RUDY JUŻ W DOMU

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lis 11, 2011 23:00 Re: SZUKAMY TRANSPORTU STRZEGOM LUB WROCŁAW-WARSZAWA!

ObrazekObrazekObrazek

marta20

Od: Nie paź 10, 2010 20:32

Post » Pt lis 11, 2011 23:15 Re: SZUKAMY TRANSPORTU STRZEGOM LUB WROCŁAW-WARSZAWA!

Trochę słaba jakość filmu :mrgreen: ale jest kilka migawek na których widać, że chodzi normalnie, może to jakaś niewielka dysplazja, nie wiem nie znam się na tym dobrze. Szylka0505 oglądnij i podejmij decyzję, bo Marta20 wzięła Rudego z lecznicy na Twoją prośbę ponieważ zadeklarowałaś się że Go weźmesz. Dzieczyna jedzie w niedzielę a więc czasu jest niewiele. A tak w ogóle to piękny ten Rudy :lol:
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Od: Nie cze 21, 2009 19:19

Post » Sob lis 12, 2011 0:32 Re: SZUKAMY TRANSPORTU STRZEGOM LUB WROCŁAW-WARSZAWA!

ObrazekObrazekObrazek

marta20

Post » Sob lis 12, 2011 9:07 Re: SZUKAMY TRANSPORTU STRZEGOM LUB WROCŁAW-WARSZAWA!

jak dla mnie to ne tylko chodzi ale i skacze - nie wiem dlaczego napisałaś, że ma problemy z chodzeniem? Jest wyjątkowo pięknym, spokojnym kotem. A jego relacje z gołębiem - nie do wiary. Napisz coś o gołębiu, bo nie codzień się widzi siedzącego na kanapie :ryk:
Szylk0505 jaka jest Twoja dezycja :?:
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Post » Sob lis 12, 2011 12:02 Re: SZUKAMY TRANSPORTU STRZEGOM LUB WROCŁAW-WARSZAWA!

Lecznica dzisiaj zamknięta :( niepotrzebnie tylko wpychałam kota do koszyka narażając go na zmarznięcie :( Szylka oglądałaś filmy ?
ObrazekObrazekObrazek

marta20

Post » Sob lis 12, 2011 13:24 Re: SZUKAMY TRANSPORTU STRZEGOM LUB WROCŁAW-WARSZAWA!

Oj myslalam ze bardziej powazna sprawa. Zabiore go tylko tak się boję ze coś mu będzie. Tak owszem zabrany na moja prośbę ale też zrozumcie ze ją nie wyrobie z taka zgraja chorych kotów. Mam tylko nadzieję ze nic mu nie bedzie

Szylka0505

Od: Wto lis 01, 2011 18:05

Post » Sob lis 12, 2011 13:32 Re: SZUKAMY TRANSPORTU STRZEGOM LUB WROCŁAW-WARSZAWA!

Szylka zawsze jakoś pomożemy jezeli będzie trzeba(tfu,tfu,tfu :mrgreen: ) nie zostaniesz sama ale ja myślę, że wszystko będzie ok. Napiszcie do dziewczyny w sprawie transportu bo czas nagli. Szylka0505 jesteś zuch dziewczyna bo już zaczynałam dziwnie o tym wszystkim mysleć :wink:
Obrazek

Ernest Hemingway

ewan

Post » Sob lis 12, 2011 13:45 Re: SZUKAMY TRANSPORTU STRZEGOM LUB WROCŁAW-WARSZAWA!

ewan pisze:Szylka zawsze jakoś pomożemy jezeli będzie trzeba(tfu,tfu,tfu :mrgreen: ) nie zostaniesz sama ale ja myślę, że wszystko będzie ok. Napiszcie do dziewczyny w sprawie transportu bo czas nagli. Szylka0505 jesteś zuch dziewczyna bo już zaczynałam dziwnie o tym wszystkim mysleć :wink:

Jest transport jutro
Temat: WĄTEK TRANSPORTOWY-proszę o weryfikację i aktualizację ofert

rude pisze:
Patmol pisze:szukamy transportu z Legnicy do Warszawy dla kotka z tego wątku viewtopic.php?f=13&t=135544
albo chociaż Wrocław -Warszawa

Wrocław - Warszawa jest 13.11 około 17 wyjazd w Wrocławia - samochód
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Sob lis 12, 2011 14:06 Re: SZUKAMY TRANSPORTU STRZEGOM LUB WROCŁAW-WARSZAWA!

Szylka0505 pisze:Oj myslalam ze bardziej powazna sprawa. Zabiore go tylko tak się boję ze coś mu będzie. Tak owszem zabrany na moja prośbę ale też zrozumcie ze ją nie wyrobie z taka zgraja chorych kotów. Mam tylko nadzieję ze nic mu nie bedzie

szylka napisz lub zadzwoń do rude podam ci nr tel. dogadajcie się ,gdzie masz odebrać kota . Jak już to zrobisz, ja zadzwonie do rude i gdzie mam jej dowieźć kota . Plis to ważne.
ObrazekObrazekObrazek

marta20

Post » Sob lis 12, 2011 14:11 Re: SZUKAMY TRANSPORTU STRZEGOM LUB WROCŁAW-WARSZAWA!

no dogrywać dziewczyny i Rudasek będzie mieszkańcem stolycy :ok: Szylka0505 jeszcze raz Cię zapewniam, że w razie potrzeby nie zostaniesz sama :!:

Dopytajcie też czy rude ma transprter bo tak "na rękę" nie ryzykowałabym. Albo Ty marta20 daj swój i rude odwiezie Ci z powrotem, i może kup podkłady w aptece lub zoologicznym to kosztuje parę groszy a jak zrobi sioo to się przyda, to w końcu parę godzin jazdy.
Obrazek

Ernest Hemingway

ewan

Post » Sob lis 12, 2011 16:33 Re: SZUKAMY TRANSPORTU STRZEGOM LUB WROCŁAW-WARSZAWA!

hej,
dogadujcie się i dzwońcie, to pojedzie w towarzystwie, o 14.40 odbieram kotka z dworca głównego we Wrocławiu z tego wątku viewtopic.php?f=13&t=135544, będzie jechał w moim transporterze, drugiego niestety nie mam, więc ktoś musi pożyczyć, po drodze mogę zabrać i Rudego, albo czekam na inne opcje :)

rude

Od: Nie maja 16, 2010 13:54

Post » Sob lis 12, 2011 20:35 Re: SZUKAMY TRANSPORTU STRZEGOM LUB WROCŁAW-WARSZAWA!

niestety szylka do tej pory nie zadzwoniła do rude :( myśle że jej już na rudym nie zależy :( chyba z jutrem nie wypali. Zadzwoniłabym do niej ale zgubiłam numer, choć tak naprawde to ona miała zadzwonić do rude i się umówić, a nie my za nią ;/ Szylka jak jeszcze sie zdecydujesz to zadzwon do mnie na 723928242
ObrazekObrazekObrazek

marta20

Post » Sob lis 12, 2011 20:44 Re: SZUKAMY TRANSPORTU STRZEGOM LUB WROCŁAW-WARSZAWA!

marta20 pisze:niestety szylka do tej pory nie zadzwoniła do rude :( myśle że jej już na rudym nie zależy :( chyba z jutrem nie wypali.

Poczekajmy jeszcze, ale gdyby tak było to delikatnie mówiąc nie ładnie byłoby. Mam nadzieję, że jednak zachowa się poważnie jak dorosła osoba, która bierze odpowiedzialność za swoje decyzje. No cóż czekamy :mrgreen:
Obrazek

Ernest Hemingway

ewan

Post » Sob lis 12, 2011 21:10 Re: SZUKAMY TRANSPORTU STRZEGOM LUB WROCŁAW-WARSZAWA!

no ale nic na siłe :( rudy na pewno się spodoba komuś innemu
ObrazekObrazekObrazek

marta20

Post » Sob lis 12, 2011 21:31 Re: SZUKAMY TRANSPORTU STRZEGOM LUB WROCŁAW-WARSZAWA!

no ale chyba trzeba być odpowiedzialnym do diabła bo to nie pluszowa zabawka :mrgreen:
Obrazek

Ernest Hemingway

ewan

[poprzednia][następna]