WARSZAWA wyrzucona bo drapała meble. kicia-staruszka. chora

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon lis 14, 2011 20:21 Re: WARSZAWA wyrzucona bo drapała meble. kicia-staruszka. chora

:ok: Strach się ucieszyć żeby nie zapeszyć.
Obrazek Obrazek

Moha

Od: Czw sty 06, 2011 0:05

Post » Pon lis 14, 2011 22:17 Re: WARSZAWA wyrzucona bo drapała meble. kicia-staruszka. chora

Za koteczke :ok: , moze ta pani nie nauczona kogoś prosić o pomoc nie którzy tak mają .....Najważniejsze że dba o kotkę :)

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

Post » Pon lis 14, 2011 23:07 Re: WARSZAWA wyrzucona bo drapała meble. kicia-staruszka. chora

hmm.. nie wiem, w sumie sama przyszła do lecznicy i poprosiła o pomoc, lecznica skontaktowała się ze mną, ja z tą panią i bach - pomoc niepotrzebna. to starsza osoba, może po prostu tak ma. najważniejsze, że zajmuje się kocią bidą najlepiej jak umie, a z pewnego źródła, bo od samej pani dr wiem, że z kotką jest coraz lepiej. rozmawiałam z nią w czwartek i podobno stan łapy z niedzieli do środy bardzo się poprawił (nie ma już ropnia, wszystko się ładnie zaczyna goić). oby tak dalej i obym nie pochwaliła dnia przed zachodem słońca. no nic grunt to myśleć pozytywnie a więc :ok:

putto

Od: Pt cze 17, 2011 18:21

[poprzednia]