Czarny Kocie...(*)....Ruda Łapa i...Kochane rude w domu...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lis 13, 2011 22:27 Re: Kubus wds! torpedy juz zdrowe -SORIA i PICO w ds! dlug300zł

Marzenia11 pisze:
Mruśkowo pisze:Ku przestrodze, co wyrasta z Marzeni tymczasów :mrgreen: Koty pościelowe. 8)

Obrazek

Obrazek

Kochane (nie) moje Nusiątko :love: :love: :love: :love: :love: :love:

Moje tyż nie. :twisted: Kocha tylko jedną osobę na świecie i bynajmniej nie jestem to ja. :lol:
"Kubusiu? Tak Prosiaczku? Przepraszam...Ale za co? Za to, że miłość do ciebie w moim serduszku jest tak mała jak ja."
Edisiu, przepraszam...jesteś w moim serduszku...

Mruśkowo

Od: Pt gru 04, 2009 18:36

Post » Nie lis 13, 2011 22:47 Re: Kubus wds! torpedy juz zdrowe -SORIA i PICO w ds! dlug300zł

Pozwolę sobie dodać jeszcze moje dwa ukochane zdjęcia 8O

Obrazek

Obrazek
"Kubusiu? Tak Prosiaczku? Przepraszam...Ale za co? Za to, że miłość do ciebie w moim serduszku jest tak mała jak ja."

Mruśkowo

Post » Nie lis 13, 2011 22:48 Re: Kubus wds! torpedy juz zdrowe -SORIA i PICO w ds! dlug300zł

:D :D :D :love: :love: :love: :love: :love: :love:

pozwalaj sobie ile chcesz!
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Nie lis 13, 2011 22:50 Re: Kubus wds! torpedy juz zdrowe -SORIA i PICO w ds! dlug300zł

Oczywiście wyraźnie na fotkach widac kogo UWIELBIA Nusiątko.
Miłość jakiej nigdy w życiu nie widziałam między kotem a człowiekiem - po prostu rozmydlone oczęta i towarzyszenie wierne jak najwierniejszy pies. I to od pierwszych minut po przyjeździe do ds...

A tak na marginesie może kiedyś mi się uda "pogadać" z Nusią jak można tak kochać facetów... bo nie rozumiem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Nie lis 13, 2011 22:52 Re: Kubus wds! torpedy juz zdrowe -SORIA i PICO w ds! dlug300zł

Marzenia11 pisze:Oczywiście wyraźnie na fotkach widac kogo UWIELBIA Nusiątko.
Miłość jakiej nigdy w życiu nie widziałam między kotem a człowiekiem - po prostu rozmydlone oczęta i towarzyszenie wierne jak najwierniejszy pies. I to od pierwszych minut po przyjeździe do ds...

A tak na marginesie może kiedyś mi się uda "pogadać" z Nusią jak można tak kochać facetów... bo nie rozumiem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ja też nie rozumiem. Kocha ponad życie. :1luvu: :roll: Czuję się no hm...zazdrosna chwilami. :ryk: :ryk: :ryk:

Mruśkowo

Post » Nie lis 13, 2011 22:54 Re: Kubus wds! torpedy juz zdrowe -SORIA i PICO w ds! dlug300zł

Msz rację... że u mnie takie pościelowe koty wyrastają. Everest i Moko ze mną śpią, jeśli śpią, to własnie każde pod inną pachą z łepkami na mnie lub wtulonymi we mnie. Tak było tydzien temu na przykład jak sobie spałam niemal dzień cały.

A tymczasem Everest kicha :evil: :evil: :evil: złośliwiec jeden. Jutro zylexis, i tak planowany od wczoraj.

Marzenia11

Post » Nie lis 13, 2011 22:55 Re: Kubus wds! torpedy juz zdrowe -SORIA i PICO w ds! dlug300zł

To jeszcze na potwierdzenie. Któregoś dnia o poranku moje oczęta zobaczyły.... :twisted:

Obrazek

Mruśkowo

Post » Nie lis 13, 2011 22:56 Re: Kubus wds! torpedy juz zdrowe -SORIA i PICO w ds! dlug300zł

No.! :mrgreen: swoisty trójkącik :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Marzenia11

Post » Nie lis 13, 2011 23:10 Re: Kubus wds! torpedy juz zdrowe -SORIA i PICO w ds! dlug300zł

Mruśkowo pisze:To jeszcze na potwierdzenie. Któregoś dnia o poranku moje oczęta zobaczyły.... :twisted:

Obrazek

:love: :love: :love: :love: :love:

a mojego tak bez pamięci kocha Charlie..normalnie sodoma z gomorą :strach: :ryk:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pon lis 14, 2011 10:45 Re: Kubus wds! torpedy juz zdrowe -SORIA i PICO w ds! dlug300zł

Dupa. Dostałam smsa z domku dla dwupaku, że facet musi przerwać urlop i wyjechać słuzbowo za granicę. Nie wie na jak długo. Dowie się dzisiaj po spotkaniu w firmie.

Od rana kłopoty. Nigdy się nie skończą.

Nienawidzę służbowych wyjazdów za granicę. Tym bardziej służbowych wyjazdów facetów za granicę.
Proszę mnie nie pocieszać (jesli komuś coś takiego przyjdzie do głowy) bo sama muszę się pocieszyć i znaleźć nutkę optymizmu w tym całym nie-tylko-kocim pierdolniku.

Marzenia11

Post » Pon lis 14, 2011 12:38 Re: Kubus wds! torpedy juz zdrowe -SORIA i PICO w ds! dlug300zł

Tymczasem wiesci z dt&ds burasiątek :

jesteśmy już po wizycie u weterynarza. Obie kotki są zdrowe mimo, że żyły w takich warunkach w jakich żyły. Niestety nie obyło się bez urazów mechanicznych. Kotka, która ma pourywane wąsiki ma też pękniętą dolną szczękę ale weterynarz ją złożył i założył specjalną klamerkę aby się zrosło. Druga kotka miała więcej szczęścia i nic jej nie dolega. Umówiłem się z weterynarzem na wizytę za tydzień na odrobaczenie.
Kotki mają dwa miesiące i dopiero się uczą jeść stały pokarm. Do tej pory polegały głównie na mleku matki i czasem mogły skubnąć coś tam od niej z miski. Na razie podaję im kocie mleko i po troszku mokrej karmy aby je do niej przyzwyczaić i mogły już normalnie się odżywiać.
Co do kontaktu z kotem to na razie cała trójka na siebie syczy ale na szczęście się nie biją. Stopniowo muszą się do siebie przyzwyczaić.

Marzenia11

Post » Pon lis 14, 2011 12:44 Re: Kubus wds! torpedy juz zdrowe -SORIA i PICO w ds! dlug300zł

Mruśkowo, ale masz modela :mrgreen: :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pon lis 14, 2011 20:18 Re: Kubus wds! torpedy juz zdrowe -SORIA i PICO w ds! dlug300zł

Erin pisze:Mruśkowo, ale masz modela :mrgreen: :ok:

Boski, no nie? :1luvu: I uwielbia pozować. :twisted:

Mruśkowo

Post » Pon lis 14, 2011 22:10 Re: Kubus wds! torpedy juz zdrowe -SORIA i PICO w ds! dlug300zł

Mruśkowo pisze:
Erin pisze:Mruśkowo, ale masz modela :mrgreen: :ok:

Boski, no nie? :1luvu: I uwielbia pozować. :twisted:

Nie "boski" tylko "boska" :D
skanowanie systemu zakończone - czas na tonę maili i kocich fot. Prosze o kciuki :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Śro lis 16, 2011 0:05 Re: Kubus wds! torpedy juz zdrowe -SORIA i PICO w ds! dlug300zł

Obrazek :D

Marzenia11

[poprzednia][następna]