PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lis 14, 2011 19:25 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

Erin pisze:Zosiu, Zosiu - jaka Ty do Pysi podobna jesteś :P
Królewna taż ma skarpeteczki :D

Dzisiaj nawet przygladałam się Pysi Twojej i to samo mi do głowy przyszło...zwłaszcza jak mała była :D .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Pon lis 14, 2011 19:29 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

Kloniki :mrgreen: :1luvu:

Obrazek

Obrazek

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pon lis 14, 2011 19:31 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

Jak dwie siostry z jednego miotu 8O ...
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Pon lis 14, 2011 19:31 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

Takie same skarpeteczki, takie same marchewkowe noski :P
I kolorek futerka podobny bardzo :love:

Erin

Post » Pon lis 14, 2011 19:33 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

Te rękawiczusie to u mojej Zosieńki troszkę przykurzone, no ale cóż, kot wychodzący :( .

vip

Post » Pon lis 14, 2011 19:34 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

Vanishem potraktuj.

Erin

Post » Pon lis 14, 2011 19:41 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

Coś Ty, Zosia to dama, nawet brudne rękawiczki z godnością nosi :ryk: .
Cioteczki, ja Was na chwilę zostawię, muszę użyczyć modemu mojej młodszej córce, bo jej transfer już wyczerpany, a jakąś prezentację ma do zrobienia.
Postaram się jeszcze potem wejść, ale jakby nie...to kolorowych :1luvu: !

vip

Post » Pon lis 14, 2011 20:28 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

vip0 pisze:Daj spokój, mnie włosy dęba stają, jak wstaję rano i widzę dno w misce na suche 8O .
Mam 4 potwory- odkurzacze :evil: .

To teraz przez pewien czas nie będziesz musiała się martwić o jedzenie dla kociastych, niech jedzą do woli!
W tym tygodniu "paczuszka" z jedzonkiem powinna dojść do Ciebie :)

rapsodia82

Od: Nie sty 03, 2010 14:55

Post » Pon lis 14, 2011 20:34 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

vip0 pisze:Jak na kota " wychodzącego " Alutek mój zadziwiająco szybko drze do domu po załatwieniu " sprawy ".

Obrazek

I kolega ma spory ten tyłeczek :wink: Jak patrzę na Ryszarda też tak z góry- no czysty oświęcim

juana

Od: Śro cze 15, 2011 7:19

Post » Pon lis 14, 2011 20:47 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

Cześć Gosiu .Śliczna Zosia i Alutkowi też niczego nie brak.
Juana, jak to Rysiek oświęcim :?: ...Ja na niego głosowałam w ankiecie na mistera miau....jest śliczny.
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Pon lis 14, 2011 20:56 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

Ale dużo super zdjęc :1luvu: :1luvu: :1luvu: A porównanie dziewczyn mnie rozwaliło, rzeczywiście identyczne 8O
No i panda na deser :mrgreen:
Sprawne Łapy Fizjoterapia Zwierząt http://sprawnelapy.pl/
Fundacja KOT http://fundacjakot.pl/

justyna p

Od: Pon paź 18, 2010 19:45

Post » Pon lis 14, 2011 21:08 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

kocurzyca41 pisze:Cześć Gosiu .Śliczna Zosia i Alutkowi też niczego nie brak.
Juana, jak to Rysiek oświęcim :?: ...Ja na niego głosowałam w ankiecie na mistera miau....jest śliczny.

Ależ my dziękujemy baaaaaaaaaaaardzo za głos :1luvu:
Takie porównanie mi do Alusia się nasunęło :mrgreen: . Aluś z góry taki fajny okrąglutki, a Rysiek to taki chudzielec :mrgreen: . Urody mu to oczywiście nie odejmuje :D :D . A to w taki razie dla Ciebie

Obrazek

juana

Post » Pon lis 14, 2011 21:11 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

Łomatulu...tutaj jeszcze śliczniejszy.Mam słabość od rudusiów.....
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Pon lis 14, 2011 21:15 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

kocurzyca41 pisze:Łomatulu...tutaj jeszcze śliczniejszy.Mam słabość od rudusiów.....

:oops: :1luvu: :1luvu:

juana

Post » Pon lis 14, 2011 22:08 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

Erin pisze:Takie same skarpeteczki, takie same marchewkowe noski :P
I kolorek futerka podobny bardzo :love:

Do grona kloników chciałabym zgłosić naszego Ślepcia
Obrazek

Ten sam urok, czar i białe skarpetki :ok:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

[poprzednia][następna]