Mrusielda vel Gotika, Pusza i Józefina ;-) VII

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lis 12, 2011 19:09 Re: Mrusielda vel Gotika, Pusza i Józefina ;-) VII

pozytywka pisze:kretyńskie przepisy 8O
no ale to już ostatni krok - dołączy do swoich Dużych i wszystko wróći do normy
a Puszka Józię zapamięta, jako najwspanialsze wakacje ever
A Józia przyjedzie odwiedzić swojego Puszan-beja
i kwiaty rozkwitną wokoło i ptaszki się rozćwierkają
i mnóstwo czerwonych serduszek wysypie się z chmury jak confetti
a my tu będziemy siedzieć z wytrzeszczonymi oczami i zachwycać się, jak wszystko się łądnie ułożyło

(nic nie piłam, daję słowo :mrgreen: )

Ty to masz wizje pozytywko 8O Strach pomyśleć jakie by były po procentach :mrgreen:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Sob lis 12, 2011 19:12 Re: Mrusielda vel Gotika, Pusza i Józefina ;-) VII

jozefina1970 pisze:Pozytywko, nie od dziś rozwalają mnie Twoje wizje :D

Józefino, dla ciebie wszystko :mrgreen:
I jeszcze w taki dzień
wydurniam się, ale przytulam mocno :1luvu:

shira3 pisze:Ty to masz wizje pozytywko 8O Strach pomyśleć jakie by były po procentach :mrgreen:

ojtam, ojtam
po procentach właśnie nic by nie było :P

pozytywka

Od: Wto cze 22, 2010 10:45

Post » Sob lis 12, 2011 19:16 Re: Mrusielda vel Gotika, Pusza i Józefina ;-) VII

Odnośnie wcześniejszej dyskusji o biletach lotniczych. WizzAir lata z Wrocławia. Trzeba zasięgnąć informacji w biurze na lotnisku. Ja kupowałem bilet tydzień przed wylotem - cena 130 zł w jedną stronę i to już z opłatą za wypisanie biletu. Mam nadzieję że żona przekazała Pani zaproszenie do nas. No i do PU

srebrnik

Od: Pt maja 13, 2011 18:20

Post » Sob lis 12, 2011 19:22 Re: Mrusielda vel Gotika, Pusza i Józefina ;-) VII

srebrnik pisze:Odnośnie wcześniejszej dyskusji o biletach lotniczych. WizzAir lata z Wrocławia. Trzeba zasięgnąć informacji w biurze na lotnisku. Ja kupowałem bilet tydzień przed wylotem - cena 130 zł w jedną stronę i to już z opłatą za wypisanie biletu. Mam nadzieję że żona przekazała Pani zaproszenie do nas. No i do PU

Tak - bardzo, bardzo dziękuję! I jak się już Państwu sprawy poukładają to raczej na pewno skorzystam! :-)
pozytywka pisze:wydurniam się, ale przytulam mocno :1luvu:

Wiem!
Kochani jesteście! :1luvu:
Do żadnego Głębocka się nie wyprowadzam :lol:
Dostałam od pani I. ślicznie opakowane cukierki z Bergen i przepyszny (wiem, bo już go poddałyśmy degustacji) tort :1luvu:

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Sob lis 12, 2011 19:24 Re: Mrusielda vel Gotika, Pusza i Józefina ;-) VII

tort
o jeżu
tort?
zemdlałam sobie z rozkoszy na samą myśl :D

pozytywka

Post » Sob lis 12, 2011 19:24 Re: Mrusielda vel Gotika, Pusza i Józefina ;-) VII

pozytywka pisze:tort
o jeżu
tort?
zemdlałam sobie z rozkoszy na samą myśl :D

Tak! Wiśniowy!

jozefina1970

Post » Sob lis 12, 2011 19:26 Re: Mrusielda vel Gotika, Pusza i Józefina ;-) VII

wiśniowy? :torte:
fik :!:
leżę pod biurkiem, ślinię się, gryzę surową marchew i staram się wytrzeć ten obraz odbity na siatkówce moich komórek mózgowych
precz wizjo nieczyta!
:smiech3:

pozytywka

Post » Sob lis 12, 2011 19:30 Re: Mrusielda vel Gotika, Pusza i Józefina ;-) VII

Tera mam wyrzuty, że to napisałam :twisted:

jozefina1970

Post » Sob lis 12, 2011 19:30 Re: Mrusielda vel Gotika, Pusza i Józefina ;-) VII

spoko, zagryzłam dodatkowym kawałkiem papryki i jakoś się otrząsłam

pozytywka

Post » Sob lis 12, 2011 19:34 Re: Mrusielda vel Gotika, Pusza i Józefina ;-) VII

Papryki... Lubię, bardzo lubię ale potem trzy dni odbija mi się papryką...
Na razie jeszcze do mnie tak do końca nie dociera... Że pojechała... Ale piję i będę piła do rana...
Oby wszystko było dobrze, oby było dobrze - ommm. Będzie , musi :ok:

jozefina1970

Post » Sob lis 12, 2011 19:36 Re: Mrusielda vel Gotika, Pusza i Józefina ;-) VII

Wszystko będzie dobrze, promy nie pożerają Dużych z ich kotami - czytałam poważne badania na ten temat, okraszone potężną bibliografią, więc naprawdę nie musisz się martwić.
Pij dziecię, pij, i tylko miedniczkę blisko łóżka ustaw :twisted:

pozytywka

Post » Sob lis 12, 2011 19:39 Re: Mrusielda vel Gotika, Pusza i Józefina ;-) VII

pozytywka pisze:Wszystko będzie dobrze, promy nie pożerają Dużych z ich kotami - czytałam poważne badania na ten temat, okraszone potężną bibliografią, więc naprawdę nie musisz się martwić.

Matko, no :roll: :D
pozytywka pisze:Pij dziecię, pij, i tylko miedniczkę blisko łóżka ustaw :twisted:

:evil: ne, ne, nie - żadnej miedniczki - po prostu usiądę w kiblu, bo do łóżka nie wiem, czy bez Puszatka się położę... Chyba że tak jak pierwszą noc, którą u nas spędziła spędzę na kanapie w dużym pokoju...
Poprosiłam Dużą Pu, żeby zostawiła mi wędeczkę Puszki :oops: :oops: :oops: na pamiątkę... Jestem normalna?
Dobra, marudzę... Obejrzę sobie Zakupy zakupoholiczki czy Pamiętnik zakupoholiczki... dla odmóżdżenia... :roll:

jozefina1970

Post » Sob lis 12, 2011 19:42 Re: Mrusielda vel Gotika, Pusza i Józefina ;-) VII

tak, jesteś normalna
byłabyś normalna, nawet gdybyś się przyznała, że zasypiasz otulona w ulubiony kocyk Puszy
a nienormalna byś była, jakby ci nie było choć trochę smutno
przecież to oczywiste
i na ten temat też już naukowcy badania rozliczne zrobili i wielu się nawet profesur dochrapało, udowadniając tę oczywistą oczywistość
8)

pozytywka

Post » Sob lis 12, 2011 19:45 Re: Mrusielda vel Gotika, Pusza i Józefina ;-) VII

pozytywka pisze:tak, jesteś normalna
byłabyś normalna, nawet gdybyś się przyznała, że zasypiasz otulona w ulubiony kocyk Puszy

Kurde, nie miała ulubionego... Bo ja mam dużo kocyków... mam lekkie zboczenie kocykowe :oops: na jednej szafie spała na ręczniku a na drugiej na podkładzie... Lubiła spać na krzesełkach pod stołem... Na ręczniku na pralce... :placz:
Pojechała, no... Ciężko uwierzyć...
Trochę smutno - tak. Ale mnie jest bardzo smutno, no. I tak piszę głupoty, żeby nie myśleć.
Edit: No ale przecież i się cieszę!
Ostatnio edytowano Sob lis 12, 2011 19:47 przez jozefina1970, łącznie edytowano 1 raz

jozefina1970

Post » Sob lis 12, 2011 19:46 Re: Mrusielda vel Gotika, Pusza i Józefina ;-) VII

No nie wiem co powiedzieć, Chyba na wiosnę wyślę w liście trochę futerka???

srebrnik

Od: Pt maja 13, 2011 18:20

[poprzednia][następna]