Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Magija pisze:magicmada pisze:Szybki opis Stona, niestety nie sprawdziłam jego numerka.
Stone to około 3, 4 letni duży kot o czarnym futerku. To kolejny kot, którego dotychczasowe życie runęło w gruzach, zmarł jego właściciel. Kot został przyniesiony do schroniska w worku na ziemniaki, przez sąsiadów zmarłego opiekuna. Na razie niewiele wiadomo o jego charakterze, przez pierwsze godziny w schronisku zachowywał się, jakby był w szoku, patrzył przed siebie, siedząc bez ruchu. Jak zaklęty w kamień. Z doświadczenia wiemy, że koty domowe trafiające do schroniska, często źle znoszą warunki schroniskowe, szybko zapadają na zdrowiu, załamują się psychicznie, dlatego też zestresowany Stone potrzebuje pilnie znaleźć kochający dom.
Madziu wyslij to do Asi wraz ze zdjeciami to wrzuci na www schrioniskową
magicmada pisze:Skoro ma iśc an stronę schroniskową, to wiadomo, że przebywa w schronisku:)
magicmada pisze:Uzupełniłam ogłoszenia o godz. adopcji i miejsce pobytu, Abira i Stone już wysłani do Sis i magdaradek.
felusia pisze:i przystojny tajemniczy burasek lub tajemnicza buraska z 2
Uploaded with ImageShack.us[/img]
Georg-inia pisze:felusia pisze:i przystojny tajemniczy burasek lub tajemnicza buraska z 2
Uploaded with ImageShack.us[/img]
to Pan Szufelkajuż ma ogłoszenia, godzinę temu rozesłałam do wstawienia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 63 gości