Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
meksykanka pisze:No jaka szkoda, że ja też daleko![]()
Renifer znowu zaniemognięty.... leży w łóżku....
Może ktoś pomoże![]()
Rozumiem, że przy okazji kolejnych bazarków będziemy zbierać na operację i sterylkę koteńki.
Dzięki Joanno
meksykanka pisze:No jaka szkoda, że ja też daleko![]()
Renifer znowu zaniemognięty.... leży w łóżku....
Może ktoś pomoże![]()
Rozumiem, że przy okazji kolejnych bazarków będziemy zbierać na operację i sterylkę koteńki.
Dzięki Joanno
penelope20 pisze:Mogę wstawić na allegro ogłoszenia jakiś kotków, jakby była potrzeba. Mogę podać maeila na prv żeby przesłać zdjęcia które miałabym wstawić.
joanna3113 pisze:penelope20 pisze:Mogę wstawić na allegro ogłoszenia jakiś kotków, jakby była potrzeba. Mogę podać maeila na prv żeby przesłać zdjęcia które miałabym wstawić.
Jeżeli możesz, to najpilniejsza sprawa jest z maluszkiem ze schroniska, tutaj każdy dzień jest ważny. Można nawet z tytułem Malutki kotek umiera w schronisku.
horacy 7 pisze:joanna3113 pisze:penelope20 pisze:Mogę wstawić na allegro ogłoszenia jakiś kotków, jakby była potrzeba. Mogę podać maeila na prv żeby przesłać zdjęcia które miałabym wstawić.
Jeżeli możesz, to najpilniejsza sprawa jest z maluszkiem ze schroniska, tutaj każdy dzień jest ważny. Można nawet z tytułem Malutki kotek umiera w schronisku.
Raczej uważajcie z tym wpisem umiera w schronisku,bardzo proszę.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości