blaski i cienie życia z kotem
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
-
juana
-
- Od: Śro cze 15, 2011 7:19
» Nie lis 13, 2011 9:43
Re: Jak sypia gruby kot- Bolutek [*]
TygRyniu, duża nie krzyczy na Franię, tylko z nią rozmawiała. Duża na nas nie krzyczy i nie złości się. I obserwuje nas pilnie. Ale lepiej jej zawsze przypomnieć, że kotkę trzeba obserwować, bo ona nie jest najbystrzejsza
Fasolka
-
MalgWroclaw

-
- Od: Czw paź 15, 2009 17:39
» Nie lis 13, 2011 9:47
I wiesz, tylko to napisałam, a Frania przybiegła do kuwety i od razu zrobiła siusiu.
Fasolka
-
MalgWroclaw

-
-
MaryLux
-
- Od: Pon paź 16, 2006 14:21
» Wto lis 15, 2011 23:07
U nas wszystko ok. My będziemy rzadko pisać, bo Duża dużo pracuje i jest zmęczona a jeszcze musi obsłużyć Mnie i Szpiletkę i Blondasa,no.
A i była u nas taka pani co bardzo jej się Szpiluchna spodobała i by ja chciała i niby wszystko cacy i duza zaczynała już byc szczęsliwa, że może Szpilorek domek bedzie miał swój, ale ta kobita powiedziała, że mała bedzie wychodzić na dwór!!!
I Duża jej podziękowała bo ta pani mieszka koło krajowej 2 i chyba jest niepoważna,no. Więc Szpiluchna nadal z nami.
A i Duża się martwi bo nie ma gdzie postawić budek dla bezdomniaczków a czarny Teodorek ten staruszek około 10+ bardzo smarka 
TygRyszek
-
urwiniu
-
- Od: Nie lut 20, 2011 16:37
» Śro lis 16, 2011 5:56
urwiniu pisze:U nas wszystko ok. My będziemy rzadko pisać, bo Duża dużo pracuje i jest zmęczona a jeszcze musi obsłużyć Mnie i Szpiletkę i Blondasa,no.
A i była u nas taka pani co bardzo jej się Szpiluchna spodobała i by ja chciała i niby wszystko cacy i duza zaczynała już byc szczęsliwa, że może Szpilorek domek bedzie miał swój, ale ta kobita powiedziała, że mała bedzie wychodzić na dwór!!!
I Duża jej podziękowała bo ta pani mieszka koło krajowej 2 i chyba jest niepoważna,no. Więc Szpiluchna nadal z nami.
A i Duża się martwi bo nie ma gdzie postawić budek dla bezdomniaczków a czarny Teodorek ten staruszek około 10+ bardzo smarka 
TygRyszek
TygRysiu
Moja duża mówi, że też ma okropnie w pracy, a przecież i tak sprawy nasze i bezdomniaków są najważniejsze, więc musi je załatwiać.
Ta pani, co mieszka koło krajowej 2, nie ma wyobraźni, ale lepiej, żeby nie nabrała doświadczenia na nieszczęściu Szpilki.
Wiesz, moja duża ma jakieś takie dziwnie podobne zmartwienia do Twojej. Dzisiaj się martwiła, bo Czarna co prawda przyszła, ale chyba tylko sprawdzić, co i jak, bo wcale nic nie zjadła. Źle nie wygląda (była szczepiona), ale duża okropnie się martwi.
Fasolka

-
MalgWroclaw

-
-
MaryLux
-
- Od: Pon paź 16, 2006 14:21
» Czw lis 17, 2011 6:00
TygRysiu, duża dzisiaj wcześniej wstała. Niedługo to już w ogóle nie da nam spać.
Fasolka
-
MalgWroclaw

-
» Pt lis 18, 2011 22:55
Już wróciła i jest okropnie zdenerwowana po rozmowie w sprawie Szpiletora. Jakas jej była uczennica chciała adoptowac, ale ta z kolei de...ka tak ja Duża nazwała, nie wysterylizuje bo po co kici krzywde robic
Duża podziekowała mało uprzejmie i Szpilka nadal z nami
TygRych
A Teodor na mrozie

Duża
-
urwiniu
-
- Od: Nie lut 20, 2011 16:37
-
MalgWroclaw

-