerko ma Charlie?..i jakie pazury !?!
Mam nadzieję, że się nie naraziłam tym pytaniem
..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" smarti pisze:Bianka![]()
za rzadko nas odwiedzasz
![]()
a Marzeniu-te foty poszły na Twojego maila abyś Isię wysłała państwu a parkę pani
za prześliczną Pierdołę-Gibutek pisała że nie jest dobrze...

..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału"
Użytkownicy przeglądający ten dział: aga66, Baidu [Spider], bpolinski33, septicemia, Wix101 i 117 gości