Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Haker1 pisze:Rysiu zrobiłeś figurę, dwa metry kota.
Jak to nie wiedzą jaka rasa, rasa najbardziej szlachetna![]()
A jak tam Babcia już się do ciebie przyzwyczaiła, zna już twoje zwyczaje?
Haker
juana pisze:mrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuu dobry wszystkim![]()
Ja tez się cieszę, w sumie, że tu jestem. Tu też mam dużo fajnych kątów ale tam było mi zimno w łapki. A tutaj jak chodzę to mam miękko
. I nawet wszyscy Duzi fajniejsi niż tam- ostatnio przyszli jacyś w gości, to wcale się ich nie bałem. I nawet potem usiadłem na środku pokoju i się patrzyłem na nich, a jak zobaczyłem, że oni na mnie też, to chciałem pokazać jaki jestem fajowy kot i się położyłem i się wyciągałem na cała długość. No, potem mówili, że jeszcze tak długiego kota nie widzieli
. I pytali Dużej mojej jaka to rasa, o
![]()
Ryszard![]()
MaryLux pisze:juana pisze:mrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuu dobry wszystkim![]()
Ja tez się cieszę, w sumie, że tu jestem. Tu też mam dużo fajnych kątów ale tam było mi zimno w łapki. A tutaj jak chodzę to mam miękko
. I nawet wszyscy Duzi fajniejsi niż tam- ostatnio przyszli jacyś w gości, to wcale się ich nie bałem. I nawet potem usiadłem na środku pokoju i się patrzyłem na nich, a jak zobaczyłem, że oni na mnie też, to chciałem pokazać jaki jestem fajowy kot i się położyłem i się wyciągałem na cała długość. No, potem mówili, że jeszcze tak długiego kota nie widzieli
. I pytali Dużej mojej jaka to rasa, o
![]()
Ryszard![]()
Ryś jest rasy ełckiej krótkowłosej
juana pisze: to chciałem pokazać jaki jestem fajowy kot i się położyłem i się wyciągałem na cała długość. No, potem mówili, że jeszcze tak długiego kota nie widzieli. I pytali Dużej mojej jaka to rasa, o
![]()
Ryszard![]()
Haker1 pisze:Parapety to moje królestwo, mam na dwóch ukochanych specjalne poduchy.
Poranna drzemka, o przepraszam poranne obserwacje ornitologiczne prowadzę na parapecie w moim pokoju.
Parapet kuchenny często zajmują pomidory, ale ja daję radę i tez się mieszczę![]()
Parapety, stoły, blaty kuchenne, oparcia foteli są w moim władaniu.
Haker
MalgWroclaw pisze:Z dużą myślimy, że bezdomniaki są, tylko jeszcze nie wiedzą, że Twoja Duża jest dobra. Ale kot domowy ma ciężkie życie, jak duże biorą się za bezdomniaki, coś o tym wiem.
Fasolka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 399 gości