Nasze kotki kocury i bywa że kocięta /część diabli wie która

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lis 12, 2011 21:04 Re: Nasze kotki kocury i bywa że kocięta /część diabli wie która

kiche_wilczyca pisze:patrzę i się zastanawiam co to za rudy kot
a co, zmieniła się na twarzy? :mrgreen:

najmysia

Od: Pt lis 04, 2005 14:43

Post » Sob lis 12, 2011 21:15 Re: Nasze kotki kocury i bywa że kocięta /część diabli wie która

jakaś taka masywniejsza się zrobiła :)
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Sob lis 12, 2011 21:26 Re: Nasze kotki kocury i bywa że kocięta /część diabli wie która

Bo przytyła i ofutrzyła sie już :D
Obrazek
PRAWDZIWE NEVY NIE MAJĄ W RODOWODZIE SOMALIJCZYKÓW!!!

NASZ WĄT: viewtopic.php?f=1&t=145040&start=780

Szura-najmysi mama

Od: Pon sty 22, 2007 19:46

Post » Sob lis 12, 2011 22:51 Re: Nasze kotki kocury i bywa że kocięta /część diabli wie która

Laska się z niej robi. Ciekawe na jak długo :twisted:

najmysia

Post » Sob lis 12, 2011 23:46 Re: Nasze kotki kocury i bywa że kocięta /część diabli wie która

PcimOlki pisze:
najmysia pisze:
KotkaWodna pisze:a prezeską zostanie Święta Fiesta Od Kociego Szczęścia
oj nie sądzę by zechciała przyjąć tą zaszczytną funkcję. Jej niedościgniona skromność, by na to nie pozwoliła. Toż prezesem musi być tłumok nad tłumokami. ...
O - to coś dla mnie. :mrgreen:

Marta - czy ty czasem za bardzo nie jedziesz po bandzie na podstawie informacji o nieokreśłonej wiarygodności? Wiesz, że rozwijanie bezpodstawnej nagonki upodabnia cie do ludków których tak nienawidzisz - stajesz się zła z głupoty, nie z wyboru złej drogi.

Czy zawsze każda dyskusja musi się rozwijać w jazgot bazarowych przekup i kompletnie rozmijać się z istotą zagadnienia? Teraz np. będą 2 strony na temat jednego zdania o tłumokach, bo duma Dam Statecznych została zszargana. Nic to pyszczenie nie wnosi.

Osobiście nie widzę za bardzo powodu do wszczynania afery bo:
1. Postanowienia umowy nie zostały naruszone nawet jeśłi poniższe sa falszywe.
2. Fiesta twierdzi, że poinformowała hodowcę i nie ma dowodów, że tak sie nie stało. (Słowo pojedynczej osoby jest tak samo gówno warte.)
3. Fiesta deklaruje, że koty są izolowane, a FIV nie jest wiatropylne bądź co bądź.
4. Nie ma pewności czy kotka fiesty jest w istocie plusowa. (I tu można się ew. czepić, że PCR nie zrobiła.)

Pixie - rzucając słowo KŁAMIESZ, może warto było by stanowisko uzasadnić merytorycznie. Bez tego zostaje puste słowo. Słowo warte tyle samo, co bełkot reszty bazaru.

Pcimolku, jeżeli masz ptaszka jak fistaszka, to jeszcze nie powód, żebyś odreagowywał na forum swoje ptaszkowe niedobory :ryk: :ryk: :ryk:

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Sob lis 12, 2011 23:50 Re: Nasze kotki kocury i bywa że kocięta /część diabli wie która

Jak wy możecie tak oczerniać Jaśkę, ona zawsze pikna, a że z trafieniem w typ trochu jej nie wyszło to nie jej wina :roll:
Obrazek

Satyr77

Od: Pt lip 31, 2009 12:06

Post » Nie lis 13, 2011 5:57 Re: Nasze kotki kocury i bywa że kocięta /część diabli wie która

najmysia pisze:Laska się z niej robi. Ciekawe na jak długo :twisted:

:ok: :ok: :ok: :ok:
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Nie lis 13, 2011 7:18 Re: Nasze kotki kocury i bywa że kocięta /część diabli wie która

Obrazek

najmysia

Post » Nie lis 13, 2011 9:04 Re: Nasze kotki kocury i bywa że kocięta /część diabli wie która

Krzyś, Jaśminka cała pikna jest i ostatnio nikogo nie podrapala. To że ma profil troche norweski, faktycznie nie jest jej winą! Widzialyśmy co bralyśmy. Wydawalo nam sie jednak, że wyrośnie z tego :ryk: Ale jej dzieci zawsze sa śliczne :ok:
Obrazek

Szura-najmysi mama

Post » Nie lis 13, 2011 16:33 Re: Nasze kotki kocury i bywa że kocięta /część diabli wie która

Jaśka i reszta cudowne i śliczne, i to oczekiwanie na jedzonko ........... A co dobrego dostały?Obrazek
Obrazek Obrazek

Monika53

Od: Sob maja 29, 2010 17:19

Post » Nie lis 13, 2011 16:34 Re: Nasze kotki kocury i bywa że kocięta /część diabli wie która

Zgubiłam swój ulubiony kolczyk z kotem !!!!!!!!
I gdzie taki kupić????? :cry:
Obrazek Obrazek

Monika53

Od: Sob maja 29, 2010 17:19

Post » Nie lis 13, 2011 17:08 Re: Nasze kotki kocury i bywa że kocięta /część diabli wie która

Monika53 pisze:i to oczekiwanie na jedzonko ........... A co dobrego dostały?I

Wszystkie dostaly gotowanego cycka kurzego, ale każde prawie trochę inaczej podanego :D
Jaśmina, Maszkai Niusia jedzą kuraka w rosolku bez zbędnych wymyslów, Szurkce i Klusiowi trzeba kuraka utytlać w Gourmecie, Biełce, Mimiemu i Ginger drobniuteńko pokroic i udawać że to pasztet Gourmetowy :evil: Cioteczka nie zniża się do jedzenia gotowanego. Trzeba pamietać i dać surowe mięsko. Ot i wszystkie najedzone :D
Obrazek

Szura-najmysi mama

Post » Nie lis 13, 2011 19:09 Re: Nasze kotki kocury i bywa że kocięta /część diabli wie która

Monika53 pisze:Zgubiłam swój ulubiony kolczyk z kotem !!!!!!!!
I gdzie taki kupić????? :cry:
szukaj na allegro, albo na wystawach.

najmysia

Post » Nie lis 13, 2011 19:12 Re: Nasze kotki kocury i bywa że kocięta /część diabli wie która

Dziewczyny i do Was przyszłam sie pocieszyć-Tomcio znalazł domek-forumowy!!!!!

Najmysia ale cud-mniód banerek zrobiłaś-woooow! 8O -no daje się zauważyć!-sama magia!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Nie lis 13, 2011 19:19 Re: Nasze kotki kocury i bywa że kocięta /część diabli wie która

kropkaXL pisze:Najmysia ale cud-mniód banerek zrobiłaś-woooow!
to nie ja go zrobiłam tylko Karolina Augustyńsja, która robiła grafikę do mojej strony. Moje były tylko sugestie, do których ona się świetnie dostosowała. Ja nie umiem robić stron. Banner jest po prostu wyciętym nagłówkiem strony, nota bene przez Krzyśka, bo nawet tego nie wiedziałam jak dokonać Obrazek

Fakt, sam bannerek jako taki potrafię zrobić, ale wzięłam z nagłówka żeby pasował stylistycznie do strony, generalnie mówiąc, poszłam na łatwiznę.

najmysia

[poprzednia][następna]