50kotów Darłowo- czas sterylek. Zapraszam do III wątku ! :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob lis 12, 2011 20:43 Re: 50kotów Darłowo- jak zawsze potrzebne tymczasy :(

Dzięki dziewczyny :D I dzięki Ani za przeszkolenie :mrgreen: :ok: :1luvu:

Marzenia, też się sama na tym złapałam :ryk: no to poprawiam :)

:ok: :ok: :ok:
Obrazek

kinia098

Od: Pt maja 01, 2009 21:53

Post » Sob lis 12, 2011 20:47 Re: 50kotów Darłowo- jak zawsze potrzebne tymczasy :(

może nie poprawiaj? :wink: tytuł intryguje i zachęca do wejścia na wątek :D
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*),Belcia(*),Krzysiek!(*),Czunia(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Sob lis 12, 2011 21:11 Re: 50kotów Darłowo- jak zawsze potrzebne tymczasy :(

Marzenia11 pisze:może nie poprawiaj? :wink: tytuł intryguje i zachęca do wejścia na wątek :D

no a już poprawiłam :mrgreen:

Może ma ktoś Stronghold na odsprzedanie/podarowanie ? Potrzeby mi jest dla Dyzia i Mamby- bez tego ich nie wyadoptuję i bez sensu będzie jej w takiej sytuacji ogłaszać :( Tylko to powinno zabójczo zadziałać na te gnidy, wszoły, czy jak to tam się zwie :roll:
Obrazek

kinia098

Post » Nie lis 13, 2011 22:27 Re: 50kotów Darłowo- jak zawsze potrzebne DT :(

4 koty w drodze do Wawy :lol: :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Kociska zamieszkają w stajni w Koczargach ;) Będą tam miały pełną miseczkę, ciepłe schronienie i opiekę :D :ok: :dance: :dance2: To właśnie buraska i czarna były ostatnio na sterylce ;) Kocurka wykastrują troszkę później, bo stwierdziłam, że chyba jest jeszcze za mały :mrgreen: Matkę i chłopaczka łapałam dopiero dziś. Już się bałam, że mi się nie uda, ale zadzwoniłam do p. Jurka z prośbą o pomoc i udało się :D Co prawda ucierpiała na tym jego ręka, troszeczkę moja no i najważniejsze.. moja rękawiczka, która wpadła do transportera razem z kotami :ryk:

No i jestem już pewna, że mamusia, to Birma z falochronów w Darłówku. Ciekawe tylko, co z jej dwójką dzieciaków :? No i kto przywlekł ją do Darłowa :evil:

Wydałam 2,19zł na coś dziwnego i słonego, na co koty za bardzo nie chciały się dać złapać :lol: Skorzystał na tym biedny, starutki, bardzo milutki piesek. Często widzę, jak leży na ulicy :(

Na marginesie:
PILNIE potrzebny Stronghold :!:
no i znowu potrzebny transport do WAWY :ryk:
Obrazek

kinia098

Post » Pon lis 14, 2011 10:09 Re: 50kotów Darłowo- 4 kociska w drodze do Wawy :)

witam :1luvu:
Obrazek

panimama

Od: Czw paź 08, 2009 15:14

Post » Pon lis 14, 2011 10:15 Re: 50kotów Darłowo- 4 kociska w drodze do Wawy :)

Znowu? To już nie mogłaś ze mną posłać? :twisted:
Kocurek się obsrał troszku, ale ogólnie już jest ogarnięty. Wszystkie podjadły (rzuciły się na jedzenie!), popiły dużo (bo było gorąco w pociągu), teraz siedzą w transporterkach obok mnie i dzielnie pracują :mrgreen:
Znaczy ja pracuję, a one śpią.

Są bardzo fajne, Birma też się daje głaskać z zaskoczenia ;)
Z panią jestem umówiona ok. piątej :)

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Pon lis 14, 2011 19:52 Re: 50kotów Darłowo- 4 kociska w drodze do Wawy :)

Kingo,
witam i przede wszystkim gratuluję. Jesteś super dziewczyna Obrazek
Mania, Lucjan(*), Patysio, Severino, Kleo, Mafia, Tola,Lissy i Missy
ścieżka do nas:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=171943
Obrazek

ilgatto

Od: Czw lis 03, 2011 23:25

Post » Pon lis 14, 2011 19:54 Re: 50kotów Darłowo- 4 kociska w drodze do Wawy :)

Szalony- gdyby był Stronghol, czyli kasa na niego, to kocurek zabrałby się na pewno z Tobą :cry: Jeszcze raz wielkie dzięki za pomoc w transporcie ;) :1luvu: Fuksnęło się nam też z taxą zafundowaną przez p. Jurka :mrgreen:

Doszło 20zł od Kareny za sprzedane perfumki :D :ok: :1luvu:

Ja wiedziałam, że tak będzie.... Nie wiem, po prostu nie wiem, co dalej.
Obrazek

Obrazek

Planowałam zrobić sobie tydzień przerwy, trochę odetchnąć. Jak widać, ktoś chyba tego nie chce....

Domu szuka też ten, najprawdopodobniej wyrzucony z domu, kocurek.
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

edit:
Jak dobrze, że mają wspólny dom :D :1luvu: Misia tylko coś dalej płochliwa i niepewna :(
Obrazek
Obrazek

kinia098

Post » Pon lis 14, 2011 21:33 Re: 50kotów Darłowo- mega pilnie potrzebny Stronghold.

Birma mi pod koniec dnia uciekła z transportera, ale złapałam 8)
Pani fajna, więc musi być dobrze :)

Jakby trzeba było jechać znów, to może chociaż do Gdańska uda Ci się znaleźć kogoś, kto dowiezie..? :mrgreen:

Szalony Kot

Post » Pon lis 14, 2011 22:08 Re: 50kotów Darłowo- mega pilnie potrzebny Stronghold.

Szalony Kot pisze:Birma mi pod koniec dnia uciekła z transportera, ale złapałam 8)
Pani fajna, więc musi być dobrze :)

Jakby trzeba było jechać znów, to może chociaż do Gdańska uda Ci się znaleźć kogoś, kto dowiezie..? :mrgreen:

Pierwsze relacje już mam :D
Koty bardzo, bardzo, bardzo się podobają :mrgreen: Na razie są na stryszku, gdzie mają ciepło od rury idącej od kominka :lol: i chyba ze 100 metrów przestrzeni do zwiedzania 8O także full wypas :D :ok:

Będę kręcić :mrgreen: A przez Toruń nie będziesz przejeżdżać, nie? :?

Szukam osoby do wizyty przed adopcyjnej w Wawie na ul. Ząbkowskiej :D
Ostatnio edytowano Pon lis 14, 2011 22:53 przez kinia098, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

kinia098

Post » Pon lis 14, 2011 22:23 Re: 50kotów Darłowo- mega pilnie potrzebny Stronghold.

na pewno na ul. Ząbkowej? a nie Ząbkowskiej? :D
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*),Belcia(*),Krzysiek!(*),Czunia(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Pon lis 14, 2011 22:53 Re: 50kotów Darłowo- mega pilnie potrzebny Stronghold.

Marzenia11 pisze:na pewno na ul. Ząbkowej? a nie Ząbkowskiej? :D

masz rację :ryk: :ok:
Obrazek

kinia098

Post » Pon lis 14, 2011 23:21 Re: 50kotów Darłowo- mega pilnie potrzebny Stronghold.

kinia098 pisze:
Marzenia11 pisze:na pewno na ul. Ząbkowej? a nie Ząbkowskiej? :D

masz rację :ryk: :ok:

wiesz, Stlyca duża jest, wszystkich ulic nie znam, ale jakoś tak mi przyszło do głowy... :wink:
ja się nie zgłaszam :mrgreen:

Marzenia11

Post » Pon lis 14, 2011 23:41 Re: 50kotów Darłowo- mega pilnie potrzebny Stronghold.

Jakbym do Gdańska jechała, to przez Toruń :> Inaczej się nie da.
Wizyta ta strasznie daleko. Może wpisz w tytule lub poproś na wątku wizytowym? Tam z Wawy to ludzie dość często się piszą :)

Szalony Kot

Post » Wto lis 15, 2011 14:09 Re: 50kotów Darłowo- mega pilnie potrzebny Stronghold.

Mogę się ew. przejechać na tę Ząbkowską jak się nikt inny nie znajdzie.
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

[poprzednia][następna]