Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
puszatek pisze:to pozostał...Maciuś i tygryski
smarti pisze:Dziewczyny-gdyby te spośród nas które mają dt (lub też nie mają dt) podzieliły się kociakami i każda wzięłaby chociaż po 1 kociaku to największe miziaki dałoby się uchronić..
żadna z nas nie może,żadna z nas nie ma miejsca - ale też bez nas te koty zginą w strasznych torturach jeśli my im nie pomożemy!
lepsza łazienka,piwnica,klatka...cokolwiek-niż obcięta głowa na torach..
gdybyście się zgodziły to ja , na dobry początek, wzięłabym Maciusia albo/i mamusię z synkiem-(aby ich nie rozdzielać)-(choć tak na prawdę nie mam ani sił ani miejsca albo ostatecznie mam miejsce max na 1-go)
dla Was zostałyby kociaki-łatwiej adopcyjne..co Wy na to?
ja już drugą noc nie moge przez to spać ..trzeba jakoś pomóc tym kotom!!
pytanie do Adzi-czy mamusia jest po sterylce i czy synka dałoby się razem z Maciusiem wysterylizować (jeśli oczywiście to nie byłoby ze szkodą dla ich zdrowia). - bo nie planuję hodowli,a mój wet wraca dopiero 29-go
Kelaris pisze:Do 9 grudnia jest jeszcze sporo czasu, mam nadzieję, że uda się do tej pory coś dla nich znaleźć. Gorzej z tymi pozostającymi na dworze... No i co z Maciusiem i Tygryskami? Ich też trzeba chronić.
Anno![]()
Może niech ktoś z okolic by zorganizował TDT dla jakiegoś kociaka, który potem poszedł by na DT do Anny?
Anna Kubica pisze:Chodziło mi o kociaka któregoś ,który tam został i jest bezpośrednio narażony, jeśli ktoś mógłby zabrać na tdt do 4 grudnia , wczoraj już pytałam o tdt na ten czas, niestety bez rezultatów
Kelaris pisze:Anna Kubica pisze:Chodziło mi o kociaka któregoś ,który tam został i jest bezpośrednio narażony, jeśli ktoś mógłby zabrać na tdt do 4 grudnia , wczoraj już pytałam o tdt na ten czas, niestety bez rezultatów
Zapytałam też na fb, może akurat ktoś się podejmie przetrzymania kotka.
puszatku, orientujesz się może, czy te dwa koty co są u adzi liczą się do reszty, czy to całkiem inne koty nie mające w ogóle udziału w temacie?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 166 gości