Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kasiakom pisze:Proszę się przyznać, która z Was stała dziś koło 14 przy skarbonce na wystawie i skradła uśmiech mojego Jasia?
Konin pisze:stała, stała, razem z E.S.
jeszcze się nie rozliczyły, ponoć jest 400zł
Ja-Ba pisze:Konin pisze:stała, stała, razem z E.S.
jeszcze się nie rozliczyły, ponoć jest 400zł
Rozliczyły się.
Zebrano 464,78 zł
Początkowo był plan aby pieniądze te przeznaczyć na zakup karmy w ramach pomocy dla wolontariuszek dokarmiających koty na dużym osiedlu Zatorze bo przynajmniej dwie z nich już od dawna mają dylemat czy karmić koty czy kupić cokolwiek dla siebie.
Jednak ostatecznie 26.11. po zebraniu TOZ uzgodniono z nowo wybranym kierownikiem schroniska że za pieniądze te zostanie zakupiona karma dla kotów w schronisku - byłam świadkiem przekazania pieniędzy przez panią Anię nowemu kierownikowi na ten cel.
Wyszukałam na Allegro okazję - w sklepie Psia Kość whiskas dla dorosłych - kurczak w cenie 6,6 za kg i zamówiłam dla schron iska dwa worki po 28 kg = 56 kg na łączną kwotę 369,98 zł
Karma dzisiaj została do schroniska dostarczona, ale..... odmówiono jej odebrania ponieważ w tzw. międzyczasie pieniądze zostały spożytkowane na inny cel / naprawa auta służbowego/.
Stanowisko schroniska pozostawiam bez komentarza.
Włascicielowi sklepu "Psia Kość" mogę dziękować za wyrozumiałą postawę i ludzkie podejście gdy zadzwoniłam do niego by wyjaśnić sytuację i przeprosić.
Użytkownicy przeglądający ten dział: egw, ewar, Google [Bot] i 201 gości