Czarny Kocie...(*)....Ruda Łapa i...Kochane rude w domu...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lis 12, 2011 19:29 Re: Kubus wds! torpedy juz zdrowe -SORIA i PICO w ds! dlug300zł

Szalony Kot pisze:Zostanie Ci podejrzanie mało kotecków (żart) :ryk:

masz szczęscie :evil: :evil: :evil:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Sob lis 12, 2011 20:52 Re: Kubus wds! torpedy juz zdrowe -SORIA i PICO w ds! dlug300zł

Nie mogłam się powstrzymać, żeby nie "ukraść" tego linku z wątku Megany - cudo, leżę i kwiczę, a moje futra patrzą na mnie jak na wariatkę poniekąd mają rację :mrgreen:
http://www.youtube.com/watch?v=RmuyXzMb ... re=related
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Sob lis 12, 2011 21:07 Re: Kubus wds! torpedy juz zdrowe -SORIA i PICO w ds! dlug300zł

Bianka 4 pisze:Nie mogłam się powstrzymać, żeby nie "ukraść" tego linku z wątku Megany - cudo, leżę i kwiczę, a moje futra patrzą na mnie jak na wariatkę poniekąd mają rację :mrgreen:
http://www.youtube.com/watch?v=RmuyXzMb ... re=related

pokwiczę i pozachwycam się później albo jutro bo mnie wyprawa dzisiejsza własnie zwala z nóg na wszelkich frontach... łóżko z kotami czeka.. :roll:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Sob lis 12, 2011 21:10 Re: Kubus wds! torpedy juz zdrowe -SORIA i PICO w ds! dlug300zł

Własnie Everest mega przyłozył Moko, aż znieruchomiała na chwilę. krótko mówiąc: @#$%^& :evil:
teraz próbuje się zrewanżować. potrzymam za dziewczynę :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

a w ogole to chyba poszło o biało-turkusowe futerko od myszki, uwielbiane przez Everesta, co widac kilka stron temu na fotach.

Marzenia11

Post » Nie lis 13, 2011 9:37 Re: Kubus wds! torpedy juz zdrowe -SORIA i PICO w ds! dlug300zł

Obrazek
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Nie lis 13, 2011 12:49 Re: Kubus wds! torpedy juz zdrowe -SORIA i PICO w ds! dlug300zł

Hejka! :1luvu:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Nie lis 13, 2011 15:34 Re: Kubus wds! torpedy juz zdrowe -SORIA i PICO w ds! dlug300zł

Dzisiaj kolejne koty dzięki ogłosszeniom Adama znalazły dom, choć jak się okazuje wcale nie były ogłaszane :mrgreen:
Kotu8chy- maleńkie maluchy :mrgreen: mają dwa miesiące i mieszkają z mamą w budce w altance na działakch a wiadomo, ze już jest bardzo zimno, a w nocy mróz. Pan, mieszkający na Stegnach, który ma Ozyrysa :D , czarnego jak smoła, 4miesięcznego, torpedopodobnego kocurka , szukał towarzystwa dla kociaka. Wynalazł Józia lub Kicię, ale generalnie stwierdził, ze mu jest wszystko jedno, byleby maluch był w podobnym wieku, aby się mogły dogadać. I jedno burasiątko pojechało do pana na ds , a drugie na dt. :piwa: :piwa: :piwa:
Zwloklam się dzisiaj na wizytę pa na Sttegny (kawałek ode mnie :roll: ) ale było warto.
mam nadzieję, zę maluchy będą zdrowe i szybko jeden znajdzie swoj stały domek :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Nie lis 13, 2011 16:39 Re: Kubus wds! torpedy juz zdrowe -SORIA i PICO w ds! dlug300zł

Świetne wiadomości :ok: :ok: :ok: Mam nadzieje, że Pan zakocha się w obydwu kociakach i żadnego już nie odda :mrgreen:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Nie lis 13, 2011 21:50 Re: Kubus wds! torpedy juz zdrowe -SORIA i PICO w ds! dlug300zł

Uratowane dzisiaj maluszki - burasiątka :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Obrazek Obrazek Obrazek

i fragment maila, ktory dzisiaj dostałam od pana:

Żyjąc na działkach nie miały lekko widać to po jednej – widoczne pourywane wąsiki. Poza tym jest lekko zdziczała i syczy jak chcę ją pogłaskać. Być może to wina miejsca gdzie żyły. Z tego co dowiedziałem się od Pani z którą byłem na działkach po nie to są po kotce wyrzuconej z domu więc chyba za bardzo nie potrafiła się i potomstwa bronić przed gryzoniami uciekającymi do altanki przed nadchodzącą zimą. Mam tu na myśli myszy i szczury. A poza tym kocie jedzenie które tam było jest równie smaczne dla gryzoni jak odpadki które wyrzuca człowiek więc najwyraźniej musiała walczyć o życie i jedzenie.
Co do drugiej to jest bardzo nieśmiała ale nie syczy. Jest troszkę mniejsza od siostrzyczki i nie widać po niej tych przeżyć co po tej drugiej.
Obie jednak się boją ale mimo wszystko dają się głaskać choć jedna jak już pisałem syczy.

Marzenia11

Post » Nie lis 13, 2011 21:52 Re: Kubus wds! torpedy juz zdrowe -SORIA i PICO w ds! dlug300zł

Marzenia11 pisze:Tadam!!!! :D :D :D :D :D :D

W nocy ogłoszenia a w dzień wizyta i... Everest i Moko mają razem domek! :D :D :D :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Adam :1luvu: :1luvu: :1luvu: :wink:
a jutro swoją szansę ma Józio lub Kicia :ok: :ok: :ok:

Torpedy jadą w poniedziałek albo we wtorek, zależy kiedy znajdę siły na wyjście z łózka i będą moimi sąsiadami :D
potrzebne kciuki za maluchy, za domek, za zdrowie, za długie, radosne i szczęsliwe życie... :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

super :dance2: :dance2: :dance2: :dance2: :dance2: :dance: :dance2: :dance2: :dance2: :dance2: :dance2:

a kto to jest Józio i Kicia 8O 8O

a już doczytałam-to te cuda na górze :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

posyczy posyczy i przestanie-kot syczy ze strachu a nie z agresji.
Ostatnio edytowano Nie lis 13, 2011 21:56 przez smarti, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Nie lis 13, 2011 21:53 Re: Kubus wds! torpedy juz zdrowe -SORIA i PICO w ds! dlug300zł

Józio i Kicia to tymczasy pani Renaty - jej pomagam w adopcjach mimo wszystko :wink: bo ja mam krotką pamięc po prostu, ot co :D :D :D :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Nie lis 13, 2011 21:59 Re: Kubus wds! torpedy juz zdrowe -SORIA i PICO w ds! dlug300zł

nie smarti - Józio i Kicia to nie są te maluchy na górze :D te maluszki nie mają jeszcze imion i nawet nie wiadomo do końca jakiej są płci

Marzenia11

Post » Nie lis 13, 2011 22:17 Re: Kubus wds! torpedy juz zdrowe -SORIA i PICO w ds! dlug300zł

Ku przestrodze, co wyrasta z Marzeni tymczasów :mrgreen: Koty pościelowe. 8)

Obrazek

Obrazek
"Kubusiu? Tak Prosiaczku? Przepraszam...Ale za co? Za to, że miłość do ciebie w moim serduszku jest tak mała jak ja."
Edisiu, przepraszam...jesteś w moim serduszku...

Mruśkowo

Od: Pt gru 04, 2009 18:36

Post » Nie lis 13, 2011 22:22 Re: Kubus wds! torpedy juz zdrowe -SORIA i PICO w ds! dlug300zł

Mruśkowo pisze:Ku przestrodze, co wyrasta z Marzeni tymczasów :mrgreen: Koty pościelowe. 8)

Obrazek

Obrazek

Kochane (nie) moje Nusiątko :love: :love: :love: :love: :love: :love:

Marzenia11

[poprzednia][następna]