Pirat [*] i Pepe [*] Masza i Stefan

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob wrz 24, 2011 12:09 Re: Pirat i Pepe,czyli black&white podwójnie :)

gisha pisze:No to trzy światy mają rodzice i ich futerka z chlopakami :lol:
Ale z tego wniosek ze same nie stresuja się i uzywaja wolnosci :D
Pewnie po ich wyjezdzie będzie rodzicom pusto w domku :wink:
Aniu, pozdrów rodziców i przekaz głaski dla słodziaków :1luvu:

to są młode Kociaki im jeszcze psoty i głupoty i zabawy jeszcze w głowie, a nie spanie i fochanie :ryk: na pewno im będzie smutno, bo wiem że rodzice mają słabość do moich kotów bo są zabawne, a mama żartuje że jak odsunie parę mebli to i od razu z tyłu powyczyszczają, darmowe froterowanie podłogi i zakątków 8) dodatkowo robią jeszcze jeden pożytek- wybijają wszystkie owady w domku (moich rodziców koty nie,bo one mają na godzien na podwórku tyyyle owadów) tylko ściany są całe w brudnych łapkach :roll:
Pirat [*] Pepe [*] Masza Stefan

Del

Od: Wto lis 24, 2009 16:30

Post » Sob wrz 24, 2011 18:41 Re: Pirat i Pepe,czyli black&white podwójnie :)

No pewni, to dzieciuchy jeszcze są :) Jak fajnie, że ich w ogóle zmiana miejsca nie stresuje, a jeszcze takie fajne i pełne wrażeń wakacje mają :ok:
Obrazek

Afatima

Od: Nie mar 02, 2008 12:33

Post » Sob wrz 24, 2011 18:44 Re: Pirat i Pepe,czyli black&white podwójnie :)

Tak Olu, zawsze je podziwia lajm że takie socjane kociaki :D

gisha

Od: Wto sty 17, 2006 12:01

Post » Sob wrz 24, 2011 18:57 Re: Pirat i Pepe,czyli black&white podwójnie :)

One mają 1 dzień stresu (i to nie zawsze) a później zwiedzanie i psocenie :ryk: mają swój urok :1luvu: no ich wakacje potrwają prawie 2 miesiące, co będzie jak nie będą chciały wracać do mieszkania :roll:

Del

Post » Wto wrz 27, 2011 15:11 Re: Pirat i Pepe,czyli black&white podwójnie :)

Kolejne wieści z mazurskiego domu, bo oczywiście codziennie dzwonię na wypywtwanko :)
Pirat pokazuje swój charakterek. Jak rodzice jedzą śniadanie (stół jest przy oknie) to on siada na oknie i macha łapką (przyciąga rękę) jak tylko ktoś podnosi kanapkę do ust :ryk: biorąc po uwagę że na ławie przy stole siedzi jeszcze Kajusia, moich rodziców kotka to najczęściej Mama wcina suchy chleb z masłem :roll: ehhh, ja nie wiem kto go tak nauczył...

Del

Post » Wto wrz 27, 2011 21:41 Re: Pirat i Pepe,czyli black&white podwójnie :)

Jak to kto.... Wy na pewno :mrgreen: a jak nauczycie go chodzić w szelkach, to proponuję do mięsnego chodzić, na pewno coś z siaty komuś wyjmie :D
Obrazek

Afatima

Post » Śro wrz 28, 2011 9:02 Re: Pirat i Pepe,czyli black&white podwójnie :)

Afatima pisze:Jak to kto.... Wy na pewno :mrgreen: a jak nauczycie go chodzić w szelkach, to proponuję do mięsnego chodzić, na pewno coś z siaty komuś wyjmie :D

Ja tu bardziej myślałam zwalić na Sonię :D no jakbyśmy wzięli do mięsnego to znając życie by zaczęły skakać i wiszczeć (o próbie kradzieży już nie wspomnę) bo zawsze tak reagują jak im kroję pierś z kurczaka (1 sztukę) a co dopiero przy kilogramach mięsa.... :roll: ale dobry pomysł :mrgreen:

Del

Post » Wto paź 18, 2011 8:23 Re: Pirat i Pepe,czyli black&white podwójnie :)

W końcu rodzinka razem :1luvu: normalnie stęskniona byłam że aż oczka się zaszkliły :oops: Pepuś przychodził w nocy i maltretował nas jak nigdy dotąd- ocierał się kręcił się jakby był spragniony czułości. Pirat jak to Piracik, czyli szaleje po domku, ale wdać że też trochę tęsknił, ale nie przyszedł w nocy :twisted: zdjęcia będą ale nie wiem kiedy 8)

Del

Post » Wto paź 18, 2011 10:31 Re: Pirat i Pepe,czyli black&white podwójnie :)

No nareszcie :D
Wakacje wakacjami, ale kociska się stęskniły :)
Obrazek

Afatima

Post » Wto paź 18, 2011 18:13 Re: Pirat i Pepe,czyli black&white podwójnie :)

Przesyłamy obiecane zdjęcia Kociaków :D
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
:kotek:

Del

Post » Nie lis 13, 2011 14:13 Re: Pirat i Pepe,czyli black&white podwójnie :)

Nareszcie dotarłam do wątku, bo bardzo już się martwiłam, ze cisza, a ja nie dostawałam powiadomień :(
Dzięki za zdjecia cudnych chłopaków :1luvu:
Wyobrazam sobie powitanie po tak długiej rozłące.
Czy jestescie już w Gdańsku?

gisha

Post » Nie lis 13, 2011 14:22 Re: Pirat i Pepe,czyli black&white podwójnie :)

Del pisze:
Afatima pisze:Jak to kto.... Wy na pewno :mrgreen: a jak nauczycie go chodzić w szelkach, to proponuję do mięsnego chodzić, na pewno coś z siaty komuś wyjmie :D

Ja tu bardziej myślałam zwalić na Sonię :D no jakbyśmy wzięli do mięsnego to znając życie by zaczęły skakać i wiszczeć (o próbie kradzieży już nie wspomnę) bo zawsze tak reagują jak im kroję pierś z kurczaka (1 sztukę) a co dopiero przy kilogramach mięsa.... :roll: ale dobry pomysł :mrgreen:

Prosze mi nie imputowac rozpuszczenia Pirata :wink:
Ja zwaliłabym na Anię, która niestety jako wegetarianka nie dostarcza duzo okazji do miesnych łapówek dla mięsozernych kociaków i Pirat miał labę u rodzicow :lol:
Jak zwykle przesylam mnóstwo mizianek dla chłopaków i dla Was duzo serdeczności i całusków :1luvu:

Smutno mi bardzo, bo niedawno odszedł 20letni pers mojej mamy :cry:

gisha

Post » Nie lis 13, 2011 15:10 Re: Pirat i Pepe,czyli black&white podwójnie :)

Przykro mi Soniu z powodu koteczka :(

My już w Gdańsku od wtorku. Chłopaki bardzo dobrze znosiły podróż samochodem (czytaj smacznie sobie spały) w mieszkaniu trochę się rozejrzały, bo trochę się zmieniło.
Oczywiście rodzice nalegali na zostawienie Pirata, który ciągle latał po całym domku za różnymi owadami lub patrzył się na taras w poszukiwaniu ptaszków. Trochę mi go szkoda, że tutaj u nas w mieszkaniu nie będzie miał takich atrakcji :cry: Pepe stał się po przyjeździe dodatkowo niemiłosiernie namolny 8) tylko go głaskać, tulić i pieścić bo jak nie to będzie miauczał i gęgolił :lol: oczywiście przy jedzeniu Pirat asystuje Mariuszowi aby się z nim podzielił 8)

Del

Post » Nie lis 13, 2011 19:54 Re: Pirat i Pepe,czyli black&white podwójnie :)

No tak, Pirat ,jak to pirat prawdziwy nie będzie miał
takich atrakcji jak u rodzicow, zostanie mu tylko polowanie na braciszka :(
Pepe zawsze byl pieszczochem niemozliwym ale wiem, ze na pewno ma tych pieszczot od Was
wystarczająco.Stęsknił się niewątpliwie za Wami ogromnie , a że długo Was nie ma w domku, to dopomina się po powrocie nieustannej uwagi.
Szkoda ze jestem tak daleko, bo inaczej wynajęłabym się jako nadworna kocia miziankowa :)

gisha

Post » Nie lis 13, 2011 20:40 Re: Pirat i Pepe,czyli black&white podwójnie :)

No kociaki to królewicze :lol: mają dużo miłości i ręce zawsze chętne do głaskania więc nadworna by im się przydała :D

Del

[poprzednia][następna]