Komandos, Michal, Hogata oraz goscie.Komandos urodziny 17.11

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lis 11, 2011 1:41 Re: Komandos, Michal, Hogata oraz goscie. Dokocenie w rodzinie

Conchita pisze:A ja jezdem persem, a duża muwi, ze dziwakiem i kosnitom... Kos... Ze jezdem UFO.
Phi. Ona hyba UFO nie widziała :roll:
Nie miziam siem jak te guwniary i wogle, ale one som gupie. A ja mam godność. Tem, no. Osobistom.

Emma

No a ja to nie?! Nie bende siem podwalac do nikogo bo mje siem nalezom rozne rzeczy o ktore chopaki muszom zebrac. No!

Hogata

Mary_Poole

Od: Wto lut 03, 2009 21:51

Post » Pt lis 11, 2011 11:47 Re: Komandos, Michal, Hogata oraz goscie. Dokocenie w rodzinie

Za Franusia :ok:

Komandos no żeś mnie tym rozlanym pod kuwetom zaimponował chłopie, łojezuuuu :ok: :ok: :ok:-Zulus

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Pt lis 11, 2011 12:22 Re: Komandos, Michal, Hogata oraz goscie. Dokocenie w rodzinie

Jezdem kotom upadłom.Lizałam rano ryjec Amelii.Nie biłam jej łapom.
Siem mnie bała.Dobra bo ma siem mnie bać.
Mam ubranko z renkawa bluzy Dużego,to lepsze niż klosz.W kloszu nie mogłam wyżerać z miski Amelii.
Zbijem jom łapom jak wyzdrowiejem.
Fifi

Nie mam zemba i jezdem biedna.Zesikałam siem na rencznik Młodego Dużego a on nie zauważył i siem wytarł.Śmierdział.
Gooopi bo siem znowu umył.
Duża mowi,żeby nie zostawiał byle gdzie to mu nie nasikam.
A ja nasikam i tak!
Renczniki som żeby na nie sikać c'nie!?
Amcia

Bystrość umysłu 15 -latka jest niezwykąl.Wytarł się w zasikany ręcznik.
Smród poczuł dopiero jak mu o nim powiedzialam...no comments!!

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Pt lis 11, 2011 22:36 Re: Komandos, Michal, Hogata oraz goscie. Dokocenie w rodzinie

Fifi wstydz sie! To tobie powinni pyska lizac.
Amelia i bardzo dobrze. Niech wie gdzie jego miejsce.

A teraz duza cos chce...

Hogata

Zaziebilam koteczki chyba. :roll: gluta nie ma, ale cos mi kichaja.

A stalo sie to chyba tak, ze maly ludz popsul moj wewnetrzny termostat i sa jaja. TZ pracuje na nocki i tylko wyjdzie z domu to ja hyc wylaczam ogrzewanie, uchylam okno w sypialni i spie zadowolona z zycia odkryta w koszulce nocnej swiecac gola dupa wszem i wobec. Moje siersci zazwycxaj spia pod moja koldra. TZ wraca i grzeje jak szalony bo ponoc w chalupie zimno jak w psiarni a ja wstaje bo nie wyrabiam przy takim goracu.

Od dzisiaj scanomune, ogrzewanie wlaczone na noc i szlaban na kanciape. I to jest najgorsze. Mam ptaktycznie 3 siersci krecace sie pid drzwiami kanciapy z transparentami: RZONDAMY KANCIAPY.

Mary_Poole

Od: Wto lut 03, 2009 21:51

Post » Sob lis 12, 2011 6:48 Re: Komandos, Michal, Hogata oraz goscie. Dokocenie w rodzinie

jadę po maleńtasa potrzebne kciuki :kotek:

PearlRain

Od: Pt gru 11, 2009 12:06

Post » Sob lis 12, 2011 15:58 Re: Komandos, Michal, Hogata oraz goscie. Dokocenie w rodzinie

się wie!
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Sob lis 12, 2011 16:42 Re: Komandos, Michal, Hogata oraz goscie. Dokocenie w rodzinie

jesteśmy odsapniem i napiszemy :ok:

PearlRain

Post » Sob lis 12, 2011 17:51 Re: Komandos, Michal, Hogata oraz goscie. Dokocenie w rodzinie

no to jest tak:
cześć dziefczyny i chopaki jestem Borys - Junior , bo moja Duża mówi, że Borys bendem, a Ciocia iwona66, że Junior
jestem taki troskem sybelyjski i pingwinek Doza mówi, ze jestem stlasny glut mały jesce, przyjechałem z Białej Podlaskiej, nalepielw byłem u jednej cioci ina11 :1luvu: , potem bylem u cioci iwona66 :1luvu: i dzisiaj moja Duza przyjechała po mnie do Walszawy i jechaliśmy ciapongiem do Torunia, fajnie tu jest siadłem u Dużej na kolana i se mlucze
ps: Komandos ja jestem bogatym kotkiem ciocia mi dała duzo myszków i jedzonka i nie kcem Tfojego spadku

PearlRain

Post » Sob lis 12, 2011 18:29 Re: Komandos, Michal, Hogata oraz goscie. Dokocenie w rodzinie

Junior jest niezwykły :1luvu: ,bardzo się cieszę że już w domu.
:1luvu:
Małgosiu miło było Cię widzieć :D

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Sob lis 12, 2011 18:37 Re: Komandos, Michal, Hogata oraz goscie. Dokocenie w rodzinie

iwona66 pisze:Junior jest niezwykły :1luvu: ,bardzo się cieszę że już w domu.
:1luvu:
Małgosiu miło było Cię widzieć :D

Iwona i wzajemnie miło było w końcu poznac osobiście :1luvu: :1luvu: :1luvu:
i dziękuję Ci za wszystko :1luvu: :1luvu: :1luvu:
kiciek teraz śpi na moim łozku wtulony w wełnianą kołderkę - jest slodki i bardzo odważny :ok:

PearlRain

Post » Sob lis 12, 2011 18:53 Re: Komandos, Michal, Hogata oraz goscie. Dokocenie w rodzinie

PearlRain pisze:no to jest tak:
cześć dziefczyny i chopaki jestem Borys - Junior , bo moja Duża mówi, że Borys bendem, a Ciocia iwona66, że Junior
jestem taki troskem sybelyjski i pingwinek Doza mówi, ze jestem stlasny glut mały jesce, przyjechałem z Białej Podlaskiej, nalepielw byłem u jednej cioci ina11 :1luvu: , potem bylem u cioci iwona66 :1luvu: i dzisiaj moja Duza przyjechała po mnie do Walszawy i jechaliśmy ciapongiem do Torunia, fajnie tu jest siadłem u Dużej na kolana i se mlucze
ps: Komandos ja jestem bogatym kotkiem ciocia mi dała duzo myszków i jedzonka i nie kcem Tfojego spadku

Witam ex Franusia :1luvu:
bądź szczęśliwy dzieciaczku, należy ci się to wreszcie :1luvu:
u mnie był b.spokojny, w ogóle nie miauczał, jak teraz się zachowuje? pewnie musi się zaklimatyzowac..... :ok:
Obrazek Obrazek

ina11

Od: Pon sty 29, 2007 2:29

Post » Sob lis 12, 2011 19:32 Re: Komandos, Michal, Hogata oraz goscie. Dokocenie w rodzinie

właśnie przespał się chwilke i morduje myszke i kuraka na wędce :ryk:

ale ciocia Iwona mi dała zarombistego kuraka na wendce
Borys-Junior

PearlRain

Post » Sob lis 12, 2011 19:38 Re: Komandos, Michal, Hogata oraz goscie. Dokocenie w rodzinie

Ciotka, a Ty jaja sobie robisz?
Gdzie foty??? :evil:

magaaaa

Od: Pt paź 30, 2009 19:14

Post » Sob lis 12, 2011 19:43 Re: Komandos, Michal, Hogata oraz goscie. Dokocenie w rodzinie

magaaaa pisze:Ciotka, a Ty jaja sobie robisz?
Gdzie foty??? :evil:

jutro kabel missed i program musze wgrać bo po reinstalacji systemu jestem, a padam na twarz , a Borys-Junior szaleje z kurakiem i zaczał chrupy wciagać i szaleje z myszą i chrupy, kuraka pomorduje i do michy , zabawny kocio

PearlRain

Post » Sob lis 12, 2011 19:47 Re: Komandos, Michal, Hogata oraz goscie. Dokocenie w rodzinie

PearlRain pisze:jutro

Obiecałaś!

magaaaa

Od: Pt paź 30, 2009 19:14

[poprzednia][następna]